Dokonalý relax, skvelé gastronomické zážitky aj bohatý program na vás čaká v NaturMed Hotel Carbona **** v maďarskom Hévíze. Ubytujete sa len kúsok od jedného z najslávnejších termálnych jazier sveta a miestnu liečivú vodu si užijete naozaj do sýtosti – napájajú totiž termálne bazény obrieho wellness centra, kde nájdete okrem iného aj saunový svet, vonkajšie bazény a mnoho ďalšieho. K tomu sa môžete rozhýbať vo fitness centre a uvoľniť sa skvelou masážou. Na deti čaká vonkajšie ihrisko a letný Junior Club. Čerešničkou na torte je polpenzia či plná penzia s množstvom regionálnych špecialít.

O ubytovaní

NaturMed Hotel Carbona **** nájdete v maďarskom Hévíze, len 850 m od slávneho termálneho jazera s jazernými kúpeľmi. To je dokonca označované za najväčšie svojho druhu na svete a kúpať sa v ňom môžete po celý rok, teplota vody totiž neklesá pod 22 °C. Zájdite si tiež na Farmársky trh (450 m), kde ochutnáte slávne maďarské delikatesy. Milovníkov architektonických zaujímavostí zase určite osloví novodobý Kostol svätého Ducha (400 m) so špecifickou modrou fasádou.

Na výlet vyrazte do neďalekého mesta Keszthely (7 km), ktoré je perfektným miestom pre všetkých zvedavých návštevníkov. Chcete sa dozvedieť viac o bábikách, marcipáne, autách značky Cadillac, kočiaroch, poľovníctve, historických železniciach, horore a mučení či rozhlase a televízii? Na všetko sa tu nájde špecifické múzeum či výstava. Za návštevu stojí aj prekrásny zámok Festetics. Zaručene vás očarí zámocký park s rozlohou 42 hektárov či rozsiahla knižnica Helikon so zbierkou 80 000 zväzkov.

Za objavovaním prírodných krás, ale aj historických pamiatok, sa vydajte do národného parku Balatonská vrchovina. Uvidíte tu napríklad jazero a chránenú oblasť Malý Balaton (24,4 km) s krásnym ostrovom Kányavár, jaskyňu Csodabogyós (18,9 km) s pôsobivou kvapľovou výzdobou, byvoliu rezerváciu Kápolnapuszta (28,2 km) s najväčším stádom vodných byvolov v Maďarsku alebo hrad Sümeg (25,2 km) z 13. storočia.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 260 štýlovo vybavených izieb. K dispozícii budete mať klimatizáciu, WiFi pripojenie, televíziu, trezor a minibar. Súčasťou každej izby je kúpeľňa so županmi a toaletnými potrebami. Poteší vás tiež balkón s vonkajším posedením a krásnym výhľadom na okolité kopce alebo záhradu hotelového komplexu.

  • Izba Standard meria 20 m² a je vybavená 2 posteľami (90x200 cm, môžu byť oddelené alebo spojené), písacím stolom a malým stolíkom s kreslom.

  • Izba Standard Plus je oproti variantu Standard väčšia (22 m²), nechýbajú jej 2 postele, písací stôl a ponúka aj stolík s 2 kreslami na posedenie a kozmetiku prémiovej kvality.

  • Izba Superior má plochu 25 m² a nájdete v nej 2 lôžka (90x200 cm, spojené či rozpojené), písací stôl, posedenie s kreslami, malú pohovku, prémiovú kozmetiku a sadu na prípravu kávy a čaju.

  • Izba Deluxe s plochou 20 m² zaujme predovšetkým renovovaným, elegantným interiérom s dokonale zladeným vybavením. V izbe nájdete 2 lôžka (90x200 cm, spojené či oddelené), písací stôl, stolík s kreslom, prémiovú kozmetiku a kapsľový kávovar.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii ochutnáte špeciality maďarskej a medzinárodnej kuchyne, vrátane bohatej ponuky regionálnych pokrmov, diétnych špecialít, vegetariánskej a zdravej kuchyne či bezlaktózových a bezlepkových jedál.

