Či už sa chystáte na výlet s rodinou alebo na romantický pobyt vo dvojici, Zámeček Waldsteinovo Zátiší bude tým pravým miestom pre vás! Doprajte si pokoj samoty, pohodlie krásnych zámockých izieb, výbornú polpenziu, ale aj veľa zábavy pri najrôznejších aktivitách alebo zaujímavé výlety - na dosah budete mať Třebíč, Jihlavu, Telč a ďalšie krásne miesta.

O ubytovaní

Zámocký Penzión Waldsteinovo Zátiší ponúka exkluzívne ubytovanie v pokoji na samote Českomoravskej vrchoviny, kde si dokonale oddýchnete a načerpáte energiu z prírody a krásneho prostredia. Panstvo sa nachádza neďaleko Třebíča (18,3 km), Veľkého Meziříčí (17,5 km) a Jihlavy (25,9 km), okrem relaxu tak budete mať na dosah aj krásne výletné ciele a množstvo zážitkov.

Milovníci pamiatok nesmú vynechať predovšetkým tie zapísané na Zozname UNESCO – třebíčsku baziliku sv. Prokopa a židovské mesto, pútnický kostol sv. Jána Nepomuckého na Zelenej hore pri Žďári nad Sázavou (42,9 km) alebo historické jadro Telča (41,5 km). Navštíviť môžete aj zámky Veľké Meziříčí (17,7 km) a Budišov (18,9 km), zrúcaniny Dub (26 km) a Rokštejn (11,1 km) a ďalšie historické monumenty.

K aktívnejšej zábave potom láka v lete Cyklotrasa po starej železničnej trati (Přibyslav-Sázava), kúpalisko Přibyslav (33,5 km) či kúpalisko Sázava (40,6 km). V zime sa zase môžete vyšantiť na zasnežených svahoch, napríklad v ski areáli Šacberk (33,9 km) so stredne ťažkou zjazdovkou, ski areáli Fajtův kopec (20,4 km), vhodnom aj pre rodiny, alebo v lyžiarskom centre Luka nad Jihlavou (14,3 km) s 2 traťami.

S deťmi môžete vyraziť do Jihlavy, kde sa zabavia v zoologickej záhrade, aquaparku Vodní ráj alebo indoor zábavnom parku Ostrov zábavy Robinson. Vyraziť môžete tiež na výlet za kamenožrútom, po náučnom chodníku k dedine Kněževes (31,2 km), alebo za kovbojmi a indiánmi do westernového mestečka Šiklův mlýn (44,3 km).

Kde budete spať?

Štýlovo vybavené izby s historickým nábytkom dodajú vášmu pobytu tú pravú zámockú atmosféru. K dispozícii ale budete mať aj komfort modernej doby – vlastnú kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou, malú chladničku, mikrovlnnú rúru, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba č. 1 je vybavená 2 oddelenými jednolôžkami (dajú sa spojiť do dvojlôžka) a stolíkom so stoličkami na posedenie.

  • Dvojlôžková izba č. 3 ponúkne manželskú posteľ, nechýba malé posedenie so stolíkom.

  • Apartmán č. 5 sa skladá zo spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou a kreslami.

Na čom si pochutnáte?

Penzión nemá klasickú dennú reštauráciu, podávajú sa tu ale bohaté raňajky a prípadne aj večere.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať vnútornú vybavenú herňu pre malých aj veľkých (Xbox, stolný futbal, elektronické šípky...), vonkajšie workoutové ihrisko a možnosť využitia grilu a ohniska.

Za poplatok môžete vyskúšať aj niektorú zo zaujímavých a atraktívnych aktivít, napríklad športový rybolov, lov zveri, športovú streľbu, jazdu traktorom, bagrovanie, výlety na loďke, sadenie stromčekov a iné.

Pre vaše pešie aj cyklistické výlety vám radi zapožičajú bicykle pre dospelých alebo trekové palice.

Zámeček Waldsteinovo Zátiší

Zámeček Waldsteinovo Zátiší

Svatoslav 40 , Svatoslav
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Waldsteinovo Zátiší s.r.o. IČ: 09191071


+420 737 996 861

akce@panstviwaldstein.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Zastávka
2 km
Aquapark
15 km
Zjazdovka
8 km
Bežkovanie
14,3 km

Tipy na výlet

Třebíč

Třebíč Tip na výlet

Ak plánujete potulky po Česku, rozhodne by ste nemali minúť Třebíč , ktorý sa pýši vzácnymi historickými kúskami aj tretím najväčším námestím u našich susedov. Toto mesto plné pamiatok UNESCO sa nachádza na západe Moravy, v juhovýchodnom cípe kraja Vysočina. Má veľmi bohatú históriu, jeho počiatky siahajú až k roku 1101.

Čo patrí medzi skvosty Třebíča?

  • Bazilika sv. Prokopa
  • Zámocký areál (Valdštejnský zámok-předzámčí)
  • Benediktínsky kláštor

Určite nevynechajte ani Židovskú štvrť, Zadnú synagógu, Dom Seligmanna Bauera, Karlovo námestie, Mestskú vežu a Veterný mlyn.

Třbíč má čo ponúknuť aj pokiaľ ide o prírodu a odpočinok - nachádza sa v jednej z ekologicky najčistejších oblastí Českej republiky. Za relaxáciou zamierte do bazéna či Riečnych kúpeľov Polanka.

Viac informácií
Jihlava
Jihlava
Zámok Telč
Zámok Telč
Šiklův Mlýn
Šiklův Mlýn