Objavte krásy Sliezskych Beskýd pri pobyte v Hoteli Elbrus Spa & Wellness ***, ktorý leží v obľúbenom horskom stredisku Szczyrk len 50 km od hraníc so Slovenskom. Čakajú tu na vás pestré možnosti turistiky. O dostatok energie na každý deň pobytu sa postará výdatná bufetová polpenzia aj neobmedzený vstup do hotelového wellness.

O ubytovaní

Hotel Elbrus Spa & Wellness *** sa nachádza v obľúbenom horskom stredisku Szczyrk, ktoré leží len 50 km od slovenských hraníc. Príďte do srdca Sliezskych Beskýd za odpočinkom v hotelovom wellness aj pestrými možnosťami vyžitia po celý rok.

Priamo pred hotelom sa môžete napojiť na početné turistické trasy. Dovedú vás napríklad na Skrzyczne (5 km), najvýraznejšiu horu v Sliezskych Beskydách, z vrcholu ktorej je prekrásny výhľad. Na zdolanie volajú aj ďalšie hory v okolí mestečka, ako je napríklad Mogura (5 km), Klimczok (5,5 km) alebo Szyndzielnia (7 km) s obľúbenou rozhľadňou.

Centrom oblasti je mesto Bielsko-Biała (18 km), ktoré vás očarí neskoro barokovou a klasicistickou architektúrou v podobe napríklad Sulkowského hradu zo 14.storočia, katedrály sv. Mikuláša a súkenického domu z 18. storočia. Skvelým výletným cieľom je historické mesto Żywiec (18 km) so starým a novým zámkom, krásnou katedrálou a stredovekým námestím Rynek. Zaujímavým zážitkom je návšteva pivovarníckeho múzea a exkurzie do pivovaru Browar Żywiec, ktorý patrí k najznámejším poľským výrobcom piva.

Szczyrk je jedným z najväčších lyžiarskych stredísk v celom Poľsku. Lyžiarsky areál Szczyrk Mountain Resort (1,8 km) ponúka moderné zázemie a široké zjazdovky s celkovou dĺžkou 40 km. Veľkej obľube sa však tešia aj ski areály v Ustrońi (30 km) a vo Wisłe (23 km). Vo Wisłe môžete navyše navštíviť múzeum Beskýd alebo si užiť vodné radovánky v aquaparku Tropikana.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Vďaka tomu, že je hotel jedným z najvyššie položených v Szczyrku, ponúka väčšina jeho izieb prekrásny výhľad na panorámu hôr. Súčasťou vybavenia je televízia, WiFi pripojenie, rýchlovarná kanvica a fén.

Na čom si pochutnáte?

V modernej hotelovej reštaurácii Kabardo si vychutnáte lahodné jedlo aj krásny výhľad na hory. Každé ráno tu na vás budú čakať bohaté bufetové raňajky pripravené z tých najkvalitnejších surovín. Na švédskych stoloch nájdete všetko od ľahkých šalátov cez teplé palacinky a toasty so slaninkou až po lahodnú kávu. Po nabitom dni pobytu sa potom môžete tešiť na jeho dokonalé zakončenie pri večeri vo forme bufetu, kedy si opäť budete môcť dopriať, čo len hrdlo ráči.

Perfektným miestom pre príjemný záver dňa je hotelový bar s knižnicou. Záleží len na vás, či si počas chladnejších večerov doprajete vynikajúce varené víno, čapované pivo alebo svoj obľúbený koktail pripravený skúsenými barmanmi.

Kde budete relaxovať?

Pokiaľ túžite zabudnúť na každodenné povinnosti, nie je nič jednoduchšie ako zamieriť do hotelového Armaczi SPA. Tu môžete odpočívať pri rekreačnom bazéne, v jeho vírivej časti alebo sa prehriať v saunovom svete s fínskou, parnou a bylinnou saunou. Prípadne je možné si deň spríjemniť niektorou z masáži a relaxačných procedúr.

Cestujete s deťmi?

O zábavu malých hostí sa postará vonkajšie ihrisko, ktoré je k dispozícii v lete. Ďalej je tu vnútorná herňa s mnohými hračkami otvorená vo vybraných dňoch.

Hotel Elbrus Spa & Wellness ***

Hotel Elbrus Spa & Wellness ***

Słoneczna 8 , Szczyrk
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ABIS Spółką z ograniczoną odpowiedzialnościa IČ: 152077795


tel:+48 33 826 13 00

recepcja@hotel-elbrus.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Aquapark
15 km
Zjazdovka
1,8 km
Bežkovanie
1,7 km

Tipy na výlet

Mesto Bielsko-Biała

Mesto Bielsko-Biała Tip na výlet

Jedno z najznámejších miesto poľskej kinematografie vzniklo spojením dvoch menších mestečiek Bielska a Biale, dnes ich rozdeluje už len pretekajúca rieka. Oba mestské brehy sa pýšia krásnymi historickými uličkami, vďaka ktorým si mesto vyslúžilo prezývku “Malá Viedeň”. Za návštevu rozhodne stojí dnes najatraktívnejší kút mesta - Rínok - ktorý je priam posiaty nevšednými kaviarničkami v historických budovách. Ulicou vedie Cisárska cesta, v ktorej strede stojí socha boha Neptúna. Pri prechádzke sa pristavte aj pri soche kreslených bratov Bolka a Lolka - Bielsko-Biała je totiž ich "rodiskom". Ak vám nechýba odvaha, doprajte si dúšok silnej kávy v snáď tej najsmelšej kaviarni v Poľsku - miestnu feministickú kaviareň rozhodne spoznáte podľa provokatívneho názvu.

Viac informácií
Poľské Beskydy
Poľské Beskydy
Mesto Ustroń
Mesto Ustroń
Aquapark Tropikana vo Wisle
Aquapark Tropikana vo Wisle