Penzión Ajda bude skvelým miestom nielen pre rodiny. Nájdete ho takmer na brehu Liptovskej Mary a o vyžitie rozhodne nebudete mať núdzu. Deti sa vyšantia vo Fantázia Liptov Parku a v aquaparku Tatralandia, dospelí si užijú výlety k prírodným krásam, ako sú Demänovská jaskyňa alebo termálne jazierko Kaďa. Každý deň navyše začnete výdatnými raňajkami vo forme bufetu a môžete ho zakončiť skvelou relaxáciou vo wellness centre s vírivkou a saunami.

O ubytovaní

Rodinný Penzión Ajda nájdete na kraji Liptovského Mikuláša, len kúsok od všetkých skvelých atrakcií, ktoré Liptov ponúka. K vodnej nádrži Liptovská Mara to budete mať len 500 metrov, v lete si tu užijete skvelé kúpanie aj vodné športy. Celoročne si potom zaplávate v najväčšom slovenskom aquaparku Tatralandia so 14 bazénmi, 26 toboganmi, wellness centrom a Keltským saunovým svetom, vzdialeného 2,2 km od penziónu. Pri nepriazni počasia môže prísť vhod aj neďaleká detská herňa Fantázia Liptov Park (650 m).

Rozhodne nevynechajte ani návštevu prírodných krás, ktorých je Liptov plný. Vydajte sa napríklad k Demänovskej ľadovej jaskyni (10,8 km) alebo Demänovskej jaskyni slobody (13,2 km), okúpte sa v termálnom jazierku Kaďa v Liptovskom Jáne (11,2 km) ), alebo si urobte výlet ku krásnemu Lúčanskému vodopádu(20,2 km). Pre adrenalínových nadšencov je tu Ski&Bike Park Malinô Brdo (31,8 km), kde si v lete zajazdíte na horskom bicykli a v zime skvele zalyžujete. Liptov je celkovo skvelým miestom pre lyžiarov, na dosah budete mať okrem iného lyžiarske areály v Demänovskej doline (16,8 km) alebo Ski areál Opalisko (9,2 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba meria 19 m² a je vybavená manželskou posteľou, rozkladacím kreslom, ktoré je možné využiť ako prístelku, televíziou, malou chladničkou a WiFi pripojením. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.

Trojlôžková izba ponúka priestor 23 m² a nájdete v ňom manželskú posteľ a rozkladaciu pohovku, televíziu, WiFi pripojenie a malú chladničku. Ani tu nechýba kúpeľňa so sprchou a WC.

Apartmán ubytuje až 4 osoby v 2 miestnostiach - samostatnej spálni s manželskou posteľou na ploche 15 m² a obývacej izbe (28 m²) s 2 posteľami a pohovkou. V apartmáne navyše nájdete kuchynský kút, ochudobnení, samozrejme nezostanete, ani o WiFi, TV, chladničku či kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC.

Na čom si pochutnáte?

Výdatné raňajky vám zaistia perfektný štart vydareného dňa. V penzióne pre vás nachystajú raňajky vo forme bohatého bufetu s čerstvým pečivom, syrmi, údeninami, zeleninou a ďalšími dobrotami.

Kde budete relaxovať?

Veľkým lákadlom penziónu je moderné wellness centrum, kde si užijete skvelý odpočinok tela i mysle. Unaveným svalom uľavíte v hydromasážnej vírivke a prehrejete sa vo fínskej alebo v infra saune.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú zábavu na vonkajšom detskom ihrisku s hojdačkami a trampolínou, vedľa ihriska je tiež vonkajšie posedenie, z ktorého na svojej ratolesti dobre uvidíte.

Penzión Ajda

Penzión Ajda

Požiarnícka 5 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AVE INTERNATIONAL TRADING s.r.o. IČ: 31582168


0908556356

info@penzionajda.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,9 km
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,4 km