Najväčšie zľavy v roku sú tu! Vyberte si svoj TravelBomba pobyt so zľavou od 30 %!

Oblíbené 0

Zatiaľ nemáte žiadne obľúbené ponuky.

  • K ponukám sa môžete kedykoľvek vrátiť
  • Obľúbené ponuky na jednom mieste
  • Upozornenie na zmeny v ponukách

Disneyland® Paris: vstupenky + ubytovanie pre 2 osoby

Perfektný
DARČEK
pre fanúšikov filmov a rozprávok
238 €
POUKAZ
na ubytovanie + vstupenky
pre 2 osoby

V cene ponuky

2x vstupenka do Disneyland® Parku, alebo Walt Disney Studios® Parku

1 noc v kvalitnom hoteli podľa vášho výberu pre dvoch

Expresný vstup bez čakania v rade

Raňajky v hoteli (v závislosti na vybranom ubytovaní)

Platnosť podľa aktuálnych kapacít, ostatné termíny za príplatok

Možnosť využitia aj na iné pobyty od 30. 12. 2025 do 30. 12. 2026

O zážitku

Poukaz v hodnote 238 € zahŕňa ubytovanie na 1 noc v prémiovom hoteli v Paríži a taktiež dve vstupenky do Disneyland® Parku, alebo Walt Disney Studios® Parku – podľa vášho výberu. Obe sú platné vo vybraných termínoch podľa dostupnosti. Doprava nie je zahrnutá v cene.

Poukaz je možné uplatniť od 7. 1. 2025 do 30. 12. 2025. Po tomto termíne je možné do 30. 12. 2026 poukaz uplatniť na iný pobyt z ponuky Travelcircus.

Poukaz je možné uplatniť na webe, ktorý je na ňom uvedený.


Personalizujte si svoj pobyt

Po zakúpení pobytu vám príde na e-mail poukaz s kódom a webovou stránkou na jeho uplatnenie. Okrem výberu termínu budete môcť zvoliť aj rôzne vylepšenia vášho balíčka:

  • Pridať ďalších cestovateľov (deti i dospelých).
  • Zvoliť dátum pobytu a vstupu do Disneyland® Parku alebo Walt Disney Studios® Parku.
  • Možnosť dokúpiť si vstup do oboch parkov na 1 alebo 2 dni.
  • Vybrať si hotel a kategóriu izby podľa svojich predstáv.
  • Predĺžiť pobyt o preferovaný počet nocí.

Dôležité informácie

  • V prípade rezervácie väčšieho počtu osôb odporúčame dostupnosť najprv overiť na našej zákazníckej podpore (+421 233 006 990, info@travelking.sk).
  • Rezervovaný termín vstupu do parku nie je možné zmeniť.

Disneyland® Paris: Dva parky plné dobrodružstiev!

Disneyland® Paris sa skladá z dvoch veľkých zábavných parkov ležiacich priamo oproti sebe: Disneyland® Parku a Walt Disney Studios® Parku. Nech už navštívite ktorýkoľvek z nich, alebo dokonca oba, užijete si deň vo vysnívanom svete zázrakov a kúziel. Tešte sa na najrôznejšie atrakcie pre všetky vekové kategórie, zábavné predstavenia i stretnutia so známymi rozprávkovými postavičkami, s ktorými sa môžete odfotiť.

Walt Disney Studios® Park

Nazrite do zákulisia filmovej tvorby Disney®, Pixar a Marvel a zistite, ako vznikajú vaše obľúbené príbehy. Akčné atrakcie a dych vyrážajúce show vám zaručene vykúzlia úsmev na tvári.

Disneyland® Park

Disneyland® Park sa skladá z piatich tematických častí plných atrakcií a zážitkov. V jeho strede stojí ikonický zámok Šípkovej Ruženky, ktorý je obklopený týmito kúzelnými svetmi:

  • Main Street USA: Vstupná brána do parku v štýle westernového mestečka s obchodmi, reštauráciami a vyhliadkovým vláčikom, ktorý prechádza celým areálom.

