Vyrazte na dovolenku do Beskýd a užite si skvelý pobyt plný zábavy v Resorte Kyčerka ***, ktorý stojí sotva 14 km od hraníc so Slovenskom. Ubytujete sa v krásnych valašských chalupách, ktoré zaistia tú pravú horskú atmosféru pri zachovaní maximálneho komfortu. Čaká na vás množstvo zábavy vo Vodnom svete Veelké Karlovice aj na zjazdovke, ktorú budete mať len pár minút od ubytovania. Navyše si každý deň pochutnáte na skvelej polpenzii v Krčme Kyčerka.

O ubytovaní

Resort Kyčerka *** sa rozprestiera vo Velkých Karloviciach, pri pohorí Javorníkov, Vsetínskych vrchov a sotva 14 km od slovenských hraníc. Miestne prostredie je ideálne pre milovníkov prírody, na dovolenku s deťmi, ale aj na relaxačný pobyt, počas ktorého hodíte všetky starosti bežných dní za hlavu a dokonalo si oddýchnete v krásnej horskej prírode.

Veľkým lákadlom je tu, samozrejme, lyžovanie, najbližšiu zjazdovku budete mať iba asi na 3 minúty chôdze od ubytovania. Spadá pod Ski Areál Synot - Kyčerka, ktorý vám ponúkne dokopy 2,4 km lyžiarskych dráh a 9 vlekov. Iba o kúsok ďalej leží Skiareál Karolinka (4,7 km) s 5 zjazdovkami a snowparkom. Zájsť si môžete aj do Ski areálu Soláň (6,9 km), kde vás čakajú necelé 3 km zjazdoviek, alebo do Ski areálu Razula (10,8 km), kde si vyskúšate snowtubing.

V teplých mesiacoch sa vydajte k vode, napríklad na prírodné kúpalisko Na Stanoch (7 km), kde si môžete nielen zaplávať, ale vyskúšate si tu napríklad aj akrobatické skoky do vody na lyžiach a doskách. Vďaka ploche 9,5 hektárov sa tomuto umelo vytvorenému jazeru hovorí tiež valašský Balaton. Na kúpanie láka svojou výnimočne čistou vodou aj neďaleká vodná nádrž Karolinka (7,9 km), kde si užijete aj rôznorodé vodné športy alebo prechádzky po zarastenom brehu.

Na výlety môžete využiť niektorý zo zaujímavých náučných chodníkov, napríklad na vrchu Soláň (6,9 km), kde sa dozviete viac o histórii a súčasnosti tohto kraja. Deti budú určite nadšené z Kulíškovho náučného chodníka alebo Chodníka Valašských strašidielok nad Lanternou. V okolí Resortu Kyčerka *** vedie aj množstvo cyklotrás vhodných pre zdatných aj menej zdatných športovcov.

Kde budete spať?

V Resorte Kyčerka *** vás čakajú väčšie aj menšie valašské chalupy vybavené v rustikálnom štýle s krásnym dreveným nábytkom. Naraziť môžete aj na tradičnú kachľovú pec či vonkajšie ohnisko. A to všetko pri zachovaní vysokého komfortu modernej doby - všetko je nové či krásne opravené a k dispozícii vždy budete mať krásnu kúpeľňu a internetové pripojenie.

Apartmán v chalupe Hájenka si môžete zvoliť vo variante 2+2 (až pro 4 osoby) alebo 4+2 (až pro 6 osôb). Všetky apartmány majú televízor, vlastnú kúpeľňu a plne vybavenú kuchyňu. V chalupe Hájenka navyše nájdete spoločenskú miestnosť a vonkajšie posedenie v krytom altánku, pri ktorom sa nachádza ohnisko a malé detské ihrisko. K dispozícii budete mať tiež WiFi pripojenie.

Apartmán v chalupe Floriánka vás opäť očarí krásnym interiérom, ktorému dominuje štýlová kachľová pec. Dokopy ubytuje až 4 osoby na 2 pohodlných manželských posteliach, súčasťou apartmánu je tiež plne vybavená kuchyňa, vlastná kúpeľňa či televízor. Nechýba WiFi pripojenie ani vonkajšie posedenie.

