Maďarské kúpeľné mesto Bükfürdő je veľmi obľúbené. Vydajte sa sem aj vy a ubytujte sa v Greenfield Hoteli Golf & Spa ****superior, ktorý ponúka komfortné izby, chutnú polpenziu a možnosť dokúpenia all inclusive nápojov. Tešte sa aj na športové vyžitie (fitness a ďalšie) a neobmedzený vstup do wellness centra s termálnymi bazénmi a saunovým svetom.

Overené Travelkingom

“Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior odporúčam každému, kto chce za svoje peniaze dostať to najlepšie, a tým, ktorí chcú zažiť dokonalú dovolenku. Hotel je ideálny pre rodiny s deťmi aj pre páry. Pokiaľ vyrazíte s rodinou, o program vašich detí bude dokonale postarané. Páry si zase užijú relaxačnú a tiež veľmi romantickú atmosféru wellness centra – na jeseň sú od neskorého popoludnia v bazénoch krásne svetlá, keď je vonku tma. Rozhodne musíte vyskúšať tobogan, nemajte obavy, bude to nezabudnuteľné! Na návštevu v okolí odporúčam dobrodružný park Kristálytorony a arborétum v Seleste, určite nebudete ľutovať. A dcére som musel sľúbiť, že sa sem budúce leto vrátime. :)” Prečítajte si celú recenziu

Zoltan Horvath - Vedúci obchodného tímu pre Maďarsko
Osobne overené v: Auguste 2023

O ubytovaní

Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior je prémiový hotel priamo stvorený k odpočinku (aj tomu aktívnemu). Nájdete ho v maďarskom kúpeľnom meste Bük neďaleko termálnych kúpeľov (1,2 km). Uvíta vás nádherné prostredie - hotel je obklopený ohromným golfovým ihriskom, rastú tu tisíce topoľov a nechýba ani niekoľko jazierok či rozsiahla vonkajšia terasa.

Hoci sú termálne kúpele Bükfürdő jednoznačne najväčším lákadlom lokality, historické mestečko Bük vám ponúkne aj ďalšie zaujímavé zastavenia. Okrem niekoľkých pamiatok tu nájdete zábavné Funcity (1,4 km) alebo Kneippov park (1 km). Skvelé zážitky sľubuje návšteva zábavného parku Napsugár (3 km) či lezeckého areálu Krištáľová veža (2 km).

Pokiaľ vás leňošenie v kúpeľoch omrzí, vydajte sa spoznávať atraktívne okolie. Bohatá sieť turistických a cykloturistických trás vás prevedie tými najzaujímavejšími miestami regiónu. Navštívte historické mestá Sárvár (23 km) s kúpeľmi alebo Szombathely (26 km) s mnohými pamiatkami a atrakciami, vydajte sa do Kámonského arboréta (26,5 km) alebo zdolajte kopce pri Kőszegu (23,7 km).

Kde budete spať?

Izba Standard meria 28 a viac m² a je vybavená komfortným lôžkom, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, rádiom, klimatizáciou, trezorom a tiež vlastnou kúpeľňou. Nechýba ani fén či župany. Tento typ izby nemá balkón a je bez možnosti prístelky.

Za príplatok môžete zvoliť izbu Classic s balkónom alebo Superior, ktorej balkón je orientovaný na golfové ihrisko. Oba varianty umožňujú prístelku pre dieťa. Nechýba ani klimatizácia, vlastná kúpeľňa a ďalšie prvky komfortu, ktoré ponúka aj izba Standard.

Na čom si pochutnáte?

V modernej hotelovej reštaurácii Green Garden s výhľadom na golfové ihrisko si pochutnáte na medzinárodných aj tradičných maďarských pokrmoch. Okrem toho si užijete aj príjemnú hudbu či rôzne kávové špeciality v Lobby bare a menšie občerstvenie v Snack bare. K dispozícii je aj vonkajšia terasa s nádherným výhľadom.

Kde budete relaxovať?

O perfektnú relaxáciu sa postará wellness centrum s rozlohou 3 500 m². Nájdete v ňom 6 vnútorných bazénov (termálny, plavecký, zážitkový, detský) a 1 vonkajší. V celoročnej prevádzke je 10 m vysoká šmykľavka, na ktorej si užijú zábavu malí aj veľkí hostia.

Okrem toho je tu Saunový svet, ktorého súčasťou sú 2 fínske sauny, zážitková sauna, aroma sauna, bio sauna, svetelná sauna, infra sauna. Milovníkov saunovania potešia saunové rituály, ktoré prebiehajú niekoľkokrát denne.

Ďalej je k dispozícii soľná miestnosť, para, ľadová fontána, ochladzovací bazénik a zážitkové sprchy. Dokonalým miestom pre nerušený odpočinok je relaxačná galéria. Zavítajte tiež na jednu z tradičných liečebných či odpočinkových procedúr. Navyše je tu kozmetika, manikúra, pedikúra a kaderníctvo.

Dávate prednosť aktívnemu odpočinku? Využite vstup do kvalitne vybaveného fitness centra, požičajte si bicykel či Nordic Walking palice, prípadne sa zapojte do rôznych cvičebných programov.

Cestujete s deťmi?

Skvelý pobyt čaká aj na malých hostí, pre ktorých je pripravený detský kútik a v letnej sezóne animačný program. O zábavu všetkých vekových kategórií sa postará Play & Fun herňa.

Niečo naviac

Milovníci golfu budú nadšení. Hotelu patrí golfové ihrisko „Championship” s 18 jamkami. Ide o prvé ihrisko tohto charakteru, ktoré bolo v Maďarsku otvorené. Zahrajte si golf na ploche 100 ha a okrem samotnej hry si užite aj krásnu prírodu plnú topoľov a jazier.

Za zábavou môžu hostia vyraziť do Chill & Fun Clubu, kde je zázemie pre hranie bowlingu, biliardu, šípok a stolného futbalu. K dispozícii je tiež golfový simulátor.

Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior

Greenfield Hotel Golf & Spa ****superior

Golf út 4. , Bükfürdő
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Adventor Hotel Kft. IČ: 18-09-114181


+36 94 801 600

reservation@greenfieldhotel.hu

Check In
15:00 - 23:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc - po predošlej dohode s hotelom
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,5 km