Najväčšie zľavy v roku sú tu! Vyberte si svoj TravelBomba pobyt so zľavou od 30 %!

Oblíbené 0

Zatiaľ nemáte žiadne obľúbené ponuky.

  • K ponukám sa môžete kedykoľvek vrátiť
  • Obľúbené ponuky na jednom mieste
  • Upozornenie na zmeny v ponukách

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™: vstupenky + ubytovanie pre 2 osoby

Perfektný
DARČEK
pre fanúšikov Harryho Pottera
278 €
POUKAZ
na ubytovanie + vstupenky
pre 2 osoby

V cene ponuky

2x vstupenka do Warner Bros. štúdií v Londýne

1 noc v kvalitnom hoteli podľa vášho výberu pre dvoch

Raňajky v hoteli (v závislosti na vybranom ubytovaní)

Expresný vstup bez čakania v rade

Platnosť podľa aktuálnych kapacít, ostatné termíny za príplatok

Možnosť využitia aj na iné pobyty od 30. 12 .2025 do 30. 12. 2026

O zážitku

Poukaz v hodnote 278 € zahŕňa ubytovanie na 1 noc v prémiovom hoteli a tiež dve vstupenky na Warner Bros. Studio Tour – The Making of Harry Potter™. Oboje je platné vo vybraných termínoch podľa dostupnosti. Doprava nie je zahrnutá v cene.

Poukaz je možné uplatniť od 13. 1. 2025 do 30. 12. 2025. Po tomto termíne je možné až do 30. 12. 2026 poukaz uplatniť na iný pobyt z ponuky Travelcircus.

Poukaz je možné uplatniť na webe, ktorý je na ňom uvedený.


Personalizujte si svoj pobyt

Okrem výberu termínu budete môcť zvoliť aj rôzne vylepšenia. Môžete napríklad:

  • Pridať ďalších cestovateľov (deti aj dospelých)
  • Zvoliť si termín ubytovania a vstupu do štúdií
  • Vybrať si hotel a kategóriu izby podľa svojich predstáv

Warner Bros. Studio Tour – The Making of Harry Potter™

Vydajte sa do sveta kúziel a zažite na vlastnej koži dobrodružstvá zo sveta Harryho Pottera. Ide o mimoriadny cestovateľský zážitok v hlavnom meste Anglicka. Neuveriteľný príbeh chlapca, ktorý prežil, fascinuje ľudí z celého sveta už od roku 2001. Ikonické filmy vynikajú príbehom a vzbudzujú v divákoch nevídaný úžas. Štúdiá Warner Bros., ktoré stoja za globálnym úspechom filmov, otvárajú svoje brány, aby ste sa mohli pozrieť na tajomstvo sveta čarov a kúziel a preskúmať zákulisia filmov. Pútavá prehliadka nadchne všetkých fanúšikov príbehov o kúzelníkovi s jazvou na čele.

Cesta do Rokfortu

Chceli by ste zistiť, do ktorej fakulty by vás priradil Triediaci klobúk? Tak si zbaľte kufre a vyrazte do Rokfortu! Počas prehliadky sa prejdete Veľkou sieňou, navštívite Dumbledorovu pracovňu a napríklad cestou narazíte aj na spomínaný Triediaci klobúk. Môžete tiež navštíviť Chrabromilskú spoločenskú miestnosť a samozrejme aj Hagridovu chatrč! Pozriete sa aj mimo pozemky školy - vydajte sa do Ollivanderovho obchodu s prútikmi alebo sa prejdite Šikmou uličkou do Gringottbanky.


Ako poukaz uplatniť?

V poukaze, ktorý vám príde po zakúpení na e-mail, nájdete kód a odkaz na webovú stránku na uplatnenie. Na webovej stránke najskôr zadajte kód z kupónu. Následne pokračujte vo výbere termínu, ubytovania, počtu osôb a ďalších informácií. Kliknite na tlačidlo „Prejsť na rezerváciu“. Potom, prosím, vyplňte svoje kontaktné údaje a znova vložte kód vášho poukazu, aby sa vám jeho hodnota odpočítala od ceny pobytu.

Súčasťou zážitkového balíčka je okrem dvoch vstupeniek na Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter ™ ubytovanie v prémiovom hoteli pre dve osoby na 1 noc (2 dospelí, alebo 1 dospelý a 1 dieťa). V závislosti na vami zvolenom ubytovaní môžu byť v cene zahrnuté aj raňajky.

