Penzión Harry nájdete vo Vysokom nad Jizerou, čo je jedno z najvyššie položených horských miest v Česku. Užite si pobyt na pomedzí dvoch pohorí – Krkonôš a Jizerských hôr v blízkosti ski areálu aj turistických atrakcií. V cene balíčka je polpenzia, privátne využitie fínskej sauny, neobmedzený vstup do bazéna a vyžitie pre deti v podobe ihriska a herne.

O ubytovaní

Penzión Harry by ani nemohol byť umiestnený lepšie – nájdete ho totiž priamo pri skiareáli Sklenařice (1,4 km) a Šachty (2 km) vo Vysokom nad Jizerou (Krkonoše). Ide tak o ideálne miesto na aktívnu dovolenku.

Okrem lyžovania či jazdy na snowboarde ponúka okolie aj množstvo ďalších aktivít, vydať sa môžete na kratšie či dlhšie cyklovýlety a pešie túry. Medzi obľúbené miesta na objavovanie patrí rozhľadňa U borovice (5,2 km), obec Roprachtice (7,2 km) s drevenicami alebo horská obec Paseky (4 km) s múzeom.

Nadšencov kultúry určite osloví vlastivedné múzeum a bábkové divadlo vo Vysokom nad Jizerou (1,9 km) alebo Cimrmanova expozícia v Kořenove (8,5 km). Nielen deti si nepochybne užijú aj výlet do mesta Harrachov (19 km), kde nájdete bobovú dráhu, lanové centrum, kúpalisko, terénne štvorkolky, ale aj pivné kúpele alebo Ski múzeum.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortných zrekonštruovaných izbách vybavených dreveným nábytkom. Izby môžu byť s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, niektoré umožňujú aj prístelku. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa, televízor a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

O vaše občerstvenie sa postará reštaurácia penziónu, Hospůdka u Harryho, ktorá je otvorená počas celého dňa. Raňajky sa tu podávajú klasicky, formou švédskych stolov. Na obed môžete ísť niekam do okolia, alebo si vybrať z miestneho jedálneho lístka. Postarané máte aj o večeru, ktorá pozostáva z polievky a hlavného jedla.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni plnom aktivít si môžete patrične oddýchnuť v privátnej fínskej saune alebo vo vírivom sude priamo v areáli penziónu.

Cestujete s deťmi?

Vaše ratolesti sa môžu dostatočne vyšantiť nielen na zjazdovke, ale k dispozícii budú mať aj vnútorný detský kútik alebo vonkajšie ihrisko. Penzión je navyše na pokojnom mieste, ďaleko od hlavnej cesty.

Niečo naviac

Hostia majú k dispozícii aj uzamykateľnú miestnosť na bezpečné uloženie lyží, bicyklov či kočíkov. Výhodou je aj parkovanie zadarmo na súkromnom parkovisku.

Penzion Harry

Penzion Harry

Sklenařice 22 , Vysoké nad Jizerou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Michaela Tomancová IČ: 05149002


777 766 938

info@penzionharry.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
22,7 km
Zjazdovka
50 m