Panorama Hotel Turracher Höhe nájdete v Rakúsku, konkrétne v oblasti zvanej Korutánsko. Okrem 4* sa hotel môže pýšiť nádherným výhľadom na jazero Turracher See, ku ktorému to budete mať skutočne pár krokov. Čakajú vás tu aj komfortné izby, chutná polpenzia a neobmedzený vstup do wellness s bazénom, vírivkou, 4 druhmi sáun a terasou, ktorá je ideálna na opaľovanie. Pre deti aj dospelých je pripravený animačný program a stolný tenis.

O ubytovaní

Panorama Hotel Turracher Höhe **** sa nachádza v malebnom alpskom mestečku Turracher Höhe v úctyhodnej nadmorskej výške 1 800 metrov. Poloha priamo na brehu ľadovcového jazera Turracher See a zároveň len pár krokov od ski areálu so 43 km zjazdoviek robí z tohto miesta ideálnu destináciu pre aktívnu dovolenku v každom ročnom období. Po dni strávenom v horách si tu oddýchnete vo wellness s panoramatickým výhľadom na krajinu Korutánska, takže si na svoje prídu aj vyznávači relaxácie vo výnimočnom prostredí.

Malebné okolie jazera Turracher See obklopeného zalesnenými horami je ideálne na krásne prechádzky . Neďaleko hotela nájdete bobovú dráhu Nocky Flitzer s celoročnou prevádzkou, ktorá vám vždy spestrí deň a nadšené z nej budú aj deti. Necelý 1 km od hotela je nástupná stanica lanovky smerujúca do výšky 2 193 metrov nad morom na vrchol Kornock. Ide o skvelý východiskový bod pre nenáročnú aj ťažšiu vysokohorskú turistiku. Vydať sa odtiaľ môžete napríklad na horu Rinnsenock (4 km), odkiaľ je prekrásny výhľad (nielen) na Turracher Höhe a jazero.

Ďalším skvelým výletným cieľom sú malebné horské jazerá Schwarzsee a Grünsee (1,5 km) alebo Falkertsee (18 km). Milovníkom prírody odporúčame Nockbergský trail – prevedie vás nádherným biosférickým parkom Nockberge (10 km), ktorý je na zozname chránených miest UNESCO. V zime sa môžete tešiť z blízkosti množstva zjazdoviek rôznych stupňov obtiažnosti, obsluhovaných 15 lanovkami a vlekmi. Od najbližšej lanovky, Panoramabahn, budete len cca 240 m. Počas zimy môžete krásy rakúskych Álp, samozrejme, objavovať aj po stovkách kilometrov bežkárskych trás, prípadne je možné si za vhodného počasia korčuľovať na jazere.

Kde budete spať?

V dvojlôžkovej izbe Nockberge s vlastnou kúpeľňou a balkónom s krásnym výhľadom na hory nájdete všetko, čo k svojmu pohodliu budete potrebovať. Okrem komfortnej postele je súčasťou vybavenia WiFi pripojenie, LCD televízia, mini chladnička, písací stôl a rozkladacia pohovka, ktorá môže poslúžiť ako prístelka.

Za príplatok sa môžete ubytovať v izbe Turracher See, ktorý má balkón s podmanivým výhľadom na alpské jazero Turrach. Vybavenie je rovnaké ako pri izbe Nockberge, vrátane rozkladacej pohovky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa pri vychutnávaní lahodných pokrmov pripravených z kvalitných čerstvých surovín môžete zároveň kochať krásnym panoramatickým výhľadom na hory. Dokonalým štartom každého dňa pobytu budú bohaté bufetové raňajky s pestrým výberom teplých i studených raňajkových jedál. Večer sa potom môžete tešiť na servírovanú večeru, v rámci ktorej si môžu hostia z menu vybrať korutánske aj medzinárodné špeciality podľa svojej chuti. Na šálku vynikajúcej kávy alebo lahodný domáci dezert zájdite do hotelovej kaviarne.

Kde budete relaxovať?

Ani počas aktívnej dovolenky nesmiete zabúdať na zaslúžený odpočinok. Ideálnym miestom na načerpanie nových síl je wellness centrum, odkiaľ môžete cez presklené steny pozorovať prírodné scenérie. Nájdete tu veľký krytý bazén, vírivku a niekoľko druhov sáun (fínsku, parnú, infra a bylinkovú). Po lyžovaní či turistike môžu prísť vhod aj profesionálne masáže. Športových nadšencov určite poteší aj hotelové fitness centrum.

Cestujete s deťmi?

O zábavu malých hostí sa postará priestranná detská herňa s biliardom, stolným tenisom a futbalom, rovnako ako vonkajšie detské ihrisko.

Niečo naviac

V rámci letného programu „Almbutler“ majú hoteloví hostia jazdu lanovkou Panoramabahn alebo Kornockbahn raz denne zadarmo.

Panorama Hotel Turracher Höhe ****

Panorama Hotel Turracher Höhe ****

Turracher Höhe 24 , Ebene Reichenau
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Privathotels Dr. Lohbeck GmbH & Co. KG IČ: FN480549s


+434275824110

anfrage@panorama-turrach.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 15 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
10 m
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
3 km