Užite si dovolenku v Tirolsku so všetkým, čo k tomu patrí! V Hoteli Bruggwirt **** na vás čaká štýlové ubytovanie, skvelé raňajky a hlavne perfektná dostupnosť k mnohým výletným cieľom. Navyše sa môžete tešiť na príjemné bonusy, ako sú vstupy na kúpalisko, relax v saune, regionálna doprava zadarmo a i.

O ubytovaní

Hotel Bruggwirt **** sa nachádza v rakúskom Tirolsku, neďaleko Kitzbühelských Álp, a je vynikajúcim východiskovým bodom na najrôznejšie výlety. Vyrazte napríklad na vrchol Steinplatte (17,2 km) a nechajte sa uchvátiť pôsobivým výhľadom do okolia. Alebo sa vydajte k jazeru Pillersee (18,9 km), ktoré vás očarí jasne modrou hladinou.

Pri svojich výletoch môžete preskúmať údolie Saalach (30,7 km) s masívmi Lofer a Leogang Steinberg, Kamenným morom a jedným z najväčších jaskynných systémov v Európe, prejsť pôsobivé tiesňavy Vorderkaser (33,6 km) a Seisenberg (34,7 km) a zostúpiť do hlbín Lamprechtovej jaskyne (33,2 km) či starých tirolských baní. Milovníci pamiatok môžu vyraziť na hrad Tratzberg (70 km) zo 16. storočia alebo vojenskú pevnosť Kufstein (39,7 km), prvýkrát spomínanú v roku 1205.

Hotel je navyše doslova obklopený lyžiarskymi areálmi, kde si v zime užijete cez 200 km zjazdoviek, vrátane 46 modrých, 32 červených a 18 čiernych, viac ako 60 horských chát, ku ktorým sa môžete vydať napríklad prechádzkou v snežniciach, 70 km udržiavaných bežkárskych dráh, ľadovú plochu na korčuľovanie a hokej a ďalšie atrakcie.

A neďaleké stredisko Kitzbühel (10,1 km) nezaháľa ani v lete – zahrajte si golf na 4 luxusných ihriskách, vyskúšajte paragliding a využite bohaté turistické a cyklistické chodníky v okolí. Tie vás zavedú napríklad na osvieženie v jazere Schwarzsee (11,5 km) a Going (6,2 km). Pokiaľ preferujete skôr klasický bazén, otestujte kúpalisko Panorama-Badewelt (350 m), Jochberg (19,8 km) a Bichlachbad (4,7 km) uprostred lesov.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej, štýlovo vybavenej izbe s originálnym interiérom. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, televíziu s plochou obrazovkou, WiFi pripojenie, trezor a fén na vlasy.

  • Dvojlôžková izba má plochu 20 m² a je vybavená manželskou posteľou a stolom so stoličkou. Môžete vyberať medzi variantom s balkónom alebo bez balkóna.

  • Izba Deluxe ponúkne plochu 30–35 m² a očarí vás dizajnovým nábytkom a prepychovými materiálmi. K vybaveniu patrí manželská posteľ, samostatné jednolôžko a stolík so stoličkou. Súčasťou je aj balkón s výhľadom na Kitzbüheler Horn alebo Wilder Kaiser.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Platzhirsch @ Bruggwirt vás rozmazná regionálnymi špecialitami. Jedlá sú tu pripravované s dôrazom na udržateľnosť, lokálnosť, sezónnosť a organickosť, pochutnáte si napríklad na lokálnych údeninách a mliečnych výrobkoch, čerstvom ovocí a zelenine a ďalších dobrotách. Osviežujúci drink či pohár vína si doprajete v príjemnom bare.

Kde budete relaxovať?

V malom, ale útulnom wellness centre si užijete relax vo fínskej saune, parnom kúpeli či infrasaune. Saunovú seansu môžete zakončiť príjemným rozjímaním v odpočivárni s vyhrievanými ležadlami alebo na zelenej terase. Dopriať si môžete aj úžasnú relaxačnú masáž.

Hotel Bruggwirt ****

Hotel Bruggwirt ****

Kaiserstraße 18 , Sankt Johann in Tirol
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Bruggwirt BetriebsGmbH IČ: FN553384a


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 19 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
45,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,4 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
0,5 km

Tipy na výlet

Kitzbühel v lete

Kitzbühel v lete Tip na výlet

Kitzbühel patrí medzi najznámejšie lyžiarske strediská sveta, no má čo ponúknuť aj keď sa sneh roztopí. V lete táto tirolská oblasť ponúka množstvo príležitostí na vysokohorskú turistiku. Môžete sa vydať na hrebeňovku, túru do hôr alebo panoramatický okruh. Jednou z trás s najkrajšími výhľadmi je cesta cez horu Kitzbüheler Horn, kde sa vám naskytne 360° výhľad na horskú krajinu. Taktiež sa môžete vydať na výlet na horu Hahnenkamm, k jazeru Schwartzsee alebo na zámok Lebenberg. Využiť môžete aj lanovky, ktoré vás vyvezú na nádherné vyhliadky a ušetria vám veľa energie.

Aktívne zážitky v tejto oblasti však horskou turistikou len začínajú. Nádherné miesta môžete objavovať aj na bicykli na skvelých cyklotrasách. Trúfnite si na zjazdy na horskom bicykli alebo vyrazte do kopcov na e-biku. Pokojnejšiu zábavu si môžete vychutnať na štyroch golfových ihriskách. Keď vás unaví šport, určite oceníte vynikajúcu kuchyňu s dôrazom na tradíciu a autentickosť.

Mesto Kufstein
Mesto Kufstein
Ľadovec Kaprun
Ľadovec Kaprun
Termálne kúpele Kaiserbad Ellmau
Termálne kúpele Kaiserbad Ellmau