  • Adventureland: Prežite dobrodružstvo s Indianom Jonesom, Aladinom alebo Jackom Sparrowom. Objavte Divoký západ aj exotické kraje.

  • Discoveryland: Vydajte sa do vzdialenej galaxie s horskou dráhou Space Mountain a interaktívnymi atrakciami, ako je Buzz Lightyear Laser Blast.

  • Fantasyland: Zoznámte sa s obľúbenými postavičkami ako Mickey Mouse, medvedík Pú alebo sa prejdite čajovými šálkami z rozprávky Alenka v Krajine zázrakov.

  • Frontierland: Preskúmajte Divoký západ s ikonickou horskou dráhou Big Thunder Mountain a indiánskou dedinou inšpirovanou príbehom Pocahontas.

Novinky v Disneylandu®

Kampus Marvel Avengers

  • Všetci marvelovskí superhrdinovia vás privítajú na neľútostnom tréningu v úplne novom kampuse Avenger vo Walt Disney Studios®! Stretnite sa so Spider-Manom, Doctorom Strangom, Kapitánom Amerikou a s ďalšími populárnymi superhrdinami. Tešte sa na veľkolepé vystúpenia, kaskadérske kúsky, tematické reštaurácie a adrenalínové atrakcie.

  • Wakanda nech žije! Zúčastnite sa intenzívnych tréningových programov elitných bojovníkov z Wakandy a vydajte sa na horskú dráhu Flight Force. Rozbaľte to na tanečnom parkete s Gamorou a Strážcami Galaxie alebo otestujte svoje reflexy a pomôžte Spider-Manovi pochytať Spiderbotov.

  • V parku Walt Disney Studios® sa stanete súčasťou úplne nového dobrodružstva. Tešiť sa môžete na Disney Junior Dream Factory – 20-minútovú interaktívnu show s obľúbenými postavami Disney, od Mickeyho a Minnie cez Timona až po Vampirinu alebo Fancy Nancy Clancy.

Pred návštevou s deťmi si pamätajte, že na niektoré atrakcie platia výškové obmedzenia a bez dosiahnutia patričnej výšky nebude dieťa na atrakciu pustené.


Ako poukaz uplatniť?

V poukaze, ktorý vám príde po zakúpení na e-mail, nájdete kód a odkaz na webovú stránku na uplatnenie. Na webovej stránke najskôr zadajte kód z kupónu. Následne pokračujte vo výbere termínu, ubytovania, počtu osôb a ďalších informácií. Kliknite na tlačidlo „Prejsť na rezerváciu“. Vyplňte, prosím, svoje kontaktné údaje a znova vložte kód vášho poukazu, aby sa vám jeho hodnota odčítala od ceny pobytu.

Súčasťou zážitkového balíčka je okrem dvoch vstupeniek do Disneylandu® tiež ubytovanie v prémiovom hoteli pre dve osoby na 1 noc (2 dospelí, alebo 1 dospelý a 1 dieťa). Vďaka tomu si budete môcť užiť aj ďalšie lákadlá, ktoré Paríž ponúka. V závislosti na vami zvolenom ubytovaní môžu byť v cene zahrnuté aj raňajky.

Kedy a ako si ubytovanie vyberiete? Konkrétny hotel si zvolíte počas procesu rezervácie. Zobrazí sa vám aktuálna ponuka hotelov aj jednotlivých typov izieb dostupných pre vami požadovaný počet osôb a termín. Vy si jednoducho vyberiete hotel, ktorý sa vám bude páčiť najviac. Niektoré hotely sú dostupné iba za príplatok. Garantujeme vám, že aspoň v niekoľkých termínoch je na výber hotel bez doplatku.