Kedy a ako si ubytovanie vyberiete? Konkrétny hotel si zvolíte počas procesu rezervácie. Zobrazí sa vám aktuálna ponuka hotelov aj jednotlivých typov izieb dostupných pre vami požadovaný termín a počet osôb. Vy si jednoducho vyberiete hotel, ktorý sa vám bude páčiť najviac. Niektoré hotely sú dostupné iba za príplatok. Garantujeme vám, že aspoň v niekoľkých termínoch je na výber hotel bez doplatku.

Ako hotely do zážitkového balíčka vyberáme? Na výbere ubytovania, ktoré vám ponúkame, si dávame záležať. Snažíme sa hotely vyberať tak, aby boli v blízkosti atrakcie, na ktorú máte vstupenku, prípadne v dosahu centra či letiska. Čo sa týka kategórie, ide o prémiové hotely s dobrým hodnotením zákazníkov.

Cesta do štúdií

  • Do štúdia sa veľmi ľahko dostanete verejnou dopravou. Môžete využiť vlak z londýnskej stanice Euston do stanice Watford Junction (20 minút). Potom prestúpte na autobus číslo 10, ktorý vás odvezie na zastávku Ashfields (15 minút). Odtiaľ je to už k Warner Bros. Studios len pár minút chôdze.
  • Adresa Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™: Studio Tour Dr, Leavesden, Watford WD25 7LR, Spojené kráľovstvo.

Praktické informácie

  • Prehliadka štúdia návštevníkom zaberie obvykle 3 hodiny
  • Pre deti do 4 rokov je vstup zadarmo
  • Štúdio je bezbariérové

Ďalšie informácie

  • E-vstupenky na Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™ dostanete e-mailom vo formáte PDF aspoň 3 dni pred termínom pobytu. V tomto e-maile nájdete aj informácie o vstupe do štúdií. Vstup do štúdií vám bude pridelený podľa vami vybraného časového intervalu (závisí od dostupnosti). E-vstupenky si, prosím, vytlačte a predložte ich na mieste 30 minút pred začiatkom prehliadky.
  • Na jednu rezerváciu je možné uplatniť iba 1 poukaz.
  • Kód poukazu zadajte v poslednom kroku rezervácie. Až potom sa hodnota kupónu odpočíta od celkovej ceny zážitkového balíčka.
  • Upozorňujeme, že otváracia doba štúdia sa môže zmeniť. Za kontrolu otváracej doby je zodpovedný zákazník.

Zrušenie a zmena rezervácie


Organizátor

Zodpovednosť organizátora Wagner Kurzreisen GmbH.

Wagner Kurzreisen GmbH, Aroser Allee 76, 13407 Berlín, Nemecko

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Vstupenka pre 2 osoby
a 1 noc v hoteli podľa výberu za
278 €

Ukážka hotelov, v ktorých môžete byť ubytovaní

Príklady hotelov

Moxy London Heathrow Airport
804-834 Bath Road Heathrow, Airport, Hounslow TW5 9UH, Spojené kráľovstvo
Holiday Inn London - Watford Junction
65-67 Clarendon Rd, Watford WD17 1DS, Spojené kráľovstvo
Moxy London City
1014 Dockside Rd, London E16 2FQ, Spojené kráľovstvo

Uvedené hotely sú iba príklady a ich ponuka sa mení. Ubytovaní však budete v kvalitnom hoteli porovnateľnej kategórie a ponuky služieb. V základnej cene je zahrnuté ubytovanie a vstupenka vo vybrané termíny podľa dostupnosti pre dvoch. V rámci príplatkov je možné zaistiť predĺženie pobytu či ubytovanie v izbe vyššej kategórie. Cena príplatkov závisí od termínu pobytu, ročného obdobia, hotela, typu vstupenky a dostupnosti.

Ako zakúpiť a uplatniť zážitkový balíček?

1. Kúpte si zážitkový balíček Poukaz vám obratom príde na e-mail.
2. Vyberte si dátum pobytu Zvoľte dátum cesty v rámci platnosti.
3. Vylepšite svoj pobyt Zarezervujte si konkrétny hotel a ďalšie služby.
4. Dokončite rezerváciu Finálne potvrdenie obdržíte e-mailom.
5. Užite si jedinečný zážitok Teraz už zostáva len vyraziť a poriadne si to užiť.
viac než 900 000
spokojných zákazníkov