Príďte si užiť Krkonoše len kúsok od rôznych atrakcií - najvyššia česká hora je vzdialená len 4 km a iba 500 m od hotela nájdete Relaxpark Pec pod Sněžkou. Hotel Hvězda *** ponúka útulné ubytovanie v moderných izbách, chutné raňajky či polpenziu a vstup do fínskej sauny. Podľa variantu sa tešte aj na welcome balíček s drinkom, vínom a orieškami.

O ubytovaní

Hotel Hvězda *** nájdete v samom centre krkonošskej Peci pod Sněžkou. Táto oblasť je známa predovšetkým ako raj lyžiarov, čakajú vás ale aj krásne výlety a iné zážitky.

Doslova pár krokov od hotela (150 m) sú zjazdovky skiareálu Pec pod Sněžkou. Ďalšie príležitosti na lyžovanie nájdete v neďalekej Velkej Úpe (2 km) alebo v Jánských Lázňach (14 km). K lyžiarskym areálom vás pohodlne dovezie skibus, ktorý zastavuje 80 m od hotela. Autom sa môžete vydať aj do vzdialenejších rezortov, napríklad do obľúbeného Špindlerovho Mlýna (47,2 km) alebo do Harrachova (67 km).

Nemusíte sa ale na dovolenke obmedzovať len na lyžovanie - 500 metrov od hotela nájdete Relaxpark Pec pod Sněžkou s lanovým centrom, bobovou dráhou a mnohými ďalšími aktivitami. K vodným radovánkam zase láka Aquacentrum Jánské Lázně (15,5 km) s termálnym bazénom a Aquapark Špindlerův Mlýn (47,9 km) s toboganmi a divokou riekou.

Pokiaľ sa budete chcieť vydať na výlet, hora Sněžka sa týči len 4 km od hotela. Na jej vrchol vás navyše vyvezie aj lanovka. Môžete si tiež prejsť krásne Černohorské rašeliniská (5 km) s náučným chodníkom a vyhliadkovou vežou. Na dlhšiu túru vyrazte k Prameňu Labe (23,4 km) a Labskému vodopádu (23 km) alebo ku Chodníku korunami stromov (11,6 km), z ktorého 45 metrov vysokej vyhliadkové veže budete mať dokonalý výhľad na krkonošskú krajinu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej dvojlôžkovej izbe so štýlovým dreveným nábytkom a rustikálnou výzdobou. V izbe nájdete manželskú posteľ s rozmermi 180x200 cm alebo dve oddelené postele (90x200 cm), televíziu, WiFi pripojenie, posedenie a vlastnú kúpeľňu s WC, sprchovacím kútom a fénom. Je možné si tiež na vyžiadanie do izby zapožičať detskú postieľku alebo pridať prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Hotel Hvězda sa pýši štýlovou reštauráciou s ponukou najmä českej kuchyne, vrátane krkonošských špecialít a grilovaného mäsa. Ráno sa tu posilníte bohatými raňajkami vo forme bufetu, na konci dňa vás bude čakať chutná večera výberom z menu. V letných mesiacoch môžete jesť aj na vonkajšej terase s výhľadom na Zelený potok.

Kde budete relaxovať?

Pri Hoteli Hvězda *** nájdete 2 vonkajšie fínske sauny, z ktorých si môžete užívať výhľad do prírody. Na ochladzovanie navyše slúži nielen kaďa s ľadovou vodou, ale aj Zelený potok, ktorý okolo hotela preteká. Vďaka tomu vás čaká naozaj nevšedný wellness zážitok.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou hotela je aj ihrisko pre deti.

Hotel Hvězda ***

Hotel Hvězda ***

Pec pod Sněžkou 193 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel a hostinec Hvězda s.r.o. IČ: 09194061


+420 722 702 111

info@hotelhvezda.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,1 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Pec pod Snežkou

Pec pod SnežkouTip na výlet

Dnešné známe horské stredisko pod najvyššou českou horou vzniklo pôvodne ako banícka osada pre ťažbu kovov. V Peci pod Snežkou na vás dnes čakajú úchvatné panorámy okolitých hôr, ale aj nespočetné množstvo možností na aktívne trávenie voľného času a relaxu. Okrem zimných radovánok všetkého druhu a slnečných letných túr sa tu môžete tešiť na bobovú dráhu, relax park a lanový park plný zábavy a adrenalínu alebo jumpark.

Sněžka
Sněžka
Bobová dráha Špindlerův Mlýn
Bobová dráha Špindlerův Mlýn
Krkonošský národný park v lete
Krkonošský národný park v lete