Zájdite si do obľúbenej lokality Miskolca a vychutnajte si dovolenku v Park Hotel ***, ktorý leží v blízkosti atrakcií ako sú unikátne jaskynné kúpele Miskolctapolca, zoo, Adventure park, historické centrum mesta, NP Bukové hory či zámocký hotel Palota s visutými záhradami, kde nájdete najvyšší vodopád v Maďarsku. V cene máte chutnú polpenziu formou bufetu a tiež neobmedzené wellness s vonkajším bazénom, vírivkami a 3 druhmi sáun.

O ubytovaní

Park Hotel *** sa nachádza v Miskolci, treťom najväčšom meste Maďarska. O zábavu tu teda nebudete mať núdzi. Ak radi obdivujete architektúru a historické pamiatky, navštívte gotický kostol Avas (5,5 km), ktorý je najstaršou budovou v meste, pozrite sa do ortodoxného gréckeho kostol na námestí Deák tér (6 km) s unikátnou výzdobou alebo vyrazte na hrad Diósgyőr (10 km), kde predtým sídlila aj maďarská kráľovná. Za návštevu stojí aj malebná záhrada Népkert (5 km) so vzácnymi kvetinami i klasicistickými domami.

V zimných mesiacoch sa potom v meste odohrávajú vychýrené vianočné trhy, ktoré patria k najkrajším v Maďarsku. Súčasťou atrakcií býva vianočná električka, ruské koleso, živé predstavenia a koncerty či rôzne ručné dielne.

S deťmi môžete vyraziť do ZOO (13 km), do Adventure parku Miskolctapolca (1 km) s lezeckými dráhami alebo na bobovú dráhu. Neďaleko nájdete aj Avalon Park (2,2 km) s motokárami, wellness a detskou džungľou. Pre pokojnejšie strávenie dňa s rodinou môžete zvoliť napríklad výlet jednokoľajkou (9,8 km) s výhľadom na prírodné scenérie alebo návštevu Múzea Panónskeho mora (5 km), v ktorom nájdete exhibície venované vzniku Zeme, fosílie a iné.

V okolí nájdete aj mnoho prírodných krás, napríklad jazero Csorba (11,4 km), ktoré je populárnym miestom na kúpanie, rybárčenie alebo pozorovanie vodného vtáctva. Za výlet stojí aj Národný park Bükk/Bukové hory (26 km), najväčší národný park v Maďarsku, ktorý je známy predovšetkým svojimi jaskyňami, alebo ako útočisko mnohých druhov ohrozených zvierat.

Samozrejme nesmieme vynechať ani zmienku o slávnych kúpeľoch. Veľkým lákadlom sú unikátne jaskynné kúpele Miskolc Tapolca a Ellipsum Adventure. Navštíviť môžete tiež Turecké kúpele alebo Termálne a zážitkové kúpele v Egeri (67 km) a termály v ďalších mestách, ako je Bogács (50 km) , Egerszalók (67 km), Demjén (84 km), či Hajdúnánás (90 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných izbách s vlastnou kúpeľňou, bezplatným pripojením k WiFi a všetkým praktickým vybavením.

Vyberať môžete z týchto variantov:

  • Dvojlôžková izba Standard disponuje manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými lôžkami. Zariadená je písacím stolom, chladničkou, šatníkovou skriňou, televíziou a nočnými stolíkmi s lampičkami. V súkromnej kúpeľni nájdete sprchu a toaletu. Vybrať si možno izbu s balkónom, bez balkóna alebo v podkroví.

  • Trojlôžková izba Standard je vybavená manželskou posteľou a jedným samostatným lôžkom. Ďalej môžete využívať písací stôl, televíziu, vetrák, šatníkovú skriňu a nočné stolíky. Vo vlastnej kúpeľni je sprchovací kút a toaleta.

  • Apartmán Standard má dve miestnosti a ubytuje až 4 hostí. V oboch izbách je manželská posteľ, k spoločnému vybaveniu potom patrí stôl so stoličkou, televízia, chladnička, šatníková skriňa a nočné stolíky s osvetlením. V kúpeľni nájdete sprchu a toaletu. Zvoliť si možno buď apartmán s balkónom, alebo bez balkóna.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vás pozýva na výborné jedlo, ktoré vám dobije baterky a vykúzli úsmev na tvári. Pochutnávať si budete v štýlovej presklenej terase alebo priestornej vnútornej jedálni, kde sa servírujú raňajky a večere. Svoj obľúbený drink alebo niečo malé na zub si doprajete v lobby bare pri recepcii, kde sú pre vaše maximálne pohodlie pripravené kožené kresielka.

Kde budete relaxovať?

Túžite po jedinečnom relaxe? Doprajete si ho v parádnom wellness centre priamo v hoteli. V sezóne si zaplávate vo vonkajšom bazéne, pri ktorom nájdete pohodlné lehátka. Vedľa bazéna na vás čaká vírivka, ktorú môžete využívať po celý rok.

Vírivku nájdete aj vo vnútornej wellness zóne, kde je k vášmu odpočinku pripravená aj fínska sauna a soľná miestnosť. Pre ešte kvalitnejší relax vyskúšajte unikátnu bylinkovú terapiu, ktorá do vás vnesie pokoj a dobrú náladu.

Vďaka skvelej polohe ubytovania nebudete mať ďaleko vyhlásené jaskynné kúpele Miskolctapolca, v ktorých si oddýchnete ako nikdy predtým.

Cestujete s deťmi?

V hoteli sú pripravení aj na rodiny s deťmi. Radi vám poskytnú detské vybavenie ako postieľky, stoličky a vaničky. Užite si spoločnú zábavu pri stolnom tenise, stolnom futbale či biliarde.

Park Hotel ***

Park Hotel ***

Csabai út. 16 , Miskolc
Maďarsko

+36 46 796 885

info@parkhotelmiskolctapolca.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 1 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,3 km