Skvelé hodnotenia si Art Deco WOLKER by ASTORIA Hotel & Medical Spa **** priamo v centre Karlových Varov bezpochyby zaslúži. Aj vy budete nadšení zo vždy ochotného a priateľského personálu, výnimočnej kvality ubytovania a polpenzie či neobmedzeného vstupu do hotelového bazéna a sauny. Doprajte sebe alebo svojim blízkym oddych vo výnimočnom kúpeľnom prostredí s luxusným ubytovaním a liečebnými procedúrami v Medical Spa & Wellness.

O ubytovaní

ASTORIA Hotel & Medical Spa **** sa nachádza v nádhernej secesnej budove priamo v historickom jadre kúpeľného mesta Karlove Vary. Ponúka unikátnu polohu priamo oproti Mlýnskej kolonáde s liečivými prameňmi. Vydajte sa príjemnou prechádzkou aj na ďalšie kolonády: cez romantickú Tržní kolonádu (200 m) sa dostanete až k najznámejšej Vřídelní (500 m) s prameňom Vřídlo. Ako na dlani uvidíte celé mesto z rozhľadne Diana (2 km) a vyhliadok Jelení skok (1 km) či Rohanův kříž (2 km). Počas návštevy Karlových Varov zavítajte tiež k pôsobivej budove Grandhotela Pupp (800 m) a do obľúbeného múzea Becherovky (1,5 km) či sklárskeho múzea Moser (200 m).

Kde budete spať?

Hlavná budova hotela ponúka ubytovanie v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe Comfort (min. 19 m²) vybavenej satelitnou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou. Nechýba ani telefón, rádio a trezor na vaše cennosti. Za príplatok môžete zvoliť väčšiu izbu Comfort Plus (min. 20 m²) s balkónom alebo luxusnejšiu izbu Superior (min. 22 m²) s balkónom a výhľadom na Mlýnskú kolonádu.

Depandance Art Deco WOLKER sa nachádza len 300 m od hlavnej budovy a je vyhlásený za nehnuteľnú kultúrnu pamiatku. Interiér tejto budovy je plný secesných stavebných prvkov a izby sú tu naozaj štýlové. Navyše prešli koncom roku 2020 rekonštrukciou. Ubytovaní budete v izbe typu Comfort Plus (28 m²). Aj v nej nájdete televíziu, WiFi pripojenie, telefón, rádio, trezor, chladničku a vlastnú kúpeľňu. K dispozícii s príplatkom sú aj izby Superior, ktoré sú priestrannejšie (31 m²) a majú navyše vo výbave set na prípravu kávy, župan či papuče.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka skutočne očarujúci výhľad na Mlýnsku kolonádu. Ráno si tu vychutnáte bohaté raňajky vo forme bufetu s výberom mnohými teplých i studených pokrmov. Obedy a večere prebiehajú tiež formu bufetu. Milovníci čaju zaiste ocenia, že súčasťou hotela je i čajovňa Tea Lounge Room. Tu budete mať jedinečnú možnosť zadarmo ochutnať wellness čaje pripravované špeciálne pre ubytovaných hostí.

Kde budete relaxovať?

Rozsiahla hotelová ponuka wellness a zdravotných služieb vám pomôže vrátiť sa do telesnej i duševnej rovnováhy. Okrem odpočinku pri bazéne či vo fínskej saune si môžete dopriať mnoho procedúr ako hydroterapiu, inhalačnú liečbu, oxygenoterapiu či soľnú terapiu. Samozrejmosťou je tiež široká ponuka príjemných masáží. To všetko ešte umocňuje vychýrená karlovarská minerálna voda, ktorú je možné ochutnať z mnohých prameňov po celom meste.

Art Deco WOLKER ****

Art Deco WOLKER ****

Tržiště 35/19 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sanatorium Astoria a.s. IČ: 45357242


+420 353 335 143

reservation@astoria-spa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Múzeum Becherovky
Múzeum Becherovky