Dovolenka v Hoteli Golden Palace **** je naozaj luxusným zážitkom. Tešiť sa môžete na krásny hotel v kúpeľnom meste, obklopený parkom s jazerom, prepychové izby v dobovom štýle, výdatnú polpenziu aj úžasný relax vo wellness centre s bazénmi a saunami. Naviac budete len cca 30 km od Budapešti.

O ubytovaní

Hotel Golden Palace **** sa nachádza v maďarskom kúpeľnom meste Göd, v malebnej oblasti Dunajského ohybu, kúsok od brehu Dunaja a len cca 30 km od Budapešti. Budova hotela je obklopená parkom s rozlohou 8 ha a zachováva si tradičný kúpeľný nádych, doplnený o všetok moderný komfort vďaka citlivej rekonštrukcii.

Okolie hotela je bohaté na výletné ciele aj zaujímavé vyžitie. Aktívni jedinci sa vyšantia v dobrodružnom parku Danube (2,4 km) alebo v aquaparku Mogyoród Aquaréna (18,8 km). Automobiloví nadšenci nesmú vynechať návštevu závodnej dráhy F1 Hungaroring (19,3 km) a na milovníkov prírody čaká krásne jazero Feneketlen (34,3 km), konské stajne Kincsom (29,8 km) alebo Národnú botanickú záhradu (17,9 km) s najväčšou zbierkou rastlín v krajine.

Vynechať, samozrejme, nesmiete ani návštevu maďarského hlavného mesta. Metropola láka turistov z celého sveta na úchvatné pamiatky, nádhernú architektúru aj vynikajúcu gastronómiu. Medzi najznámejšie monumenty, ktoré zaručene musíte vidieť, patrí Budatínsky hrad, budova Parlamentu, bazilika svätého Štefana či Rybárska bašta.

Prekrásny výhľad na celé mesto sa vám naskytne z Gellértovej hory a pamiatky si môžete prezrieť krásne nasvietené pri večernej plavbe po Dunaji. V Budapešti nájdete aj množstvo múzeí, galérií, divadiel a technických pamiatok ako druhé najstaršie metro na svete či Budapeštiansky reťazový most.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v prepychovej izbe alebo apartmáne s interiérom ladeným do dobového štýlu a výhľadom na park alebo na jazero. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s fénom a toaletnými potrebami, klimatizáciu, televíziu, WiFi pripojenie a trezor.

  • Izba Standard meria 38-41 m², má kúpeľňu s vaňou a 1-2 francúzske balkóny, k vybaveniu patrí manželská posteľ, písací stôl a posedenie s kreslami.

  • Izba Deluxe meria 51-52 m² a je vybavená manželskou posteľou, písacím stolom a posedením s kreslami. Môže mať 1-2 francúzske balkóny.

  • Prezidentský apartmán ponúkne plochu 149 m², na ktorej nájdete spálňu, priestrannú obývaciu izbu s posedením a spoločenskú miestnosť s veľkým stolom až pre 10 osôb. Súčasťou sú aj 2 francúzske a jeden klasický balkón, v kúpeľni je vaňa.

  • Apartmá Deluxe (86 m²) sa skladá zo spálne, obývacej izby a veľké šatne. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút a vaňa a apartmán má 2 francúzske balkóny.

  • Studio Family má plochu 134 m² a skladá sa z 2 samostatných spální, obývacej izby a kuchyne s jedálenským stolom. Kúpeľňa je vybavená vaňou a sprchovacím kútom, súčasťou sú aj 3 francúzske balkóny.

  • Apartmá Family o ploche 134 m² zahŕňa 2 samostatné spálne a priestrannú obývaciu izbu. V kúpeľni je vaňa a sprchovací kút, k dispozícii budete mať aj 3 francúzske balkóny.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej reštaurácii si pochutnáte na zdravých jedlách z tých najčerstvejších surovín. Súčasťou je aj bar, kde si môžete posedieť pri šálke kávy alebo s pohárom niečoho ostrejšieho.

Kde budete relaxovať?

V modernom wellness centre si užijete relax v letnom vonkajšom bazéne s ležadlami, vnútornom zážitkovom bazéne s masážnymi prvkami a horúcej vírivke. Na zohriatie vám poslúži fínska sauna, infra sauna a parná kabína, následné schladenie zase zaistí ochladzovací bazénik. Využiť môžete aj služby fyzioterapeutov a iných profesionálov.

V lete potom určite zavítajte k jazeru v hotelovom parku, ktoré je obklopené starobylými stromami a jeho piesočná pláž láka na kúpanie a opaľovanie.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať aj vybavené fitness centrum, kde sa môžete pohodlne rozhýbať a ponaťahovať.

Hotel Golden Palace ****

Hotel Golden Palace ****

Kádár utca 49. , Göd
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Golden Palace Szálloda Üzemeltető Kft. IČ: 13-09-231294


+36 70 621 1238

info@hotelgoldenpalace.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,6 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
17 km

Tipy na výlet

Mesto Szentendre

Mesto Szentendre Tip na výlet

Szentendre je krásne, menšie mestečko na pobreží Dunaja len cca 20 km severne od Budapešti. Priplávajte sem vyhliadkovým trajektom z Budapešti a užite si toto umením nasýtené mestečko – nie nadarmo sa mu hovorí aj „Montmartre Dunaja“. Malebnosť uličiek a celého mesta láka k bezcieľnym prechádzkam, desiatky múzeí a galérií zase k poznávaniu tvorby maďarských umelcov, ktorí sa tu usadzovali počas histórie a žijú tu aj teraz.

Čo tu rozhodne nesmiete vynechať?

  • Múzeum srbskej pravoslávnej cirkvi – mesto je silne ovplyvnené srbskou kultúrou
  • početné katolícke, protestantské i pravoslávne kostoly
  • najväčší maďarský skanzen Szabadtéri Néprajzi Múzeum s muzeálnou dráhou – celý vidiek Maďarska na jednom mieste
  • Múzeum verejnej dopravy
  • Múzeum Bély Czóbela, maďarsko-francúzskeho maliara
  • Múzeum Margit Kovácsovej, maďarské sochárky a keramičky
Budapešť
Budapešť
Ohyb Dunaja
Ohyb Dunaja
Mesto Visegrád
Mesto Visegrád