Na posedenie pozýva útulná kaviareň a bar Platán Café & Juice Bár vybudovaná okolo starého platana, ponúkajúca široký výber pokrmov a nápojov. Bar Neptun Pool sa nachádza v priestoroch hotelových zážitkových kúpeľov, kde si počas kúpania a v čase obeda môžete dopriať občerstvenie, ľahké šaláty a zdravé desiaty.

Kde budete relaxovať?

Pokladom Hévízu je jednoznačne miestna termálna voda, ktorej blahodarné účinky môžete vyskúšať na vlastnej koži v hotelovom wellness centre s vodnou plochou 1 000 m². To zahŕňa:

  • Vonkajší zážitkový bazén s vodnými atrakciami a záhradou v stredomorskom štýle vhodnou na opaľovanie
  • Letný bazén pre väčšie deti, kde si do sýtosti užijú šantenie bez toho, aby narušovali odpočinok dospelých
  • Vnútorné termálne kúpele inšpirované antickým Rímom s 2 termálnymi bazénmi, 2 vírivkami, Kneippovým chodníkom a odpočivárňou
  • Krytý športový plavecký bazén (25×12 m), odpočinkovú terasu
  • Saunový svet s fínskou saunou (80-95 °C), textilnou saunou (80-90 °C), aroma kabínou (60-65 °C), parným kúpeľom (45-50 °C), soľnou jaskyňou (20-22 °C), teplou soľnou jaskyňou (28-29 °C) a tepidáriom (37-39 °C); zážitkovými sprchami, relaxačným bazénom, ochladzovacím bazénikom a saunovými rituálmi.
  • Masáže, zábaly, kúpele a iné procedúry
  • Salón krásy s ponukou kozmetických procedúr
  • Viac ako 18 rôznych pohybových programov a moderné fitness centrum

Cestujete s deťmi?

Hotel poskytuje zábavu pre malých aj veľkých. Tí najmenší hostia sa môžu zapojiť do zábavných aktivít Junior Clubu (od 3 rokov, mladšie deti iba s dohľadom rodičov), hrať sa vo vonkajšom detskom bazéne (v lete) alebo na vonkajšom ihrisku. Na zapožičanie je tiež detská postieľka.

NaturMed Hotel Carbona ****

NaturMed Hotel Carbona ****

Attila utca 1. , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Carbona Zrt. IČ: 2010040147


+36 83 501 500

hotel@carbona.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 28 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Mesto Hévíz

Mesto Hévíz Tip na výlet

Keď sa povie Hévíz, každému sa vybaví preslávené termálne jazero s liečivou vodou, okolo ktorého sa rozkladá mestečko bohaté na kultúru a architektonické skvosty. Spoznajte nielen výnimočné účinky termálnej vody, ale aj atmosféru mesta.

Aké sú najobľúbenejšie ciele turistov v Hévíze?

  • najväčšie termálne a biologicky aktívne jazero na svete, ktorého voda je rádioaktívna a bohatá na prospešné látky, ako je síra, vápnik, horčík a mnohé ďalšie. V jazere sa môžete i okúpať vo vždy príjemne teplej vode (v zime teplota neklesá pod 26 °C a v lete sa šplhá až ku 36 °C) a budete cítiť pozitívne účinky na pohybové či ústrojenstvo či v prípade gynekologických problémov.
  • obľúbený Farmársky trh, kde nakúpite tie najväčšie maďarské lahôdky priamo od miestnych farmárov
  • rímsko-katolícky Kostol svätého Ducha s moderným a výnimočne krásnym vzhľadom
  • množstvo drobných obchodíkov, kaviarní a vinární, kde okúsite aj pravú atmosféru maďarského kúpeľného mesta
Termálne jazero Hévíz
Termálne jazero Hévíz
AquaCity Zalaegerszeg
AquaCity Zalaegerszeg
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring