Ubytujte sa v malebnom Ledči nad Sázavou, preslávenej perle Posázaví. Vila Markéta sa nachádza v pokojnom prostredí len pár minút od zimného štadióna, zastávky Posázavského Pacifiku a zaujímavých pamiatok. Posilnení výbornými raňajkami môžete vyraziť na vzrušujúce výlety po okolí alebo skvelú prechádzku historickým vlakom.

O ubytovaní

Vila Markéta leží na brehu rieky v malebnom mestečku Ledeč nad Sázavou. Pokojné prostredie v okolí ubytovania je rajom pre vodákov, cyklistov aj rodiny s deťmi. Páčiť sa tu bude každému, kto túži po bezstarostnej dovolenke v prírode.

Turistických cieľov je okolo nespočetne. Na jednu z najkrajších atrakcií budete mať výhľad priamo z okien vášho penziónu. Pôsobivý hrad Ledeč nad Sázavou (550 m) sa vypína na skalnom ostrohu nad riekou len pár minút pešo od ubytovania. Zavítajte sem na prehliadku a užite si rozhľad do krajiny z miestnej veže aj zostup do podzemia, kde sa zabývali čerti. V meste si tiež môžete prezrieť synagógu (1,1 km) a kostol sv. Petra a Pavla (1,2 km).

Až spoznáte krásy Ledče nad Sázavou, vyrazte objavovať okolie trebárs Posázavským Pacifikom. Tradičná lokálka na čele s lokomotívou vás dovezie k neďalekej prírodnej rezervácii Stvořidla (4,7 km). V jednej z najkrajších oblastí v Posázaví sa odovzdáte perejám a budete žasnúť nad rýdzou prírodou. Fanúšikovia Foglarovej knihy Hoši od Bobří řeky poteší Slnečná zátoka, kde dobrodružné príbehy pripomína pamätník spisovateľa.

Skrátka neprídu ani nadšenci histórie. Nahliadnite do minulosti napríklad na zrúcanine Melechov (8,4 km), hradu Lipnice nad Sázavou (19 km) alebo v kúzelnom zámku Zruč nad Sázavou (22 km). Prezrieť si môžete tiež sklársky skanzen Jakub (12 km), pôvodnú hutu z roku 1796, alebo unikátne stredoveké podzemie vo Světlej nad Sázavou (11 km).

Medzi zaujímavosti, ktoré budú baviť aj vaše ratolesti, patrí Včelí svet a Vodný dom v Huliciach (24 km), guľôčková dráha pre hru s hlinenými guľôčkami (22 km) alebo lanové centrum v Bohdanči (14 km). Možností v okolí sú veľmi bohaté a každý si tu príde na to svoje.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete buď v dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, alebo rodinnom apartmáne. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu, rýchlovarný set na prípravu kávy alebo čaju a v apartmáne tiež vybavenú kuchynku. V izbách nechýba ani televízia či šatníková skriňa. Samozrejmosťou je aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Po prebudení na vás budú čakať bohaté raňajky formou bufetu. Hosťom je k dispozícii aj bar na prízemí vily.

Niečo naviac

Ako hostia Vily Martiny budete mať prístup na záhradu s altánkom a grilom.

Vila Markéta

Vila Markéta

Heroldovo nábřeží 314 , Ledeč nad Sázavou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
INEX DK, spol. s.r.o. IČ: 47473304


73675118

info@vilamarketa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
14 km