Chcete dovolenku plnú relaxu v pokojnej prírode alebo nabitú aktivitami? Maringotka U pramene Tiché Orlice je ideálnym miestom pre každého! Užite si jedinečné ubytovanie s výhľadom na prírodu aj celú plejádu výletných miest a atrakcií v okolí - bobová dráha, visutý most Sky Bridge 721 alebo skokanský Acrobat park, to všetko a oveľa viac budete mať na dosah.

O ubytovaní

Maringotka U pramene Tiché orlice sa nachádza v krásnom horskom prostredí na rozhraní Orlických hôr a Jeseníkov, v obci Dolní Orlice, s výbornou dostupnosťou na Červené Vody (4,1 km) a Dolní Moravu (9,9 km). Táto oblasť je skvelým miestom pre letnú aj zimnú dovolenku.

V zime vás poteší blízkosť viacerých lyžiarskych areálov - najbližšie to budete mať na Šanov (3,6 km) s jednou zjazdovkou, o kúsok ďalej nájdete Čenkovice a Ovaz (cca 14 km ) a ľahko sa dostanete do lyžiarskeho areálu Dolní Morava (11 km). Len cca polhodina jazdy vás potom delí od mnohých ďalších lyžiarskych centier a v blízkej vzdialenosti nájdete aj udržiavané bežecké stopy.

V lete určite oceníte bohatú sieť cyklotrás, ktoré vedú v blízkom okolí. Vyraziť môžete napríklad do Králikov (3,8 km), do miestneho Mestského alebo Vojenského múzea a enviromentálneho centra Kráľovstva sov a papagájov. Vylezte tiež na Val Viewpoint alebo sa prejdite Cestou vojenskej histórie.

Na kúpanie využite prírodné kúpalisko v Jablonnej nad Orlicí (21 km) a aktívnejší jedinci si môžu vyskúšať skoky na lyžiach do vody v Acrobat parku Štíty (16,5 km). Pokiaľ vás celkovo láka skôr adrenalínová zábava, nenechajte si ujsť návštevu centra Dolní Morava Relax & Sport (13,6 km) s bobovou dráhou, adrenalín parkom, obrovskou hojdačkou a ďalšími atrakciami.

Kde budete spať?

Neznie vám pobyt v maringotke ako nič extra pohodlné? Opak je pravdou! Tešiť sa môžete na štýlové, moderné ubytovanie so všetkým komfortom. Interiér maringotky je vyladený do posledného detailu. Z veľkých okien budete mať krásny výhľad na prírodu, na obrovskej posteli (200x250 cm) sa vyspíte doružova a na veľkom televízore s USB konektorom a WiFi si pustíte svoj obľúbený film. K dispozícii budete mať aj kuchynskú linku s chladničkou, varičom a mikrovlnnou rúrou a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. V chladnejších dňoch vás zahreje elektrický ohrievač a zakúriť si môžete aj drevom, v peci.

Maringotka U pramene Tiché Orlice

Maringotka U pramene Tiché Orlice

Dolní Orlice 90 , Červená Voda
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
TC Teoma s.r.o. IČ: 19487207


775 500 091

maringotkaupramene@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
2,1 km
Zjazdovka
3,6 km
Bežkovanie
4 km