Pobyt v Spa Beerland Chateaux - U Zlaté Hrušky *** je skutočným splneným snom všetkých pivárov. Zlatistý mok si tu totiž vďaka pivnému kúpeľu a neobmedzenej konzumácii piva môžete dopriať zvnútra aj zvonku. Avšak poloha priamo v historickom centre mesta, vynikajúce raňajky a luxusné izby v historickom štýle budú určite veľkým lákadlom pre všetkých, milovníkov piva i nepivára.

O ubytovaní

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky *** sa nachádza priamo v historickom centre Prahy, len pár minút chôdze od Pražského hradu (400 m). Vďaka zameraniu hotela si tu prídu na svoje predovšetkým milovníci piva, ale vďaka netradičným pivným kúpeľom a skvelej polohe sa vám určite zapáči aj v prípade, že pitiu piva až tak neholdujete.

Náruživí pivári si môžu celý výlet vyladiť podľa svojej chuti. V Prahe sa nachádza množstvo pivovarov a niekoľko pivných múzeí. Najväčšie je Múzeum piva (2,2 km) na Husovej ulici a menšie nájdete v reštaurácii U Fleků (2,8 km). Na Václavskom námestí sa nachádza výstava Pilsner Urquell: The Original Beer Experience (2,8 km), kde sa hravou a interaktívnou formou dozviete viac o pive.

Samozrejme, nevynechajte ani klasické pražské pamiatky; prezrite si nielen hrad, ale aj krásne záhrady a námestia. Prípadne sa vydajte rovno na Petřín (1,9 km), a to buď pešo, alebo lanovkou. V dosahu budete mať množstvo zaujímavých múzeí vrátane Českého múzea hudby (1,4 km) alebo Múzea alchymistov a mágov starej Prahy (650 m). Pešo sa potom môžete vydať do ďalších častí historického centra, napríklad do Kampu (1,6 km) a Starého mesta (2,4 km) na druhej strane Vltavy.

Medzi ďalšie obľúbené atrakcie patrí Pražská zoologická záhrada (5,1 km) s viac ako 80-ročnou históriou, obrovský akvapark Aquapalace Praha (19,8 km) alebo najväčšie morské akvárium v Českej republike Morský svet (4 km) s viac ako 300 druhmi zvierat. V zime si nenechajte ujsť Vianočné trhy plné stánkov s dobrotami a remeselnými výrobkami, ktoré patria k najkrajším v krajine.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z luxusných izieb zariadených v historickom štýle. Každá izba je zariadená prvotriednym talianskym nábytkom a vďaka kvalitným matracom budete spať ako na zámku.

Izba Comfort (25 m²) je vhodná pre 2 osoby a má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, pracovný stôl, TV, minibar a Wi-Fi pripojenie.

V izbe Superior (40 m²) je možné umiestniť prístelku a na manželskej posteli a rozkladacej pohovke sa môžu vyspať až 3 osoby. Výhodou izby je priestranný interiér, veľká kúpeľňa s voľne stojacou vaňou a zdobený strop so súhvezdím Veľkého voza. K dispozícii je TV, konferenčný stolík so sedením, minibar a Wi-Fi pripojenie na internet.

Na čom si pochutnáte?

Začnite deň chutnými raňajkami z čerstvých surovín. Vďaka centrálnej polohe hotela budete mať po zvyšok dňa ideálnu príležitosť vyskúšať obľúbené kaviarne a reštaurácie. Okrem toho si od 11:00 do 19:00 môžete načapovať vlastné pivo priamo z medených tankov.

Kde budete relaxovať?

Čaká na vás naozaj nevšedný wellness zážitok - súkromný pivný kúpeľ alebo kúpeľ v tankovom pive, pivných extraktoch a bylinnej pivnej zmesi, počas ktorého si môžete dopriať neobmedzenú konzumáciu tankového svetlého a tmavého piva Krušovice. Po kúpeli nasleduje relaxácia pri krbe na lôžku z pravej pšeničnej slamy spojená s konzumáciou čerstvého domáceho pivného chleba.

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky ***

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky ***

Nový Svět 3 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
JSIG Nový svět s.r.o. IČ: 07935366


725 898 383

hotel@beerspa-praha.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 150 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,1 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Pražský hrad
Pražský hrad
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Vyšehrad
Vyšehrad