Užite si unikátny pobyt v maďarskom meste Mezőkövesd v krásnom Hoteli Nefelejcs *** len 50 m od termálnych kúpeľov s kúpaliskom Zsóry. Tešte sa na bohaté raňajky formou bufetu a neobmedzený vstup do hotelovej wellness zóny (vírivka, infra, fínska a vonkajšia sauna). Bonusom je wellness nápoj zadarmo, aby sa vám relaxovalo naozaj špičkovo.

O ubytovaní

Hotel Nefelejcs *** sa nachádza v meste Mezőkövesd, len 50 metrov od obľúbených kúpeľov Zsóry, kde si môžete oddýchnuť v celkom 22 bazénoch a užiť si vodné atrakcie.

Priamo v Mezőkövesde môžete navštíviť mnoho zaujímavých pamiatok, história tejto oblasti siaha podľa archeologických nálezov až do čias sťahovania národov. Pozrite si Múzeum Matyó (4,8 km) venované ľudovému umeniu a tradičnej výšivke, ktoré je zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO, alebo si prezrite zachované historické domy v štvrti Hadas (4,7 km). V mnohých z nich, ktorých vek sa odhaduje na 150 až 200 rokov, sa nachádzajú remeselné dielne, kde sa môžete dozvedieť viac o pečení perníkov, výrobe keramiky a ďalších tradičných činnostiach.

V neďalekom meste Eger (15 km) vás zaujme historické centrum s barokovými pamiatkami, hvezdárňou a minaretom. Mestu dominuje starobylý hrad a známe termálne kúpele s 13 bazénmi. Okolie Egeru je známou vinárskou oblasťou, takže legendárne víno Býčia krv môžete ochutnať takmer všade, najmä v dobových vínnych pivniciach. Za návštevu stojí aj mesto Miskolc (50 km) s jedinečnými jaskynnými kúpeľmi Miskolc Tapolca, najstaršou zoologickou záhradou v Maďarsku a zábavným parkom.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba má rozlohu 25 m² a je vybavená 2 posteľami (možno ich spojiť), klimatizáciou, satelitnou TV, telefónom, minibarom, Wi-Fi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sušičom vlasov. K dispozícii je aj písací stôl, šatníková skriňa a toaletný stolík.

Trojlôžková izba (25 m²) ponúka 3 samostatné postele (2 možno spojiť do manželskej postele), inak je vybavenie rovnaké ako v dvojlôžkovej izbe. K dispozícii teda máte vlastnú kúpeľňu a sušič vlasov, klimatizáciu, TV, Wi-Fi pripojenie, telefón, minibar, písací stôl, šatníkovú skriňu a toaletný stolík.

V štvorlôžkovej izbe (40 m²) sa môžu ubytovať až 4 osoby na 2 klasických posteliach a 2 prístelkách. Samozrejmosťou je TV, WiFi pripojenie, telefón, minibar, úložný priestor, klimatizácia, písací stôl a toaletný stolík. Izba má tiež súkromnú kúpeľňu so sušičom vlasov.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si môžete vychutnať bohaté raňajky formou bufetu a počas dňa môžete zahnať hlad v hotelovej reštaurácii. Podávajú sa tu jedlá regionálnej maďarskej a medzinárodnej kuchyne z miestnych surovín.

Kávu alebo nápoj si môžete objednať v útulnom lobby bare a v prípade pekného počasia si môžete posedieť aj na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

V hoteli sa nachádza aj wellness centrum Buddha Oasis s nádhernou orientálnou atmosférou. Vo vonkajšom areáli s názvom Secret Garden môžete celoročne relaxovať v drevenej vírivke a saune. Vo vnútri sa nachádza infrasauna, fínska sauna a masážny bazén so svetelnou terapiou. Vybrať si môžete aj z rôznych druhov masáží vrátane medovej, čokoládovej a škoricovej.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii veľké ihrisko. Nachádza sa tu vonkajší šach, jenga, domino a limbo. Malí hostia sa môžu tešiť aj na trampolínu.

Niečo naviac

V zadnej časti objektu sa nachádza záhrada s terasou a grilom. Večer je priestor romanticky osvetlený. Môžete si tu zahrať aj šípky alebo stolný tenis.

Hotel Nefelejcs Superior ***

Hotel Nefelejcs Superior ***

Bimbó út 2. , Mezőkövesd
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Fazekasné Szálláshely Szolgáltató Kft. IČ: 13962016-2-05


+36 49 505 060

foglalas@nefelejcshotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,2 km