Ako hotely do zážitkového balíčka vyberáme? Na výbere ubytovania, ktoré vám ponúkame, si dávame záležať. Snažíme sa hotely vyberať tak, aby boli v blízkosti atrakcie, na ktorú máte vstupenku, prípadne v dosahu centra či letiska. Čo sa týka kategórie, ide o prémiové hotely s dobrým hodnotením zákazníkov.

Disneyland® Paris sa nachádza približne 30 kilometrov východne od centra Paríža. Z väčšiny hotelov v ponuke sa do parku dostanete autom za menej ako 30 minút. Môžete tiež využiť vysokorýchlostné vlaky RER.

  • Najrýchlejšie sa do Disneylandu® dostanete linkou RER A, ktorá patrí do zóny 5. Priamy vlak ide z centra mesta do stanice Marne-la-Vallée/Chessy Parcs Disneyland, čo je zároveň konečná stanica tejto linky. Zo stanice je to do parku len necelých päť minút pešo.

  • Ak cestujete autom, zadajte do navigácie nasledujúcu adresu: Bd de Parc, 77700 Coupvray, Francúzsko

Ďalšie informácie

  • E-vstupenky dostanete e-mailom vo formáte PDF aspoň 3 dni pred termínom pobytu.
  • Na jednu rezerváciu je možné uplatniť iba 1 poukaz.
  • Kód poukazu zadajte v poslednom kroku rezervácie. Až potom sa hodnota poukazu odpočíta od ceny zážitkového balíčka.
  • Upozorňujeme, že otváracia doba parku sa môže zmeniť. Za kontrolu otváracej doby je zodpovedný zákazník.
  • Upozorňujeme, že vstupenky sú viazané na meno cestovateľa, ktoré zadáte pri rezervácii. Bez osoby, ktorej meno ste uviedli pri rezervácii (meno cestovateľa), nie je možné do parku vstúpiť.

Zrušenie a zmena rezervácie


Organizátor

Zodpovednosť organizátora Wagner Kurzreisen GmbH.

Wagner Kurzreisen GmbH, Aroser Allee 76, 13407 Berlín, Nemecko

  • © Disney
  • © Disney
  • © Disney
  • © Disney
  • ©Disney © & TM 2023 Lucasfilm Ltd.
  • ©Disney © 2023 MARVEL.
  • ©Disney © & TM 2023 Lucasfilm Ltd.
  • Add a little bit of body text (2)
Vstupenka pre 2 osoby
a 1 noc v hoteli podľa výberu za
238 €

Ukážka hotelov, v ktorých môžete byť ubytovaní

Príklady hotelov

Grand Magic Hotel ****
20 Av. de la Fosse des Pressoirs, 77700 Magny-le-Hongre
Moxy Paris Val d’Europe
2 Av. de l'Europe, 77144 Montévrain, Francúzsko
Hotel de Berny ****
129 Av. Aristide Briand, 92160 Antony
Hotel Montbriand Antony ****
1 Av. de la Providence, 92160 Antony

Uvedené hotely sú iba príklady a ich ponuka sa mení. Ubytovaní však budete v kvalitnom hoteli porovnateľnej kategórie a ponuky služieb. V základnej cene je zahrnuté ubytovanie a vstupenka vo vybrané termíny podľa dostupnosti pre dvoch. V rámci príplatkov je možné zaistiť predĺženie pobytu či ubytovanie v izbe vyššej kategórie. Cena príplatkov závisí od termínu pobytu, ročného obdobia, hotela, typu vstupenky a dostupnosti.

Ako zakúpiť a uplatniť zážitkový balíček?

1. Kúpte si zážitkový balíček Poukaz vám obratom príde na e-mail.
2. Vyberte si dátum pobytu Zvoľte dátum cesty v rámci platnosti.
3. Vylepšite svoj pobyt Zarezervujte si konkrétny hotel a ďalšie služby.
4. Dokončite rezerváciu Finálne potvrdenie obdržíte e-mailom.
5. Užite si jedinečný zážitok Teraz už zostáva len vyraziť a poriadne si to užiť.
viac než 900 000
spokojných zákazníkov