Luxusnú wellness relaxáciu zažijete v Karlových Varoch! Parkhotel Richmond **** ponúka bazénové aj wellness centrum, tešiť sa tak môžete na bazény, vírivku a niekoľko druhov sáun, nechýbajú ani infra lavice, soľné tepidárium či Kneippov chodník. K tomu chutná polpenzia formou bufetu a vyžitie pre deti i dospelých - a o dokonalý pobyt je postarané!

O ubytovaní

Parkhotel Richmond **** sa nachádza v pokojnej časti Karlových Varov neďaleko riečky Teplá. Budova hotela je obklopená nádherným parkom, v ktorom môžu hostia odpočívať v japonskej meditačnej záhrade. Súčasťou je aj pavilón s minerálnym prameňom Štěpánka.

Centrum Karlových Varov je vzdialené zhruba 1,5 km a dá sa doň dôjsť prechádzkou pozdĺž rieky. Popri jej toku vedú slávne kolonády: Sadová (2 km), Tržná (1,9 km) a Mlýnska (1,7 km). Najznámejšia je však nepochybne Vřídelná kolonáda (1,6 km) s prameňom Vřídlo, ktorej podzemie je možné navštíviť v rámci exkurzie. Za krásnymi výhľadmi sa vydajte na rozhľadňu Diana (2,5 km), ku ktorej si môžete urobiť výlet pešo alebo sa zviezť lanovkou. Skvelú panorámu kúpeľného mesta uvidíte aj z vyhliadky Karla IV. (1,5 km) alebo z Goetheho vyhliadky (2,5 km). Dovolenku je možné si spestriť aj návštevou Vianočného domu (7 km), sklárne Moser (6,5 km) alebo múzea Becherovky (5 km).

Milovníci zimných športov ocenia blízkosť ski areálov Boží Dar (29 km) či Klínovec (31 km). Okolitú krušnohorskú krajinu navyše môžete objavovať po mnohých udržiavaných trasách pre bežkárov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednolôžkovej alebo dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. K vybaveniu patrí WiFi pripojenie, televízia, telefón, trezor, minibar a fén. Nechýba tu ani stolík, stolička a kreslo. Izby Standard sú veľké približne 22 m², za príplatok je možné zabezpečiť izbu s balkónom.

Svoj zážitok môžete povýšiť na novú úroveň vďaka ubytovaniu v dvojlôžkovej izbe typu Lux. Izby Lux sú priestrannejšie (37 m²) a nájdete v nich aj pohovku, alebo 2 kreslá. Kúpeľňa je navyše vybavená bidetom. Niektoré z týchto izieb majú spoločnú terasu alebo balkón.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu zahájite výdatnými raňajkami, ktoré prebiehajú vo forme bufetu. Z bohatej ponuky teplých aj studených pokrmov a nápojov si vyberie každý maškrtný jazýček. Večere pre hotelových hostí majú opäť podobu bufetu. V prípade diétnych a ďalších stravovacích požiadaviek sa neváhajte obrátiť na personál, ktorý vám ochotne vyjde v ústrety. Po celý deň máte navyše možnosť objednávať si špeciality à la carte.

V kaviarni s terasou si užijete príjemné chvíľky so šálkou kávy či iného obľúbeného nápoja. Vždy tu navyše nájdete niečo na zahryznutie. Odporúčame ochutnať vychýrený jablkový závin.

Kde budete relaxovať?

Verte, že v modernom bazénovom a wellness centre zabudnete na všetky starosti všedných dní. Tešte sa na odpočinok v relaxačnom bazéne, vírivke, bazéniku s žriedlovou vodou či Kneippovom kúpeli. Zohriať sa môžete v saunovom svete s fínskou, parnou, infra a bylinkovou saunou. Nechýba ani soľné tepidarium.

Ak zatúžite po ešte väčšej dávke relaxácie, môžete si dopriať mnoho liečebných procedúr, ako sú masáže, kúpele, zábaly a ďalšie.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká množstvo hier a zábavy v detskej herni.

Niečo naviac

Pokiaľ si neviete predstaviť dovolenku bez športu, endorfíny si doplníte v hotelovom fitness. Večernú zábavu zaručujú stoly na biliard.

Parkhotel Richmond ****

Parkhotel Richmond ****

Slovenská 567/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Richmond a. s. IČ: 63998548


+420 353 177 505

reservation@richmond.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove VaryTip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Bazénové centrum v Karlových Varoch