Užite si parádny pobyt v Apartmánoch Tučkin, ktoré sú súčasťou nového areálu domov v alpskom štýle s podlubím. Okrem pohodlne zariadeného apartmánu tu na vás čakajú vynikajúce raňajky, prípadne aj večera pri pobytoch s polpenziou. Využiť môžete neobmedzený vstup do fitness a vonkajšieho bazéna v Chate pod Lipami. Skvelým spestrením pobytu bude jazda na bicykli či štvorkolke, ktoré si tu môžete zapožičať so skvelou 30 % zľavou.

O ubytovaní

Apartmány Tučkin sa nachádzajú v malebnom horskom mestečku Rokytnice nad Jizerou, konkrétne v časti Horní Rokytnice. Práve tu nájdete nové rekreačné centrum zvané Horní náměstí. Ide o moderné domy v alpskom štýle s podlubím s obchodmi a službami. Nech už sa sem vydáte za aktívnou dovolenkou v Krkonošiach v akomkoľvek ročnom období, vášmu komfortu nebude nič chýbať.

Rokytnice sú vstupnou bránou do Krkonôš a Jizerských hôr a ich pozadie tvoria impozantné vrchy Lysá hora (6,5 km) a Kotel (6 km). V miestnej časti Františkov môžete navštíviť múzeum a galériu Starý kravín (3,1 km), ktoré mapujú tradičný život v regióne. Pre dobrodružné povahy je tu zas bikepark a lanový park (1,4 km). Početné turistické trasy vás dovedú k atraktívnym výletným cieľom, ako je napríklad rozhľadňa Maják Járy Cimrmana (13 km), Mumlavský vodopád (6,2 km) alebo prameň Labe (8,6 km).

Veľa možností zábavy a aktivít pre celú rodinu poskytuje obľúbené horské stredisko Harrachov (18 km), ktoré je od apartmánov vzdialené iba 20 minút jazdy autom. V Harrachove láka na návštevu napríklad Ski múzeum, múzeum skla s minipivovarom alebo Hornické múzeum. Na malých aj veľkých návštevníkov čaká zábava na bobovej dráhe a v lanovom centre Monkey park. Za krásnymi výhľadmi vás na vrchol Čertovej hory (6,6 km) s panoramatickou reštauráciou vyvezie pohodlná štvorsedačková lanovka s celoročnou prevádzkou.

Milovníkov zimných športov poteší, že na zjazdovky je to z apartmánov doslova pár krokov. Priamo pred apartmánmi nájdete ski areály Modrá Hvězda – Bahýnka (150 m) a Sachrovka (300 m) so širokými a miernymi svahmi. Pre zdatnejších lyžiarov sú v Rokytnici nad Jizerou lyžiarske areály Horní Domky (1,2 km) a Studenov (3 km). Necelých 8 km zjazdoviek všetkých úrovní náročnosti a skokanské mostíky ponúka populárny Ski areál Harrachov (20 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednoducho zariadenom apartmáne pre 2 osoby. Súčasťou apartmánu je spacia časť s manželskou alebo poschodovou posteľou, vybavený kuchynský kút a vlastná kúpeľňa. Súčasťou vybavenia je televízor, WiFi pripojenie a rozkladacia pohovka, ktorú je možné využiť ako prístelku až pre 2 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa posilníte bohatými bufetovými raňajkami. Hostia s polopenziou sa navyše môžu večer tešiť na servírovanú večeru. Stravovanie prebieha buď priamo pri apartmáne (platí pre apartmány na adrese Horní Rokytnice 108), alebo v 900 m vzdialenej Chate pod Lipami (platí pre apartmány na adrese Horní Rokytnice 654).

Kde budete relaxovať?

Pokiaľ patríte medzi športových nadšencov, poteší vás neobmedzený vstup do fitness v neďalekej Chate pod Lipami. Počas leta môžete pri chate využívať vonkajší bazén.

Apartmány Tučkin

Apartmány Tučkin

Horní Rokytnice 654 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
REVATTI Trade a.s. IČ: 29127823


+420 775 555 044

chatapodlipami@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou Tip na výlet

Rokytnice bola pôvodne banícka obec, kde sa ťažilo striebro, olovo a meď. Dnes je toto mesto pod Lysou horou uznávaným lyžiarskym a rekreačným strediskom. Okrem barokového kostola sv. Michalea, múzeá, galérie a typickej krkonošskej architektúry tu nájdete predovšetkým niekoľko desiatok lyžiarskych vlekov a dostatok kvalitne upravených bežeckých tratí. V teplých mesiacoch je zase okolie ideálne na turistiku všetkého druhu, navštíviť môžete adrenalín park s paintballom a štvorkolkami a ďalšie atrakcie.

Viac informácií
Harrachov
Harrachov
Čertova hora
Čertova hora
Maják a múzeum Járy Cimrmana
Maják a múzeum Járy Cimrmana