Objavte krásy najobľúbenejších kúpeľov na Morave počas pobytu vo Vládnej vile Luhačovice. Čaká tu na vás komfortné ubytovanie v nedávno zrekonštruovanej vile s viac ako 100-ročnou históriou a obklopené nádherným anglickým parkom. Súčasťou balíčka sú aj bufetové raňajky, vstup do aquacentra Plaváreň Luhačovice i zapožičanie palíc na Nordic Walking. Na kolonádu, do kúpeľného parku aj k unikátnym stavbám Dušana Jurkoviča to pritom budete mať len kúsok.

O ubytovaní

Vládna vila Luhačovice sa nachádza v centre Luhačovických kúpeľov v bezprostrednej blízkosti kúpeľného parku, kolonády a historických budov architekta Dušana Jurkoviča. Vila postavená v roku 1906 dnes ponúka luxusné ubytovanie s jedinečnou historickou atmosférou.

Luhačovice sú štvrtým najväčším kúpeľným mestom v Českej republike. Jeho jedinečné prírodné prostredie inšpirovalo architekta Dušana Jurkoviča k vytvoreniu unikátneho súboru budov v štýle ľudovej secesie. Patrí k nim napríklad Jurkovičov dom (800 m), Chaloupka (900 m), Jestřábí (250 m) a Hudobný pavilón (300 m).

Centrom kúpeľov je luhačovická kolonáda (500 m), ktorá nedávno prešla kompletnou rekonštrukciou a teraz je obľúbeným miestom prechádzok. Z vily sa k nej ľahko dostanete príjemnou prechádzkou cez zeleň. Tvorí ju Veľká kolonáda, Malá kolonáda a Vincentka (700 m), kde môžete ochutnať najznámejšie luhačovické pramene. K ďalším miestnym liečivým prameňom patria Pramen Amandka (750 m), Nový Julibejní (800 m), Pramen Dr. Štastného (1 km) a Ottovka (1 km).

Priamo v Luhačoviciach môžete navštíviť Luhačovický hrad (2,7 km), Minigalériu rozhľadní (2 km) a Múzeum Luhačovického Zálesia (1,7 km). Obľúbenými výletnými cieľmi v okolí sú napríklad Rozhľadňa Na Skalke (14 km), Múzeum Jana Amosa Komenského (19 km), zrúcanina Janův hrad (13 km) a Zámok Vizovice (19 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžkové izby Classic sa nachádzajú na druhom poschodí vily. Sú vybavené moderným nábytkom, TV a WiFi pripojením. Ich súčasťou je aj súkromná kúpeľňa.

Dvojlôžkové izby VIP sa nachádzajú na prvom poschodí vily a okrem štýlového retro nábytku zahŕňajú aj balkón s posedením. K dispozícii je aj súkromná kúpeľňa, TV a Wi-Fi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si môžete vychutnať bufetové raňajky s rôznymi teplými a studenými jedlami. Tešiť sa môžete napríklad na rôzne druhy vajec, čerstvo upečené pečivo, výber údenín a syrov, cereálie, mliečne výrobky, domáce dezerty a, samozrejme, ovocie a zeleninu.

Vládní vila Luhačovice

Vládní vila Luhačovice

Leoše Janáčka 270 , Luhačovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Rostislav Kovařík IČ: 65792050


+420 722 927 927

info@vila-luhacovice.cz

Check In
15:00 - 16:00
Check Out
8:00 - 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
2 km