Hotel Hořec leží priamo v centre obľúbeného krkonošského strediska Pec pod Sněžkou, ktoré je ideálnou destináciou na dovolenku od jari až do zimy. Hotel leží priamo na úpätí Sněžky, a tak je skvelým východiskovým bodom na zdolanie najvyššej českej hory. O energiu na aktivity v horách sa postarajú lahodné bufetové raňajky. Užijete si tu tiež oddych v privátnej saune.

O ubytovaní

Hotel Hořec sa nachádza v srdci obľúbeného krkonošského strediska Pec pod Sněžkou. Ide o ideálne miesto na aktívnu dovolenku v každom ročnom období – v okolí hotela je množstvo turistických trás a v zime zas oceníte blízkosť obľúbeného lyžiarskeho areálu.

Umiestnenie hotela priamo na úpätí najvyššej českej hory priam vyzýva na výstup na Sněžku (6 km). Záleží iba od vás, či vrchol zdoláte pešo alebo sa odveziete lanovkou, ktorej nástupná stanica je od hotela vzdialená iba 1 km. Značené turistické chodníky vás dovedú aj k ďalším zaujímavým výletným cieľom, ako je napríklad Úpske rašelinisko (7,5 km), Lúčna búda (8 km), lesný hrádok Aichelburg (8,8 km) alebo rozhľadňa Hnědý vrch (5 km). Krásne výhľady budete mať tiež z rozhľadne Panorama (5,3 km) na vrchole Černej hory alebo z obľúbeného Chodníka v korunách stromov Krkonoše (10 km) v Jánskych Lázňach. Milovníkom prírody odporúčame náučný chodník Černohorské rašelinisko (5,2 km), ktorého súčasťou je aj vyhliadková veža.

Deťom spravíte radosť návštevou blízkeho Relax parku (500 m), kde malých aj veľkých čaká 700 m dlhá bobová dráha, lanové centrum, detské ihrisko s nafukovacím hradom, lezecká stena, bungee trampolína a ďalšie atrakcie.

Vyznávači zimných športov ocenia, že zjazdovky Ski Resortu Černá hora – Pec sú od hotela vzdialené iba 1,2 km. Je tu možné v rámci jedného lyžiarskeho strediska využívať na 1 skipas 50 km zjazdoviek a lyžiarskych ciest v 6 vzájomne prepojených areáloch (Černá hora, Pec pod Sněžkou, Černý Důl, Malá Úpa, Velká Úpa a Svoboda nad Úpou). Bežkári sa môžu nad Pecou pod Sněžkou napojiť na Krkonošskú magistrálu alebo využiť stovky kilometrov upravovaných bielych stôp na území Krkonôš.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej, prípadne trojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia každej izby je televízor, WiFi pripojenie, trezor a fén. Do niektorých izieb je možné umiestniť jednu prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii vás budú každé ráno čakať raňajky vo forme bufetu s pestrou ponukou teplých aj studených raňajkových jedál a nápojov. Počas dňa je možné objednávať si pokrmy zo stáleho jedálneho lístka, v ktorom nájdete špeciality regionálnej aj medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom v horách si doprajte zaslúžený oddych v hotelovom wellness. Nájdete v ňom fínsku saunu, infra saunu a vyhrievaný bazén s protiprúdom. V letnom období môžete relaxovať na vonkajšej terase s výhľadom na prírodu.

Hotel Hořec ****

Hotel Hořec ****

Pec pod Sněžkou 195 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ladislav Moravec IČ: 62478991


725 567 177

info@hotelhorec.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Pec pod Snežkou

Pec pod Snežkou Tip na výlet

Dnešné známe horské stredisko pod najvyššou českou horou vzniklo pôvodne ako banícka osada pre ťažbu kovov. V Peci pod Snežkou na vás dnes čakajú úchvatné panorámy okolitých hôr, ale aj nespočetné množstvo možností na aktívne trávenie voľného času a relaxu. Okrem zimných radovánok všetkého druhu a slnečných letných túr sa tu môžete tešiť na bobovú dráhu, relax park a lanový park plný zábavy a adrenalínu alebo jumpark.

Sněžka
Sněžka
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Rozhľadňa Černá hora
Rozhľadňa Černá hora