Vydajte sa do Maďarska, tentoraz ale ani k Balatonu, ani do Budapešti, ale presne medzi tieto dve miesta – k menej známemu jazeru Velence. Čaká vás tu ubytovanie v luxusnom Vital Hoteli Nautis ****superior s polpenziou formou bufetu a dvojposchodovým wellness centrom s bazénmi, vírivkou, saunami aj cardio zónou. Pre deti je pripravený detský kútik aj ihrisko. Navyše deti do 8 rokov majú pobyt zadarmo. Tešte sa tiež na parádny program, ktorý zahŕňa grilovanie, výlet loďou či saunové seansy.

O ubytovaní

Vital Hotel Nautis ****superior leží v maďarskom mestečku Gárdony priamo na brehu jazera Velence, ktoré má rozlohu 27 km². Voda v jazere je bohatá na minerálne látky a má liečivé vlastnosti, v lete má príjemných 26-28 °C. Pri jazere navyše leží krásna piesočná pláž so slnečníkmi.

Okolo brehu vedie cca 30 km dlhá cyklistická trasa s množstvom zaujímavostí. Zastavte sa napríklad na pozorovanie vodného vtáctva pri Vtáčej rezervácii Velence (11,1 km), viac sa o miestnej prírode dozviete aj pri prechádzke po náučnom chodníku Madárdal (6,4 km). Prezrieť si môžete zámocký park v Dinnyési (6,1 km) alebo vojenský pamätný park Pákozd (9,5 km). Neďaleko leží aj arborétum s divou zverou Sukoró (10,5 km) či zámok Halász (6,3 km).

Do Budapešti je to odtiaľto len 50 km, môžete sa teda vydať na výlet za termálnymi kúpeľmi, historickými pamiatkami i gastronómiou. V hlavnom meste navštívte Budínsky hrad a Rybársku baštu, prejdite sa po Reťazovom moste a prezrite si budovu parlamentu. Veľkým lákadlom sú tu, samozrejme, aj kúpele, medzi tie najznámejšie patria kúpele Széchenyi a Gellért.

Kde budete spať?

Izba Standard je priestranná a okrem dvojlôžkovej postele je možné do nej umiestniť až 2 prístelky. Vybavená je televíziou, klimatizáciou, trezorom, minibarom, posedením, balkónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou či vaňou. Nechýbajú ani župany a fén.

Izba Standard s výhľadom na jazero je vybavená rovnako ako klasický variant, nechýba teda klimatizácia, kúpeľňa, balkón, televízia, minibar, posedenie či trezor, navyše má ale panoramatický výhľad na krásne jazero Velence. Do tejto izby nie je možné umiestniť prístelku, je vhodná maximálne pre 2 osoby.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Sealander sa tešiť môžete na maďarské i medzinárodné špeciality a pri jedle budete mať krásny výhľad na jazero. V teplých mesiacoch je otvorená aj terasa s grilom.

Kaviareň a lobby bar Katamaran vám ponúkne kávu, čaj, kokteil a iné obľúbené nápoje, navyše si tu pochutnáte na vynikajúcich domácich zákuskoch. Na drink aj za zábavou si môžete zájsť do Bowling Baru, kde sa dajú organizovať aj hudobné a akcie.

Kde budete relaxovať?

Za dokonalou relaxáciou stačí zavítať do dvojposchodového wellness centra. Nájdete tu zážitkový bazén, detský bazén, sezónne vonkajšie bazény a vírivku. V saunovom svete Vitalitarium na vás bude čakať fínska sauna, infrasauna, parná kabína, sanárium, tepidárium, masážne ležadlo, soľná komora, solárium, relaxačná miestnosť, ľadová fontána a tropická zážitková sprcha.

Pre hostí, ktorí si chcú užiť oddych v dokonalom súkromí, je tu potom privátna sekcia Sweet Harmony so saunou, vírivkou, vodnou posteľou, zážitkovou sprchou, minibarom a televíziou.

Cestujete s deťmi?

Pre dokonalé pohodlie aj tých najmenších hostí sú v hoteli k dispozícii detské postieľky s obliečkami, vaničky, nočníky, sedadlá na WC, vysoké jedálenské stoličky a župany v detskej veľkosti. O zábavu sa postará detské ihrisko, vnútorný a vonkajší detský bazén so šmykľavkou a v letnom období tiež animačný program.

Niečo naviac

Vyblázniť sa môžete vo fitness centre, počas bowlingu či squashu, alebo skúste niektorý z vodných športov - kanoe, kajaky či loďky.

Vital Hotel Nautis ****superior

Vital Hotel Nautis ****superior

Holdfény sétány 9. , Gárdony
Maďarsko

+36 (22) 570 115

info@hotelnautis.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
2 km