Spojte návštevu historickej Budapešti s luxusným pobytom v rezorte s vlastným wellness. Čakajú vás bazény s termálnou vodou, vírivka, ale aj sauna aj parný kúpeľ. Každé ráno sa bohato naraňajkujete a čakajú vás aj skvelé večere formou bufetu. Deti do 6 rokov vrátane prístelky a polpenzie zdarma.

O ubytovaní

Ensana Thermal Margaret Island **** sa nachádza v pokojnej a prírodou obklopenej lokalite Margitinho ostrova v centre Budapešti. Samotný Margitin ostrov je nádherný park s množstvom možností športového vyžitia a množstvom zaujímavostí. Nájdete na ňom napríklad dúhovú fontánu, kúpele, malinkú zoologickú záhradu, secesnú vodárenskú vežu alebo pamätník. Počas pobytu v maďarskej metropole by ste rozhodne nemali vynechať návštevu Budínskeho hradu, Rybárskej bašty (7 km) a budovy parlamentu. Prekrásnu nočnú panorámu na celé mesto budete mať zo Széchenyiho reťazového mosta (5 km). Štvrť okolo Budínskeho hradu a malebné brehy Dunaja plné reštaurácií, kaviarní a múzeí sú na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej, klimatizovanej izbe so štýlovým interiérom vyladeným do posledného detailu. Izby sú vybavené LCD televízorom, rádiom, telefónom, trezorom, minibarom, rýchlovarnou kanvicou a vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, bidetom, fénom a županmi.

  • Izba Premium s rozlohou 24 m² ponúkne vlastný balkón a výhľad do parku alebo na Dunaj. K vybaveniu izby patrí dvojlôžková posteľ, stolík s kreslami na posedenie a písací stôl so stoličkou.

  • Apartmán Junior meria 29 m² a má priestranný balkón s výhľadom na Dunaj. Okrem dvojlôžkovej postele v izbe nájdete stolík s posedením, písací stôl a kávovar Nespresso.

  • Rodinná izba má plochu 31 m² a z jej balkóna uvidíte park alebo rieku Dunaj. V izbe sú 2 manželské lôžka, stolík so stoličkami a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Platán podávajú jedlá tradičnej maďarskej a medzinárodnej kuchyne so zameraním na zdravú stravu. Cez deň vám radi pripravia osviežujúci nápoj, vynikajúcu kávu aj ľahké občerstvenie aj v hotelovom bistre Boróka.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum je jedným z najmodernejších a najväčších kúpeľných areálov v Budapešti, a tak sa môžete tešiť na skutočne dokonalý odpočinok. Nájdete v ňom 5 bazénov: termálny s vodou s teplotou 37 - 38 °C, krytý (27 - 28 °C) a nekrytý (27 - 28 °C) plavecký bazén, rekreačný bazén (33 - 34 °C) a bazén na telocvik (33 - 35 °C). Súčasťou saunového sveta sú fínska, infra, parná a aroma sauna. Ďalej sa tešte na soľnú jaskyňu, Kneippov chodník, slnečnú terasu, oddychovú zónu a solárium. Dopriať si môžete aj širokú ponuku masáží a kozmetických aj kúpeľných procedúr. Aktívni jedinci si môžu dať do tela vo fitness s rozlohou 400 m².

Niečo naviac

Prostredie Margitinho ostrova ponúka ideálne podmienky pre športovcov. Na svoje si prídu milovníci behu aj cyklistiky, ktorí môžu po zelenom chodníku objaviť všetky krásy tohto miesta. K dispozícii je rovnako hotelové fitness a vonkajšia telocvičňa.

Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel ****

Ensana Thermal Margaret Island Health Spa Hotel ****

Margitsziget , Budapešť
Maďarsko

+36 1 889 4777

sales.th@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
11 - 15 €/den.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1 km