Čerstvý horský vzduch, krásna príroda a množstvo aktivít - to všetko a oveľa viac na vás čaká v SW Apartmánoch Czarna Góra! Ubytujete sa v útulnom apartmáne a môžete pokoriť aspoň časť z 200 km siete cyklotrás, vystúpiť na vrchol Králického Sněžníka alebo napríklad môžete preskúmať Medvediu jaskyňu. Na zaslúžený relax vám poslúži fínska sauna. Alebo si rovno zájdite do termálnych kúpeľov Lądek-Zdrój, ktoré sú vzdialené len necelých 13 km.

O ubytovaní

SW Apartmány Czarna Góra sa nachádzajú v malebnej lokalite Parku prírody Snežnik, priamo na úpätí Czarnej Góry. V zime je to obľúbené lyžiarske stredisko, v lete si tu môžete vychutnať skvelé turistické a cyklistické výlety. Nádherná príroda a panoráma okolitých hôr budú balzamom na dušu v každom ročnom období.

Poľskú Čiernu Horu a jej okolie možno označiť za skutočnú Mekku cyklistov - viac ako 200 kilometrov cyklistických trás, Bike park (350 m), trasy pre horské bicykle a e-biky uspokoja každého milovníka tohto športu. Na svoje si však prídu aj vášniví chodci a milovníci horskej turistiky. Môžu sa vydať na vrchol Kralického Sněžníka (9,5 km), odkiaľ je vidieť aj Krkonoše a Jeseníky, alebo naopak do hlbín jaskýň. Jaskyňa Medvědí (6 km) a Radochowská jaskyňa (15,7 km) patria dokonca k najväčším v Poľsku.

Ak vás zaujíma história, vydajte sa do Kladskej pevnosti (31,6 km), historickej Zlatej bane v Złotom Stoku (29,9 km) alebo do kúpeľného mesta Lądek-Zdrój (12,9 km), kde si prezriete nádherný kúpeľný park a arborétum. Po všetkých týchto potulkách si nádherne oddýchnete v termálnych kúpeľoch založených v roku 1680, ktoré patria medzi najstaršie v Európe. Na druhej strane si chcete užiť ešte viac aktivity? Vydajte sa do centra vodných športov Wake Up Park (7,8 km) na vodnej nádrži Stará Morava. V zime si vyskúšajte svoje schopnosti na svahoch lyžiarskeho strediska Czarna Góra (210 m). A bude z čoho vyberať, čaká na vás 20 zjazdoviek rôznych stupňov náročnosti.

Kde budete spať?

Privíta vás moderný, útulný apartmán s vlastnou kúpeľňou a WiFi pripojením. Navyše si užijete vonkajšie posedenie na balkóne či terase s krásnym výhľadom.

Jednoizbový apartmán Standard (28 m²) je vybavený 2 posteľami (dajú sa spojiť do dvojlôžka), rozkladacím kreslom, televíziou, písacím stolom, jedálenským stolom so stoličkami a kuchynským kútom (mikrovlnná rúra, kávovar, umývačka, chladnička, varná doska...). V kúpeľni nájdete sprchovací kút a sušič vlasov.

Dvojizbový apartmán Standard (40 m²) sa skladá zo spálne s dvojlôžkovou posteľou (alebo 2 jednolôžkami) a obývacej izby prepojenej s kuchynským kútom. Na posedenie vám poslúži komfortná rozkladacia pohovka a nechýba jedálenský stôl, písací stôl, kuchynské spotrebiče (mikrovlnka, kávovar, chladnička, umývačka, varná doska...) alebo televízia. V kúpeľni je opäť sprcha a sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Panorama sa každé ráno podávajú bohaté raňajky formou bufetu. Na výber je široká škála chutných a zdravých jedál, pričom výber jedál je vždy založený na jedlách vhodných pre deti.

Počas dňa máte k dispozícii spoločnú kuchyňu, kde si môžete pripraviť ľahký obed alebo večeru. V blízkosti sa však nachádzajú aj skvelé reštaurácie. Chcete si posedieť, porozprávať sa, dať si šálku kávy alebo si pochutnať na výbornom dezerte? Potom navštívte hotelový Lobby bar.

Kde budete relaxovať?

Budete mať veľa príležitostí na oddych. V hlavnej budove nájdete plavecký bazén a fínsku saunu a ďalšie sauny sú v ostatných budovách rezortu.

Cestujete s deťmi?

Deti sa zabavia v detskej herni a na animáciách, ktoré sa konajú v budove aparthotela (79 m).

SW Apartamenty Czarna Góra

SW Apartamenty Czarna Góra

Na Skarpie , Biała Woda
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Spółdzielnia Właścicieli Apartamenty Czarna Góra IČ: 386312683


+48 661 485 167‬

rezerwacje@sw-czarnagora.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 60 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
13 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
8 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Ladek-Zdrój

Ladek-Zdrój Tip na výlet

Poľské kúpele Ladek-Zdrój majú bohatú 750 ročnú tradíciu a patria k najstarším kúpeľom v celej Európe. Kúpele sa pýšia svojimi liečivými prameňmi, ktoré obsahujú radón. Nájdete ich v krásnej oblasti Zlatých hôr. Návštevníci kúpeľov si doprajú kúpele, ktoré majú veľa priaznivých účinkov na ľudský organizmus. Predovšetkým sú potom nápomocné pri kôrnatení tepien či nedokrvení organizmu.

Kladská pevnosť
Kladská pevnosť
Medvedia jaskyňa
Medvedia jaskyňa
Czarna Góra Resort
Czarna Góra Resort