Láka vás dovolenka plná výletov a objavovania krásnej prírody? Zájdite do Penziónu Paseky U Zapadlých vlastenců, odkiaľ budete mať krásy Krkonôš, ale aj Jizerských hôr ako na dlani. Otestujte svahy Skiareálu Paseky nad Jizerou a ďalších lyžiarskych centier, vyrazte na výlet k Mumlavskému vodopádu, do Bozkovských jaskýň a na ďalšie nádherné miesta. Dostatok energie vám dodá výdatná polpenzia a v retro izbách budete spať ako v rozprávke.

O ubytovaní

Retro Penzión Paseky U Zapadlých vlastenců nájdete na západnom okraji Krkonôš, hneď vedľa Jizerských hôr, v obci Paseky nad Jizerou. Krásy krkonošskej prírody si tu môžete užívať po celý rok, či už pri peších výletoch alebo jazde na bicykli, lyžiach či bežkách.

A ktoré sú obľúbené výletné ciele? Vystúpte napríklad na 24-metrovú rozhľadňu Štěpánka (5,9 km), najstaršiu rozhľadňu v Jizerských horách, ktorá bola postavená v roku 1892 . Zdolať môžete aj Bílu skálu (4,8 km) s vrcholom vo výške 964 m n. m. Alebo sa naopak vydajte do podzemia a nechajte sa uchvátiť kvapľovou výzdobou Bozkovských dolomitových jaskýň (15,2 km). Pôsobivý zážitok sa vám naskytne aj pri návšteve 10 metrov vysokého Mumlavského vodopádu (8,9 km).

Vyrazte si tiež do Múzea Járy Cimrmana (7,2 km), do krásneho Tanvaldu (10,7 km), k zrúcanine hradu Návarov (11,8 km) alebo do Harrachova (11 km). Ten nie je len obľúbeným lyžiarskym strediskom, po celý rok je tu otvorené Banícke múzeum, Múzeum skla alebo napríklad Pivné kúpele. Prejsť si môžete aj Včelí náučný chodník Jána grófa Harracha alebo sa zvezte lanovkou na Černú horu. V zime sú veľkou atrakciou skokanské mostíky a samozrejme aj lyžiarske zjazdovky.

Za lyžovaním však v zime nemusíte chodiť len do Harrachova, okolie penziónu je pre lyžiarov a milovníkov ďalších zimných športov ako stvorené. Do Skiareálu Paseky nad Jizerou to budete mať len asi 2 km, o kúsok ďalej vás čaká Skiareál Šachty (7,9 km), Skiareál Rejdice (7,8 km), Skiareál U Čápa (10 km), Skiareál Studenov** (4,5 km) a ďalšie lyžiarske strediská. Budete si mať skrátka z čoho vyberať.

Kde budete spať?

Dvojlôžkové izby (č.3 a č.7) meria 16 m² a sú vybavené manželskou posteľou, písacím stolom, šatníkovou skriňou a WiFi pripojením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

Trojlôžkové izby (č.1 a č.5) vám na ploche 20 m² poskytnú manželskú posteľ a samostatné jednolôžko, stolík s posedením a šatníkovú skriňu. K dispozícii budete mať WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom.

Štvorlôžková izba č.2 je veľká 35 m² a skladá sa zo spálne s manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a posedením a 2 menších miestností s jednolôžkovými posteľami. Nechýba WiFi pripojenie a kúpeľňa so sprchou, umývadlom a toaletou.

Päťlôžková izba č.4mezonetové prevedenie a plochu 50 m². Na spodnom poschodí nájdete manželskú posteľ, stolík s posedením, šatníková skriňa a kúpeľňu s vaňou. Po schodoch sa potom dostanete do spacieho poschodia s 3 jednolôžkovými posteľami. V izbe je aj bezdrôtové pripojenie k internetu.

Päťlôžková izba č.8 je o trochu menšia (40 m²), poteší ale balkónom s krásnym výhľadom do prírody. Skladá sa z 3 spální, v hlavnej je manželská posteľ, stolík so stoličkami, šatníková skriňa a prístup na balkón, 2 zostávajúce menšie miestnosti sú vybavené jednolôžkovými posteľami. Izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sa servírujú formou samoobslužného bufetu s údeninami, syrmi, vajíčkami, cereáliami a ďalšími dobrotami, kde si každý vezme, na čo má práve chuť. Súčasťou polpenzie sú aj výdatné dvojchodové večere (polievka a hlavné jedlo). V penzióne sa špecializujú na domácu kuchyňu, pochutnáte si tak na jedlách ako od mamičky.

Kde budete relaxovať?

V lete si skvelo oddýchnete a naberiete bronz v pokojnej záhrade pri vonkajšom bazéne s ležadlami a posedením.

Cestujete s deťmi?

Deti sa okrem bazéna vyšantia aj na vonkajšom detskom ihrisku.

Niečo naviac

S rodinou aj s priateľmi môžete posedieť a porozprávať sa v spoločenskej miestnosti s televíziou. Všetkým športovcom iste príde vhod úschovňa bicyklov a lyží.

Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců

Penzion Paseky U Zapadlých vlastenců

Paseky nad Jizerou 251 , Semily
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
David Luňák IČ: 49856375


+420 775 482 256

info@penzionpaseky.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2 km