Luxusný Alpenlove - Adult Spa Hotel **** leží v populárnom tirolskom letovisku Seefeld v blízkosti atraktívnych turistických cieľov. Neobmedzené wellness v kombinácii s kulinárskymi špecialitami vám zaistí dokonalý romantický pobyt. Ráno začnete raňajkami s pohárom šampanského, počas dňa si oddýchnete vo vírivke či bazéne a potom sa môžete tešiť na exkluzívnu večeru s 5-6 chodmi.

O ubytovaní

Alpenlove –⁠ Adult SPA Hotel **** leží v populárnom tirolskom letovisku Seefeld v obklopení majestátnych Álp a krásnej horskej prírody. V tomto nádhernom prostredí si po celý rok užijete bezchybnú dovolenku v blízkosti atraktívnych výletných cieľov a lyžiarskych stredísk.

Mestečko Seefeld, ktoré sa rozkladá na slnečnej náhornej plošine medzi impozantnými vrcholmi, láka na ideálne podmienky k zimným aj letným športom. Romantická atmosféra, exkluzívna reštaurácia a dych vyrážajúce výhľady robia z tohto alpského strediska miesto ako vytrhnuté z rozprávky.

O výletné ciele v okolí rozhodne nie je núdza. Veľa zábavy aj relaxu vás čaká v Olympijskom zážitkovom bazéne (450 m), ktorý sa pýši skvelými vodnými atrakciami. Ak dávate prednosť prírodným krásam, vyberte sa napríklad na prieskum tiesňavy Leutaschklamm (18 km), ktorou si prejdete po visutých lávkach a mostoch zasadených do skál. Za históriou snúbenou s moderným vyžitím vyrazte do neďalekého Innsbrucku (24 km).

Tirolská krajina je ako stvorená pre horskú turistiku, jazdu na bicykli aj pokojné prechádzky. Využite hustú sieť turistických a cykloturistických trás a objavujte zaujímavé miesta v okolí. Milovníci hôr si môžu trúfnuť na poriadne výstupy, zatiaľ čo fanúšikovia pohodovejších prechádzok vyrazia k jazeru Kaltwassersee (3,1 km) alebo objavia romantický kostolík Seekirchl (1,5 km).

Tirolsko patrí k populárnym lyžiarskym regiónom, a tak sa v zimných mesiacoch oplatí vyskúšať jeden z miestnych skiareálov. K vlekom to z ubytovania nebudete mať ďaleko. Skiareály Rosshütte (1,3 km) a Seefelder Gschwandtkopflifte (1 km) vám ponúknu parádne zjazdovky vhodné pre začiatočníkov a rodiny s deťmi. Svahy nad mestom patria medzi popredné bežkárske oblasti, a tak sa tu môžete tešiť na dokonale upravené trasy a infraštruktúru na vysokej úrovni.

Kde budete spať?

Na výber máte z dvoch variantov ubytovania - buď si usteliete v moderných dvojlôžkových izbách, alebo si zvolíte o niečo komfortnejšiu Junior Suite v luxusnom prevedení.

  • Dvojlôžkové izby Sweet Dreams, Love Paradise alebo Red Passion vynikajú pestrými interiérmi so štýlovým dekorom. Súčasťou vybavenia je pohodlná manželská posteľ, posedenie s kresielkami či pohovkou, televízia a minibar. K dispozícii bude vlastná štýlová kúpeľňa s vaňou, toaletou a fénom. Izba disponuje aj balkónom s výhľadom na Seefeld.

  • Izby Junior Suite Herzilein, Chocolate Dream a Royal vám ponúknu ešte exkluzívnejší interiér, ktorý je ako stvorený pre romantické chvíle s vašou polovičkou. K zariadeniu patrí manželská posteľ, gauč a kresielka s konferenčným stolíkom, televízia, minibar a kúpeľňový kút s vaňou. Toaleta je v oddelenej miestnosti. Izby majú balkón s výhľadom na mesto.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii zariadenej v horskom štýle si vychutnáte lahodné špeciality tradičnej tirolskej kuchyne, ktoré pripravujú majstri kulinárskeho umenia.

Ráno začnete bohatými raňajkami servírovanými formou bufetu, v ktorom nechýba čerstvé pečivo, údeniny a syry, teplé či studené pokrmy, a dokonca ani šampanské. K hostine si pripravíte dobrú kávu, čaj alebo ovocnú šťavu.

Večer okúsite päťchodové menu s regionálnymi pokrmami zo sezónnych surovín. Ďalej vám bude k dispozícii šalátový bufet, ovocný kôš a syrová doštička. Na tom všetkom si pochutnáte v romantickej atmosfére pri sviečkach.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum je prísľubom dokonalého relaxu. Po pobyte v horách si vo fínskej saune doprajete zaslúžený odpočinok a vo vírivke uvoľníte unavené telo. Aktívny odpočinok aj pokojný oddych vám ponúkne veľký vnútorný bazén, pri ktorom je pre vaše tiché rozjímanie pripravená relaxačná miestnosť s pohodlnými ležadlami.

Kúpeľné centrum Black Crystal Spa si zamilujete nielen pre luxusný interiér, ktorý skrášľujú lampy s kryštálmi Swarovski, ale predovšetkým pre skvelé aromatické masáže.

Niečo naviac

Pre trochu zdravého pobytu navštívte fitness centrum 7 Senses, kde sa príjemne natiahnete a zacvičíte si na moderných posilňovacích strojoch.

ALPENLOVE - Adult Spa Hotel ****

ALPENLOVE - Adult Spa Hotel ****

Dorfplatz 28 , Seefeld
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Len po predchádzajúcej dohode a podľa cenníka hotela.
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za príplatok podľa sezóny

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Vzdialenosť od jazera
3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,5 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
5,8 km

Tipy na výlet

Seefeld

Seefeld Tip na výlet

Región Seefeld patrí medzi najvyhľadávanejšie tirolské oblasti počas celého roka. Slnečnú náhornú plošinu obklopujú impozantné hory, ktoré pozývajú všetkých milovníkov prírody za športovými zážitkami. Horské lúky a svieže lesy ukrývajú päť malebných dedín (Seefeld, Leutasch, Mosern, Reith a Scharnitz), ktoré slúžia ako skvelé východiskové body do srdca tirolských Álp.

Turistika, horské bicykle, via ferraty aj cyklistické zjazdy. Seefeld vám ponúkne zo všetkého trochu a navyše pridá prekrásne výhľady, ktoré vás budú sprevádzať na každom kroku. Za tými najkrajšími sa vyberte lanovkou na Rosshütte do nadmorskej výšky 2064 m. Z vrcholu za dobrej viditeľnosti dovidíte až na najvyššiu horu Nemecka Zugspitze. Vydáte sa na výlet po hrebeni, pochutnáte si na jedlách v horskej chate a deti sa vyhrajú na zábavnom vonkajšom ihrisku.

Viac informácií
Innsbruck
Innsbruck
Tiesňava Leutaschklamm
Tiesňava Leutaschklamm
Naturpark Karwendel
Naturpark Karwendel