Spoznajte centrum Plzne so všetkými jeho lákadlami. Ubytujte sa v Hoteli Lions Plzeň *** a budete mať nielen krásny výhľad na historické skvosty mesta, ale dokonca k nim počas pár minút aj dôjdete. K mestskému parku, kadiaľ vedú udržiavané cyklotrasy, sa tiež dostanete raz-dva. Energiu na výlety potom ľahko doplníte výborným jedlom v preslávenej hotelovej reštaurácii.

O ubytovaní

Pokiaľ chcete spoznať Plzeň a nemať to príliš ďaleko k peknému mestskému parku s cyklotrasami okolo rieky Radbuzy (900 m), k zimnému štadiónu (1,2 km) či priamo do historického centra napríklad s krásnou Katedrálou sv. Bartolomeja (2,6 km), ubytovanie v Hoteli Lions Plzeň *** je tou pravou voľbou. K Plzenskému Prazdroji to budete mať len 2,6 km ak stredovekému plzenskému podzemiu tiež. V bývalých továrenských halách plzenskej Škodovky čaká na všetkých zvedavých návštevníkov Techmania Science Center (2,4 km), nevynechajte ale ani prehliadku najväčšej synagógy v Českej republike – Veľká synagóga sa tiež nachádza v centre vzdialenom 2,6 km od hotela.

Kde budete spať?

Pobyt si užijete v jednej z 15 moderných dvojposteľových izieb s nábytkom z dubového dreva. V každej izbe nájdete LCD televíziu, telefón, pripojenie WiFi, vlastné atypicky riešené sociálne zariadenie a niektoré izby majú aj vaňu. Na treťom poschodí hlavnej budovy je navyše k dispozícii terasa s nádherným výhľadom na Plzeň a hrad Radyni.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia je vychýrená po celej Plzni. Pýši sa výbornými pokrmami českej kuchyne, ktoré tu pripravujú len z kvalitných, čerstvých surovín a bio mäsa z Českého lesa. Zároveň myslia aj na ľudí, ktorí si držia štíhlu líniu a ponúkajú menu podľa zásad zdravého stravovania. Príležitostne organizujú aj degustačné večery, ktorými potešia aj toho najnáročnejšieho hosťa.

Hotel Lions Plzeň ***

Hotel Lions Plzeň ***

Zborovská 18 , Plzeň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Lenka Coufalová IČ: 73443875


+420 377 420 010

info@hotellionsplzen.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
20 m
Aquapark
50 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Zámok Zbiroh
Zámok Zbiroh
Klatovy
Klatovy
Hrad Klenová
Hrad Klenová