Vyskúšajte nevšednú glampingovú dovolenku! V modernej maringotke Samotka pod Brdy si užijete pokojný pobyt v prírode, rozjímanie na vonkajšej terase s krásnym výhľadom aj úžasné výlety. Vyrazte napríklad do Příbramu alebo preskúmajte CHKO Křivoklátsko. Vaše pohodlie zaistí vybavená kuchynka aj WiFi pripojenie.

O ubytovaní

Moderná maringotka Samotka pod Brdy sa nachádza v stredných Čechách, neďaleko Příbramu, s dobrou dostupnosťou do Prahy aj do Plzne a na dosah niekoľkých chránených krajinných oblastí. Okrem krásnej lokality si tak užijete aj skvelé výlety po pamiatkach a prírodných krásach.

V neďalekej Příbramu (7,6 km) môžete navštíviť hneď niekoľko historických baní, v ktorých v súčasnosti sídli banícke múzeum. Prejdite si náučný chodník lesoparkom Litava a v lete sa osviežte v areáli Nový rybník, kde si okrem kúpania užijete aj rôzne športy a nájdete tu letné kino, minizoo, skatepark, voľnočasové ihrisko s work out ihriskom a ďalšie atrakcie. Zaplávať si môžete aj v Aquaparku Příbram a v chladnejších mesiacoch na vás čaká zimný štadión s ľadovou plochou.

Plzeň (66 km) vám nechá nahliadnuť do histórie pivovarníctva v miestnych múzeách a zaujme tajomným stredovekým podzemím. Pre zvedavých je tu potom vedecko-zábavné centrum Techmania Science Center v bývalých továrenských halách Škodovky. Praha (56,5 km) vás zase očarí nádherným historickým centrom s legendárnym orlojom, Karlovým mostom a ďalšími monumentmi. A kam na výlet do prírody? Preskúmajte napríklad kúzelný Český kras (44,3 km) alebo chránenú krajinnú oblasť Křivoklátsko (33,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovanie sa nesie v duchu dnes tak populárneho glampingu - kombinuje dokonalé súkromie, pokoj prírody a príjemný komfort. Maringotka je krásne, moderne vybavená a zahŕňa spálňu s manželskou posteľou, oddelenú od zvyšku priestoru závesom, obývacia izba s rozkladacou pohovkou a kuchynku so všetkým dôležitým vybavením (chladnička, kávovar, varič, rýchlovarná kanvica...).

K dispozícii budete mať aj separačné WC. Klasickú sprchu v maringotke nenájdete, k dispozícii ale budete mať kanistre s pitnou vodou a nádrž s dažďovou vodou. Chýbať nesmie ani pripojenie k elektrine alebo WiFi pripojenie. To ale pokojne vypnite, pokiaľ si chcete užiť naozaj ničím nerušený relax. Letné večery potom môžete tráviť na vonkajšej terase s posedením.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka vybavenej kuchynke, vrátane základných surovín, ako je korenie, soľ či olivový olej, si môžete kedykoľvek pripraviť presne na čo budete mať chuť. Na zapožičanie je tu tiež gril na drevené uhlie, ktorý využijete na vonkajšej terase.

Niečo naviac

Na chladnejšie večery je v maringotke pripravená piecka na drevo, to si môžete nechať nachystať za príplatok.

Športovcom by sa zase mohol hodiť zámok na bicykle, ktorým môžu tie svoje zamknúť k oju maringotky.

Samotka pod Brdy

Samotka pod Brdy

Brdy, Občov , Brdy, Občov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
David Váňa IČ: 08042195


+420 607 643 920

samotkapodbrdy@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od rybníka
7,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
8,5 km

Tipy na výlet

Brdy

Brdy Tip na výlet

Brdy - najvyššie rýdzo české pohorie v Českej republike, ktoré na vlastnej koži spoznalo prenikanie človeka do krajiny, intenzívnu honbu za prírodným bohatstvom i obdobie romantickej turistiky. Historické stopy sa pre civilizačnú nedotknutosť brdskej vrchoviny dochovali v podobe, ktorá inde nemá obdobu. Ak pridáme fakt, že ide o najrozľahlejší pustý a málo premenený kraj v samotnom srdci Čiech, nájdeme jedinečný fenomén. Pre verejnosť boli Brdy sprístupnené od apríla 2016.

Viac informácií
Praha
Praha
CHKO Křivoklátsko
CHKO Křivoklátsko
Plzeň
Plzeň