V Penzióne Sileo na vás čaká dovolenka plná zážitkov! Región neďaleko Liptovskej Mary, Liptovského Mikuláša a Západných Tatier je ako stvorený na zaujímavé výlety a aktivity. Dostatok energie načerpáte spánkom v útulnej, modernej izbe a vďaka raňajkám. K dispozícii navyše budete mať detské ihrisko, multifunkčné vonkajšie ihrisko aj rôzne športové náradie.

O ubytovaní

Penzión Sileo sa nachádza v Račkovej doline, v mestečku Pribylina na úpätí Západných Tatier. V lokalite neďaleko Liptovskej Mary (25,6 km) si užijete dovolenku plnú oddychu v malebnej tatranskej prírode, ale aj bohatú na zážitky a aktivity. Čo tak vyskúšať rafting, vydať sa na cyklovýlet alebo spoznávať okolie na krásnych prechádzkach?

Ste vášnivým vodákom? Potom máte ideálnu príležitosť zdolať rieky Belá a Váh. Ak si radšej užívate pokojnejšiu vodu, vyberte sa na Liptovskú Maru, ktorá je najväčšou vodnou nádržou na Slovensku a na štrkovej pláži, člne alebo wakeboarde sa budete cítiť ako pri mori. A ak vám počasie nebude priať, vyrazte do rezortu Tatralandia v Liptovskom Mikuláši (23,8 km), kde si užijete veľa zábavy v aquaparku, wellness, veternom tuneli a malej ZOO.

Zaujíma vás história a ráz Liptova? Navštívte Múzeum liptovskej dediny, ktoré je vzdialené len štvrťhodinu chôdze od penziónu. Alebo si urobte výlet do Liptovského Hrádku (11,1 km), kde nájdete Banícke a hutnícke múzeum alebo Prírodovedné múzeum. Okrem toho na okraji mesta stojí kamenný hrad Liptovský Hrádok, ktorý pochádza zo 14. storočia. Stáročia histórie si môžete pozrieť aj v Hradeckom arboréte, ktoré bolo vybudované v roku 1777 a patrí k najstarším v Európe.

A ak sa chystáte na dovolenku v zime, tešte sa na skvelé lyžiarske zážitky. Najbližšie k ubytovaniu budete mať zjazdovky lyžiarskeho strediska Podbanské (10,1 km) s prírodným snehom, ale na dosah máte aj lyžiarske stredisko Žiar-Dolinky (16,4 km) s 2 zjazdovkami (vrátane umelého zasnežovania), lyžiarske stredisko Opalisko (18,3 km) s 5 upravovanými zjazdovkami alebo lyžiarske stredisko Štrbské Pleso (24 km), ktoré patrí medzi najobľúbenejšie na Slovensku a ponúka 9 zjazdoviek s celkovou dĺžkou 7 km a 18 km bežeckých tratí.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 9 útulných izieb, kde sa budete okamžite cítiť ako doma. Izby sú moderne vybavené, každá má súkromnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a z okien sa môžete kochať krásnym výhľadom na les. Samozrejmosťou je aj WiFi pripojenie.

Dvojlôžková izba 2+0 (26 m²) je vybavená manželskou posteľou a TV, v kúpeľni nájdete toaletné potreby a sušič vlasov. Niektoré z týchto izieb môžu mať aj súkromný balkón.

Dvojlôžková izba 2+1 (26 m²) ponúka okrem manželskej postele aj rozkladacie kreslo, ktoré možno použiť ako prístelku pre 1 osobu. V izbe je tiež TV a pracovný stôl, zatiaľ čo v kúpeľni sú toaletné potreby a sušič vlasov.

V dvojlôžkovej izbe 2+2 (26 m²) sa môžu ubytovať až 4 osoby na manželskej posteli a rozkladacom gauči. Vybavenie zostáva štandardné - TV, pracovný stôl, toaletné potreby a sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je útulná reštaurácia, kde si každé ráno môžete vychutnať bohaté bufetové raňajky a deň zakončiť výdatnou večerou. Pochutnať si môžete na regionálnych špecialitách, ako aj na obľúbených jedlách medzinárodnej kuchyne. Všetky jedlá sú pripravované poctivo, z kvalitných miestnych surovín a bez použitia polotovarov.

Kde budete relaxovať?

Horúci kúpeľ, výhľad na hviezdnu oblohu, dokonalá relaxácia - to všetko zažijete vo vonkajšej drevenej kadi pod hviezdami. Lepší relax si nemôžete priať.

Cestujete s deťmi?

Detskú postieľku si môžete prenajať po predchádzajúcej dohode s recepciou. Pre deti je k dispozícii aj detské ihrisko so šmykľavkou, pieskoviskom, domčekom na hranie a malou lanovkou.

Niečo naviac

Staršie deti a dospelí sa zabavia na futbalovom, volejbalovom a workoutovom vonkajšom ihrisku a v zimných mesiacoch sa môžete korčuľovať na ľadovej ploche. Bezplatne si môžete požičať rôzne športové vybavenie a za poplatok sú k dispozícii elektrické bicykle. V prípade nepriaznivého počasia oceníte aj rôzne deskové hry a virtuálnu realitu.

Penzion Sileo

Penzion Sileo

Pribylina 1435 , Ráčkova dolina
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LiptovTravel, s.r.o. IČ: 36713881


+421 905 394 537

info@sileo.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
25,6 km
Zastávka
2 km
Aquapark
22 km
Zjazdovka
10,1 km
Bežkovanie
2,8 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Múzeum liptovskej dediny Pribylina
Múzeum liptovskej dediny Pribylina
Liptovská Mara
Liptovská Mara
Liptovský hrad
Liptovský hrad