Podhájska, to je liečivá termálna voda, príjemné prostredie a hlavne relaxácia. Penzión U Vodníka III ponúka ubytovanie len 300 metrov od areálu populárneho kúpaliska. Tešte sa tiež na raňajky či polpenziu, odpočinok vo vírivke, prístrojovú masáž podľa výberu aj 15 % zľavu v reštaurácii U Vodníka II na kúpalisku.

O ubytovaní

Penzión U Vodníka III v Podhájskej ponúka hosťom ubytovanie, vďaka ktorému si dovolenku v obľúbenom kúpeľnom meste užijete na maximum. Tento penzión je nový a moderne vybavený a na kúpalisko sa odtiaľto dostanete počas asi 5 minút chôdze. Okrem relaxu v termálnej liečivej vode budete mať ideálnu príležitosť preskúmať krásy okolia.

Navštívte napríklad miniskanzen s fontánou (800 m) či zrúcaninu Mariánska Čeľaď (4,4 km). Na bicykli sa potom dostanete do prírodnej rezervácie Žitavský luh (13,1 km), kde v súčasnosti žije viac ako 100 druhov vtákov. Na ich pozorovanie slúži drevená rozhľadňa a prejsť si môžete aj 3,5 km dlhý náučný chodník. Za návštevu stojí aj Dom ľudového bývania Veľké Lovce (6,5 km), kde sa môžete pozrieť, ako sa v tejto oblasti žilo pred viac ako 100 rokmi.

Výlet si urobte aj do Arboréta Mlyňany (30,8 km), ktoré bolo založené v roku 1892 a na ploche cca 60 ha tu rastie približne 2 300 druhov domácich aj cudzokrajných drevín. Okrem krásnych stromov uvidíte aj romantický kaštieľ z 19. storočia. V dojazdovej vzdialenosti na vás čaká tiež Soľná jaskyňa v Starom Tekove (27,8 km), ktorej návšteva je vhodná najmä pre osoby s dýchacími, kožnými a inými zdravotnými problémami. Poprípade navštívte cca 30 km vzdialené Levice so všetkými jej klenotmi.

Kde budete spať?

U Vodníka sa ubytujete v dvojlôžkovej izbe s vlastným balkónom, navyše môžete využívať aj strešnú terasu. K vybaveniu izby patrí aj TV, chladnička, rýchlovarná kanvica a vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha).

Na čom si pochutnáte?

Pokiaľ dostanete chuť na niečo dobré, zájdite si do reštaurácie U Vodníka priamo v areáli termálneho kúpaliska, kde budete mať na výber z rôznych druhov pokrmov – od sladkého až po kus šťavnatého mäsa.

Penzion U Vodníka

Penzion U Vodníka

Železničná 307/27 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Peter Miček IČ: 17742498


00421(0) 907 980 977

uvodnika@podhajska.cc

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,8 km

Tipy na výlet

Termálne kúpalisko Podhájska

Termálne kúpalisko PodhájskaTip na výlet

Areál kúpeľov sa rozprestiera na 12 ha. Nájdete tu niekoľko bazénov s termálnou vodou - sedací, ochladzovací aj detský bazén. Ďalej tiež tobogany, športové ihriská a veľa atrakcií. Voda v kúpeľoch sa často porovnáva s vodou z Mŕtveho mora. Unikátne zloženie vody pozitívne pôsobí na kožné ochorenia, choroby dýchacích ciest, bolesti kĺbov a chrbta a pobyt tu pomohol tisícom návštevníkom.V tomto areáli nájdete aj Wellness centrum Aquamarín s 9 bazénmi a množstvom vodných atrakcií (vírivky, trysky, fontánky, vonkajšie aj vnútorné bazény a bohaté wellness).

Viac informácií
Rímske kúpele v Podhájskej
Rímske kúpele v Podhájskej
Levický hrad
Levický hrad
Skalné obydlia Brhlovce
Skalné obydlia Brhlovce