Doprajte si pobyt len 650 m od unikátnych jaskynných kúpeľov Miskolc Tapolca v maďarskom mestečku Miskolc. Ubytovaní budete v útulnom Penzióne Zenit, ktorý ponúka farebné izby, raňajky, ale aj rôzne bonusy - welcome drink, popoludňajšiu kávu či čaj a niečo sladké v izbe. Navyše získate 10 % zľavu na vstup do kúpeľov a rôzne atrakcie ako je bobová dráha alebo Zoo.

O ubytovaní

Zenit Panzió je útulný penzión v pokojnej oblasti na predmestí Miskolca, tretieho najväčšieho mesta Maďarska. Tu to budete mať kúsok do dobrodružného parku s lanovými atrakciami (750 m), k bobovej dráhe (800 m), do miskolcskej ZOO (17,7 km) alebo k Avalon parku (1,7 km), kde sa na najrôznejších atrakciách (motokáry, detská džungľa, wellness) zabavia deti aj dospelí.

Navštíviť môžete historické pamiatky, ako je stredoveký hrad Diósgyőr (7,7), gotický kostol Avas (5,5 km) na rovnomennom kopci alebo záhrada Népkert (5,1 km), kde môžete obdivovať rastliny aj krásne klasicistické domy. Pokiaľ budete v meste Miskolc v novembri či decembri, určite si nenechajte utiecť vianočné trhy, tie si vysúžili povesť jedných z najkrajších v Maďarsku. Ich vianočná električka dokonca vyhráva aj súťaže.

Milovníci prírody budú mať jedinečnú príležitosť navštíviť najväčší maďarský národný park Bükk/Bukové hory (26 km), ktorý je domovom mnohých druhov ohrozených vtákov. Vodné vtáctvo zase môžete pozorovať na jazere Csorba (11,5 km), kde si môžete tiež zaplávať či zaveslovať. Krásy okolitej krajiny vás okúzlia aj pri jazde úzkorozchodnou lesnou železnicou z 20. rokov minulého storočia.

Deti i dospelých určite poteší návšteva Múzea Panónskeho mora (5 km), kde sa môžete dozvedieť viac o vzniku Zeme a jej podobe v dávnych dobách praveku. No a nebola by to návšteva Maďarska, keby ste sa nepozreli aspoň raz do kúpeľov. Najbližšie nájdete unikátne jaskynné kúpele Miskolc Tapolca, kde na vás čaká naozaj nevšedný zážitok. Kúsok sú tiež kúpele Ellipsum Adventure, tie majú ale do odvolania zatvorené. Našťastie to nebudete mať ďaleko do ďalších krásnych kúpeľných miest, ako je Bogács (50 km), Eger (67 km) alebo Egerszalók (67 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortných, zrekonštruovaných izbách, kde si navyše môžete užiť tzv. farebnú terapiu – na výber máte z 8 farieb osvetlenia a rôznych režimov na nastavenie nálady vašej izby.

Dvojlôžková izba meria 20 m² a nájdete v nej 2 jednolôžkové postele, ktoré je možné spojiť do dvojlôžka. Súčasťou vybavenia je aj šatník, televízia, malý písací stôl, stolík s kreslami na posedenie, vlastná kúpeľňa so sprchou, klimatizácia, WiFi pripojenie a malá chladnička. Izba umožňuje prístelku.

Trojlôžková izba je veľká 25 m² a vybavená 3 jednolôžkovými posteľami, ktoré je možné naaranžovať do manželskej postele a jednolôžka. Nechýba vlastná kúpeľňa so sprchou, malý písací stôl, stolík s kreslami, šatníková skriňa, televízia, klimatizácia, bezdrôtové pripojenie k internetu a malá chladnička. Je možné pridať aj prístelku.

Štvorlôžková izba má na 24 m² a 4 jednolôžkové postele (dajú sa spojiť do 2 manželských postelí), posedenie s kreslami, písací stolík, šatník, televíziu, klimatizáciu a chladničku. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchou a k dispozícii budete mať WiFi pripojenie. V prípade potreby je možné pridať prístelku.

Apartmán (40 m²) ubytuje až 6 osôb na manželskej posteli, 3 jednolôžkových posteliach a 1 prístelke. Má tiež vlastnú kúpeľňu s vaňou, klimatizáciu, malú chladničku, WiFi pripojenie, televíziu, šatníkovú skriňu, posedenie a písací stolík.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnom prostredí jedálene penziónu vás čaká lahodný výber domácich raňajok – teplých aj studených. Od penziónu je to aj pár krokov do reštaurácie Tusculanum Vendéglő, kam môžete vyraziť na obed alebo na večeru. Tá ponúka široký výber medzinárodných pokrmov, najmä burgerov, grilovaného mäsa, šalátov ai.

Kde budete relaxovať?

Navštíviť môžete wellness centrum v neďalekom hoteli Calimbra Wellness & Konferencia, kde nájdete dva bazény, fínske sauny, infrasaunu a soľnú jaskyňu. Veľmi populárny je tiež Avalon park s vnútorným aj vonkajším wellness, vrátane klasického i vyhrievaného bazéna, vírivky, najrôznejších druhov sáun alebo soľnej jaskyne.

Zenit Panzió

Zenit Panzió

Miskolctapolcai út 25. , Miskolctapolca
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Auto-Tapolca Kft. IČ: 05-09-007172


+36 (46) 561-561

info@zenitpanzio.hu

Check In
od 13:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6 km
Zastávka
100 m
Aquapark
0,7 km