Apartmán U Chudejů je vhodný pre páry, do spálne s manželskou posteľou totiž nie je možné pridať ďalšiu prístelku. Užijete si tak dokonalé súkromie a komfort. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, televízor a WiFi pripojenie, na rozdiel od niektorých väčších apartmánov tu nenájdete kuchyňu.

Apartmán Kyčerka nájdete v rovnakej chalupe ako Hospodu Kyčerka. Ubytuje až 3 osoby a disponuje pohodlným posedením, televízorom, vlastnou kúpeľňou a WiFi pripojením. Niektoré apartmány majú tiež vybavenú kuchyňu a terasu.

Chalupa Baďurka C poskytuje pohodlné ubytovanie a dostatok súkromia až pre 4 osoby. Na prízemí nájdete kuchynský kút a obývaciu izbu s kachľovou pecou a televízorom, kde je možnosť 2 prísteliek. Na prvom poschodí je potom podkrovná spálňa s manželskou posteľou. Súčasťou chaty je aj moderná kúpeľňa a WiFi pripojenie.

Apartmán v chalupe U Potůčka ubytuje až 6 osôb, môžete tak vyraziť na dovolenku aj s početnejšou rodinou alebo partiou priateľov. V apartmáne budete mať k dispozícii plne vybavenú kuchyňu, vlastnú kúpeľňu, televízor a WiFi pripojenie, súčasťou chaty je tiež spoločenská miestnosť a záhrada s vonkajším posedením a grilom.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky sa postará Hospoda Kyčerka, kde ochutnáte pravú valašskú kuchyňu z regionálnych a sezónnych surovín. Každé ráno tu budete mať pripravené raňajky vo forme bufetových stolov a na večeru si pochutnáte na servírovanom jedle. Hostinec je navyše hneď vedľa zjazdovky, počas dňa si sem tak môžete odbehnúť napríklad na výborný frgál alebo nefalšovanú valašskú kyselicu. Horskú atmosféru skvelo dopĺňa štýlový interiér, vonkajší gril a slnečná terasa s výhľadom na okolité hory.

Kde budete relaxovať?

Za skvelým relaxačným zážitkom nemusíte chodiť ďaleko, iba pár minút od ubytovania budete mať Vodný svet Velké Karlovice (1 km), kde na vás čaká:

  • Bazénový svet: 16-metrový zážitkový bazén (31 °C) s vlnobitím, vodné masážne ležadlá, chrliče, perličky, lanové prvky a hojdací záliv, svetelný tobogan (50 m), detský bazén so šmykľavkou, vírivka (36 °C)
  • Saunový svet: bio sauna, parná sauna, fínska sauna, infrasauna, ochladzovací bazén a sprchy
  • Pokojná VIP zóna: ležadlá, uteráky a deky, neobmedzený pitný režim (alkoholické aj nealkoholické nápoje), ovocie
  • Detský svet: štvorprúdová šmykľavka, tobogan, preliezačky, trampolíny, opičia dráha, bazén s loptičkami
  • Masáže: klasická masáž, masáž lávovými kameňmi

Cestujete s deťmi?

Vo väčšine valašských chalúp je vonkajší areál prispôsobený pobytu s deťmi, nájdete tu napríklad ihrisko s preliezačkami a pieskovisko. V Hospode Kyčerka majú pre malých stravníkov pripravené detské stoličky, prebaľovací pult a vonkajší detský kútik. Navyše umožňujú aj ohrev dojčenskej stravy.

Resort Kyčerka ***

Resort Kyčerka ***

Pluskovec 772 , Velké Karlovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SYNOT GASTRO SLOVAKIA s.r.o., odštěpný závod IČ: 05627265


+420 739 604 179

recepce@resortkycerka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od jazera
7,9 km
Zastávka
50 m
Aquapark
1 km
Zjazdovka
0,3 km