Chcete zažiť naozaj exkluzívnu dovolenku? Staňte sa jednými z prvých hostí v úplne novom Sirius Hoteli ****superior! Hotel sa otvoril v máji, a vy tak máte jedinečnú príležitosť užiť si interiér voňajúci novotou, moderné izby, raňajky a večere formou bufetu v reštaurácii s výhľadom na Balaton a prepychové wellness centrum so zážitkovými bazénmi a vnútorným aj vonkajším saunovým svetom. Navyše budete len 7 km od legendárneho termálneho jazera Hévíz a rovnomenného kúpeľného mesta.

Overené Travelkingom

“Hneď po odchode z Hotela Sirius **** sme sa začali dohadovať, kedy prídeme znova. Pobyt sme si veľmi užili, hotel je nádherný a má všetko, čo budete potrebovať. Hodí sa ako pre mladšie aj staršie páry, tak pre rodiny s malými deťmi, s ktorými tu počítajú a správajú sa k nim veľmi pekne. Jedlo bolo výborné, pestré a ponuka sa každý deň menila. Wellness bolo krásne, udržiavané v čistote a každý si našiel to svoje - pokojné bazény s masážnymi tryskami, divokú rieku alebo detský bazénik. Okolie je veľmi pekné, celkovo pokojné a teším sa, až ho nabudúce viac preskúmame.”

Iva Petrovová - Marketingový tím
Osobne overené v: Auguste 2023

O ubytovaní

Úplne nový Sirius Hotel ****superior nájdete v malebnom mestečku Keszthely priamo na brehu Balatonu. Na svoje si tu prídu milovníci relaxácie, výletov aj historických pamiatok, okolie Balatonu má skrátka čo ponúknuť naozaj každému.

Keszthely bude perfektným miestom pre všetkých zvedavých návštevníkov, nájdete tu totiž až prekvapivé množstvo múzeí. Chcete sa dozvedieť viac o bábikách, marcipáne, autách značky Cadillac, kočiaroch, poľovníctve, historických železniciach, horore a mučení či rozhlase a televízii? Na všetko sa tu nájde špecifické múzeum či výstava. Za návštevu stojí tiež prekrásny zámok Festetics (1,9 km), ktorý je mimochodom sídlom niekoľkých zo spomínaných múzeí. Zaručene vás očarí zámocký park s rozlohou 42 hektárov či rozsiahla knižnica Helikon so zbierkou 80 000 zväzkov.

Len 7 km od Keszthely leží kúpeľné mesto Hévíz, ktorého dominantou je rovnomenné termálne jazero, označované za najväčšie svojho druhu na svete. Priamo na jazere sú vybudované aj termálne kúpele, ktoré rozhodne stoja za návštevu. Zájdite si tiež na Farmársky trh, kde ochutnáte preslávené maďarské delikatesy. Milovníkov architektonických zaujímavostí zase určite osloví novodobý Kostol svätého Ducha so špecifickou modrou fasádou.

Za objavovaním prírodných krás, ale aj historických pamiatok, vyrazte do Národného parku Balatonská vrchovina. Uvidíte tu napríklad jazero a chránenú oblasť Malý Balaton (27,9 km) s krásnym ostrovom Kányavár, jaskyňu Csodabogyós (13,7 km) s pôsobivou kvapľovou výzdobou, byvoliu rezerváciu Kápolnapuszta (31,6 km) s najväčším stádom vodných byvolov v Maďarsku alebo hrad Sümeg (30,6 km) z 13. storočia.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnom, moderne vybavenom izbe alebo apartmáne s klimatizáciou, WiFi pripojením a balkónom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu a z niektorých si užijete výhľad priamo na jazero Balaton.

  • Izba Standard s výhľadom na parkovisko meria 23 m², je vybavená manželskou posteľou a neumožňuje prístelku. V izbe nájdete aj Smart televízor, minibar a trezor, v kúpeľni je fén a župany.

  • Izba Standard s výhľadom na jazero je rovnako veľká a totožne vybavená ako variant s výhľadom na parkovisko. Rozdielom je okrem výhľadu aj možnosť prístelky, vďaka ktorej je táto izba vhodná až pre 3 osoby.

  • Rodinná izba meria cca 48 m² a ide vlastne o 2 izby Standard spojené dohromady. K dispozícii teda budete mať 2 spálne, 2 kúpeľne a dvojitý balkón. Nechýba Smart televízor, minibar, trezor, fén či župany. Do izby je možné pridať 2 prístelky, celkovo je tak vhodná až pre 6 osôb.

  • Apartmán Junior Suite má tiež plochu 48 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou. Výhodou apartmánu je panoramatický výhľad na jazero Balaton. K vybaveniu patrí aj Smart televízor, minibar, trezor, fén a župany.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii SunRise si užijete vybrané špeciality s výhľadom na Balaton. Jedlá z menu v reštaurácii vychádzajú najmä z klasickej francúzskej kuchyne spojenej s modernými postupmi a prvkami maďarskej gastronómie. Vynikajúcu kávu, chutný zákusok a osviežujúci koktail či pohár vína vám naservírujú v Capella Bare a na zdravú desiatu či dezert si môžete zájsť do Wave Baru.

Kde budete relaxovať?

Dominantou hotela je luxusné wellness centrum s plochou 1 500 m² s bazénovým a saunovým svetom. V bazénovej časti nájdete vonkajší zážitkový bazén (36-38° C), 2 zážitkové bazény s masážnymi prvkami a vírivkou (34 °C), zážitkový bazén (32-34 °C) , detský bazén (34 °C) a odpočinkovú zónu (225 m²).

V saunovom svete sa môžete tešiť na vonkajšiu panoramatickú fínsku saunu s výhľadom na Balaton, ochladzovacím bazénikom a odpočinkovou miestnosťou, vnútornú fínsku, arómu a infra saunu so soľnými tehlami z Himalájí a samostatnú beztextilnú zónu s fínskou a infra saunou, ľadovou studňou a ochladzovacím bazénikom.

Pokiaľ chcete svoj relaxačný zážitok povýšiť ešte na ďalšiu úroveň, prenajmite si privátnu wellness zónu Harmony Island s vírivkou, infrasaunou, relaxačnou miestnosťou a párovou masážou. Samozrejme nesmie chýbať bohatá ponuka masáží a relaxačných procedúr, k dispozícii budete mať aj fitness centrum s posilňovacími a kardio strojmi a sálou na cvičenie.

Sirius Hotel ****

Sirius Hotel ****

Mikus Gyula sétány 8 , Keszthely
Maďarsko

+36 20 477 0519

reservation@siriushotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
1,2 km