Užite si pobyt plný romantiky v štvorhviezdičkovom kúpeľnom Hoteli Venus s úžasným programom pre páry. Čaká na vás welcome drink, káva so zákuskom v lobby bare, raňajky servírované na izbu, vstup do vírivky zahalený tmou a čiastočná aroma masáž. Prechádzky po nádhernom centre Karlových Varov, ktoré máte na dosah ruky, vás tiež neomrzia. Bude o vás postarané natoľko, aby jediná vaša "starosť" bola vaša drahá polovička.

O ubytovaní

Karlovarský liečebný Hotel Venus **** sa nachádza v samom srdci jeho kúpeľnej časti, len 300 metrov od Mlýnskej kolonády a 800 metrov od známeho prameňa Vŕídlo. Ak vás prechádzky po jednom z najkrajších kúpeľných miest v Česku prestanú baviť, vydajte sa napríklad na Rozhľadňu Diana (2 km) alebo Hrad Loket (15 km). Pokiaľ holdujete golfu, určite vás poteší, že do známeho Golf Resortu Karlovy Vary je to z hotela len 8,5 km.

Kde budete spať?

Ubytujte sa v jednej zo 49 dvojposteľových izieb, kde na vás bude čakať TV s 38 programami, WiFi pripojenie, rádio, minibar, trezor, telefón s priamou voľbou a kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, fénom a županom.

Na čom si pochutnáte?

Útulne zariadený interiér reštaurácie vás láka vôňou rannej kávy a bohatými raňajkami formou bufetu pre úspešný štart do nového dňa. Reštaurácia pripravuje pokrmy českej i európskej kuchyne, nechýba ale ani možnosť diétneho menu so zdravými jedlami pre komplexnú podporu vášho kúpeľného pobytu.Popoludnie môžete stráviť v hotelovom lobby bare s kávou, zákuskom, vínom či Becherovkou.

Kde budete relaxovať?

V hoteli sa pod dohľadom odborného personálu môžete oddať niekoľkých rôznych postupom pre liečbu gastroenterologických ochorení, cukrovky, nadváhy a choroby pohybového ústrojenstva.

Máte tiež k dispozícii bazén aj vírivku.

Hotel Venus ****

Hotel Venus ****

Sadová 815/8 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
EUROSPA, a.s. IČ: 25234561


+420 353 433 411

reservation@hotelvenus.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 375 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 300 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km