Užite si krásnu dovolenku v poľských Beskydách! Len cca 50 km od slovenských hraníc na vás čaká mestečko Szczyrk obklopené krásnymi výletnými cieľmi a zábavnými atrakciami. Vyrazte napríklad do turistického parku v Brennej alebo aquaparku Tropikana. Ubytovaní budete v Hoteli Skalite *** SPA & Wellness, kde si pochutnáte na výbornej polpenzii a dovolenkové dni skvele zakončíte relaxom vo wellness centre s bazénom a saunami.

O ubytovaní

Štýlový Hotel Skalite *** SPA &Wellness sa nachádza v poľskom stredisku Szczyrk, len 50 km od slovenských hraníc a 5 km od jedného z najväčších lyžiarskych stredísk v celom Poľsku – Szczyrk Mountain Resort. Areál ponúka viac ako 36 km zjazdoviek všetkých obtiažností, 13 vlekov a ďalšie atrakcie. Neďaleko nájdete aj ďalší lyžiarsky areál, Beskid Sports Arenu (3,5 km), medzi ktorej atrakcie patrí napríklad päťdesiatmetrový tunel. Program na zimu je tak jasný.

Aktívnu dovolenku ale nemusíte stráviť len na zjazdovke. V teplejších mesiacoch môžete vyraziť do turistického parku v Brennej (9,1 km) s mnohými športovými ihriskami alebo do zábavného horského parku Równica (19 km) s bobovou dráhou a 7D kinom. Za návštevu stojí tiež aquapark Tropikana vo Wisłe (19,2 km) so saunami, vírivými vaňami a toboganmi alebo zábavné centrum Polanka Pod Czantorią (21,6 km), kde môžete zdolať horolezeckú stenu, vyskúšať si zorbing, paintball a ďalšie aktivity.

Výsadou tejto oblasti sú aj početné výletné ciele. Z prírodných krás k obdivu nabáda Czerniańskie jazero (17,5 km), v ktorého okolí je aj náučný chodník, alebo Tri Kopce Wiślańskie (15,4 km), pohorie, ku ktorému vedie turistický chodník od parku v Brennej. Za pamiatkami sa nakoniec môžete vydať do mesta Bielsko-Biała (13,6 km), ktoré sa vďaka krásnej historickej architektúre prezýva Malá Viedeň, alebo do kúpeľného mestečka Ustroń (23,3 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe s príjemne ladeným interiérom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, televíziu, telefón a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba Standard meria 12-16 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami, úložnými skriňami a písacím stolom.

  • Trojlôžková izba Standard má plochu 17-20 m² a nájdete v nej 3 jednolôžka (2 môžu byť spojené), písací stôl a posedenie s kreslami.

  • Štvorlôžková izba Standard je veľká 35-40 m² a disponuje 4 jednolôžkovými posteľami (môžu byť spojené do dvojlôžok). Nechýba písací stôl.

  • Štvorlôžkové Studio s plochou 35-40 m² zahŕňa 2 samostatné spálne, v každej je umiestnená manželská posteľ alebo 2 jednolôžka. K vybaveniu patrí aj písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

Elegantná hotelová reštaurácia ponúka kombináciu tradičných poľských jedál s akcentom európskej kuchyne. Zo starostlivo zostaveného menu si vyberie naozaj každý. Súčasťou hotela je tiež útulná kaviareň s vynikajúcou kávou a dezertmi alebo klub s bohato zásobeným barom a zábavným vyžitím (šípky, biliard, futbal a iné). Navštíviť môžete tiež tradičnú tavernu, kde sa organizujú gurmánske hodovacie večery s ľudovou hudbou.

Kde budete relaxovať?

Moderné wellness centrum vo vás okamžite navodí pocit relaxácie. Oddýchnuť si tu môžete v bazéne s masážnymi prvkami a vo vírivke. Na prehriatie poslúži fínska a infra sauna. Zážitok vo wellness môžete doplniť aj masážou či inou procedúrou z pestrej ponuky.

Cestujete s deťmi?

Deti sa v hoteli zabavia za každého počasia. Slnečné dni môžu tráviť na vonkajšom ihrisku so šmykľavkou, hojdačkami a ďalšími atrakciami, pri nepriazni počasia ich zase privíta detský kútik s veselými hračkami. Vo wellness centre na nich čaká detský bazén a dokonca aj špeciálna ponuka masáží pre deti.

Hotel Skalite ***

Hotel Skalite ***

Krokusów 4 , Szczyrk
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SŁAWOMIR GÓRNY IČ: 070498770


338179145

recepcja@hotelskalite.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 80 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od jazera
11,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
13,7 km
Zjazdovka
14,9 km

Tipy na výlet