Doprajte si dokonalý pobyt v parádnom 4* Hoteli Aqua Marina priamo v centre Karlových Varov. Okrem komfortných izieb sa tešte na chutnú polpenziu, kávu so zákuskom, neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom a saunami, ale aj na mnoho procedúr. Čo napríklad masáž či pivný/vínny kúpeľ?

O ubytovaní

Hotel Aqua Marina **** sa nachádza na brehu riečky Teplá v srdci kúpeľnej zóny Karlových Varov. Stačí prejsť niektorý z neďalekých mostov a ocitnete sa priamo na hlavnej kolonáde. Cez Mlýnskú (100 m) a Tržnú kolonádu (300 m) sa dostanete až na Vřídelnú kolonádu (400 m) so slávnym prameňom Vřídlo. Pokračovať potom môžete až k ikonickej budove grandhotela Pupp (1 km), od ktorého je možné vyjsť lanovkou na krásnu Dianinu rozhľadňu (2 km). Úchvatný výhľad na celé kúpeľné mesto sa vám naskytne aj z ďalších vyhliadok ako Jelení skok (500 m) alebo Tři kříže (2 km).

Miovníci najznámejšieho českého likéru by nemali vynechať návštevu Múzea Jana Bechera (1,4 km) a galérie v Becherovej vile (600 m). Deti si zase užijú prehliadku Motýlieho domu Papilonia (2,2 km). Originálne darčeky pre svojich blízkych zaobstaráte v sklárni Moser (2 km), kde si môžete prezrieť aj zaujímavú sklársku expozíciu.

Počas zimy si v okolí Karlových Varov užijete aj zimné športy. Na lyžovačku sa vydajte do ski areálov na Božom Dare (27 km), na Klínovci (30 km) alebo v Jáchymove (22 km). Krásy miestnej prírody môžete objavovať aj na mnohých upravovaných bežeckých trasách.

Kde budete spať?

Vo všetkých typoch izieb nájdete nábytok z masívu, LCD televíziu, posteľ typu king size, WiFi pripojenie, písací stôl a ďalšie vybavenie.

Izba Deluxe s balkónom otočeným ku kolonáde ponúka komfortné ubytovanie s priestrannej izbe s veľkou posteľou typu king size a divánom. Veľa miesta je aj v kúpeľni s vaňou. Z balkóna izby budete mať prekrásny výhľad na karlovarskú kolonádu.

Dvojlôžková izba s výhľadom na kolonádu disponuje veľkou posteľou, čajovým servisom a vlastnou kúpeľňou.

Dvojlôžková izba na prvý pohľad zaujme tichým a pokojným prostredím, v ktorom sa vám bude dokonale relaxovať.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii hotela Aqua Marina si každé ráno pochutnáte na bohatých bufetových raňajkách s pestrou ponukou teplých i studených jedál a nápojov. Počas dňa si môžete podľa vlastných chutí a preferencií objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka. Dokonalým zakončením dňa potom bude večera formou menu, v rámci ktorej sú v ponuke každý deň štyri hlavné jedlá, dve polievky a veľké množstvo príloh. K dispozícii je šalátový bar a nechýba samozrejme ani sladká bodka v podobe výborného dezertu. Na vynikajúcu kávu, zákusok a ľahké občerstvenie vyrazte do lobby baru, ktorého súčasťou sú dve vonkajšie terasy.

Kde budete relaxovať?

Ničím nerušený odpočinok na vás čaká vo wellness centre, kde nájdete vnútorný bazén, relaxačnú zónu a tiež fínsku a parnú saunu. Priamo v hoteli si môžete dopriať pestrú škálu masáží a liečebných procedúr ako napríklad kúpele, zábaly, lyfodrenáž či oxygenoterapiu.

Hotel Aqua Marina ****

Hotel Aqua Marina ****

Vřídelní 79/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Aqua Marina service s.r.o. IČ: 27969827


+420 353 303 300

info@aquamarina.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 380 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,2 km