Vydajte sa do maďarského mestečka Tiszaújváros, ktoré nájdete blízko Miškovca. Ubytovanie vám zaistí luxusný Tisia Hotel & Spa ****superior, ktorý ponúka komfortné izby aj polpenziu formou bufetu. Okrem toho sa tešte na neobmedzený vstup do areálu vnútorných aj vonkajších termálnych kúpeľov, s ktorými je hotel priamo prepojený a kde na vás čaká množstvo bazénov.

Overené Travelkingom

“Pobyt bol úplne úžasný! Interiéry celého hotela, vrátane našej izby, boli priestranné a dizajnové. Termálne kúpele s množstvom bazénov zase ideálne na relaxáciu. Polpenzia nám veľmi chutila, výber bol bohatý a pokrmy vždy z čerstvých surovín. Môžem povedať, že celý personál bol veľmi profesionálny, ochotný a usmievavý. To som si overil aj v reštaurácii, keď čašník priniesol mojej dcérke jedlo na želanie, aj keď v ten deň nebolo na menu. Ideálna voľba pre rodiny, páry aj osoby na služobnej ceste. V tomto prostredí sa bude cítiť príjemne každý.” Prečítajte si celú recenziu

Zoltan Horvath - Vedúci obchodného tímu pre Maďarsko
Osobne overené v: Apríli 2022

O ubytovaní

Tisia Hotel & Spa ****superior sa nachádza priamo v srdci maďarského kúpeľného mestečka Tiszaújváros. Najväčšou výhodou hotela je, že z neho vedie priamy vstup do vychýrených miestnych termálov, kde si zaplávate a oddýchnete v miestnej liečivej termálnej vode. Tiszaújváros je ideálnym miestom na načerpanie nových síl. V meste je veľa parkov, kde môžete nerušene relaxovať. K príjemným prechádzkam nabádajú tiež chodníčky vybudované okolo rieky, ktorá mestečkom preteká.

Ak zatúžite po naozaj nevšednom zážitku, vydajte sa do neďalekých kúpeľov Miskolc (33 km), kde nájdete unikátne jaskynné kúpele. Okrem toho môžete v Miskolci navštíviť hrad Diósgyőr, zoologickú záhradu alebo ľudovú záhradu Népkert, čo je trávnatá plocha priamo v centre mesta obklopená nádhernými klasicistickými domami. Ďalšími obľúbenými cieľmi v okolí sú napríklad krásny zámok Andrássy (30 km) alebo mesto Szerencs (35 km), kde nájdete napríklad Múzeum cukru či hrad Rákózci.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v luxusnej izbe s balkónom. Okrem pohodlnej postele sú izby vybavené klimatizáciou, WiFi pripojením, LED televíziou, rýchlovarnou kanvicou, minibarom, telefónom a trezorom. Vo vlastnej kúpeľni nechýba kvalitná kozmetika Four Elements, župany, papuče a fén.

  • Izby Standard meria 22-26 m², ubytujú 2 osoby na manželskom lôžku či oddelených posteliach. Ponúkajú sa tiež vo variante s možnosťou prístelky (2+1).

  • Izby Junior Suite (35,5-39,5 m²) s terasou zaistí dostatok pohodlia aj pre väčšie skupiny. Skladajú sa zo samostatnej spálne s dvojlôžkovou posteľou alebo dvoma oddelenými lôžkami a obývacej izby s rozkladacím gaučom. Celkovo túto izba ubytuje až 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na lokálnych aj medzinárodných špecialitách. V hoteli sú po predchádzajúcej dohode pripravení aj na hostí so špeciálnymi diétnymi požiadavkami a alergiami. V lobby si po celý deň môžete užiť svoj obľúbený koktail, vynikajúcu kávu a ľahké občerstvenie.

Kde budete relaxovať?

Hotel je priamo napojený na areál termálnych kúpeľov, a tak vám postačí obliecť si župan a môžete vyraziť za perfektným relaxom. Kúpele využívajú miestnu liečivú vodu vyvierajúcu z hĺbky 1 200 m. Súčasťou je 9 vnútorných aj vonkajších bazénov s vodou s teplotou 24 až 34 °C. Pre deti je pripravený bazénik pre najmenších aj bazén s atrakciami a šmykľavkami. Milovníkov saunovania poteší fínska, bio a infra sauna. Dopriať si môžete tiež mnoho druhov masáží a liečebných či kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Dovolenku si tu užijú aj najmenší hostia. Čaká na nich veľké vonkajšie ihrisko, detské bazény v areáli kúpeľov aj vnútorná herňa plná zábavy. V reštaurácii je k dispozícii detské menu i pohodlné stoličky. Na vyžiadanie je možné zapožičať detskú postieľku a ďalšie vybavenie.

Niečo naviac

Ak preferujete aktívnu dovolenku, Tisia Hotel & Spa ****superior je tým pravým miestom pre vás. V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádza športový park Tiszaújváros Sports Park, ktorý ponúka veľa možností športového vyžitia. Priamo v hoteli nájdete posilňovňu.

Tisia Hotel & Spa ****superior

Tisia Hotel & Spa ****superior

Teleki Blanka u. 4. , Tiszaújváros
Maďarsko

+36 203 514 717

info@tisiahotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
10 m
Aquapark
0,5 km