Užite si pobyt v malebných v Mariánskych Lázňach. Ubytovaní budete v Spa Hoteli Děvín ***, a to v izbe Superior. Tešte sa na raňajky a večere formou bufetu aj krásne prechádzky po kúpeľnom meste. Súčasťou balíčka je aj vstupenka do parku miniatúr, alebo kokteil podľa výberu.

Overené Travelkingom

“Pobyt sme si veľmi užili od začiatku do konca. Využili sme ho na odpočinok a spoznávanie okolia. Hotel sa nachádza na kopci, takže ponúka pekný výhľad a je ľahko dostupný autom aj pešo zo stanice. Izba bola moderná, polpenzia chutná a dostačujúca. Z procedúr sme využili masáže, rašelinový zábal a uhličitý kúpeľ. Personál balnea bol profesionálny a nápomocný, čo platí aj o recepčnej, ktorá nám poskytla užitočné tipy na atrakcie v okolí. Práve vďaka nim bol náš pobyt skvelý, za čo ďakujeme.” Prečítajte si celú recenziu

Jozef Benovič - Obchodný tím
Osobne overené v: Máji 2022

O ubytovaní

Spa Hotel Děvín ***superior nájdete v centre Mariánskych Lázní, ale zároveň v pokojnom lesoparku a len 150 m od mestského bazénu. Všetky zaujímavosti mesta tak budete mať ako na dlani. Zájdite si k tunajšej obore (850 m), kúpeľnej kolonáde (1,1 km) či Spievajúce fontáne (1,2 km). K najnavštevovanejším atrakciám celého kraja patrí aj Park Bohemium (3,1 km) s desiatkami do detailu vypracovaných modelov najznámejších stavieb Českej republiky. Za krásnymi výhľadmi na kúpeľné mesto sa vydajte na Mescéryho vyhliadku (1,6 km) alebo rozhľadňu Hamelika (2,5 km).

A zostať nemusíte len pri jedných kúpeľoch, na výlety lákajú aj ďalšie obľúbené kúpeľné mestá v okolí, najmä Konstantinovy Lázně (33,7 km), Františkovy Lázně (39,6 km) a Karlove Vary (47 km). Alebo si urobte výlet po historických pamiatkach, na dosah budete mať napríklad zámok Kynžvart (10,2 km), svojho času sídlo kniežaťa Metternicha, zámok a hrad Bečov (28,3 km), či kláštor Teplá (18,2 km) s viac ako 800-ročnou tradíciou. Obľúbeným cieľom výletov je aj hrad Loket (35 km) s jedinečnou expozíciou o útrpnom práve.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z krásnych izieb s výhľadom na panorámu Mariánskych Lázní a WiFi pripojením.

  • Izby Superior sú svetlé a priestranné, majú satelitnú televíziu, telefón, trezor, župan a papuče na zapožičanie, set na prípravu kávy i čaju a samozrejme aj vlastnú kúpeľňu s vaňou.

  • Izby De Luxe sú oproti variantu Superior luxusnejšie a novo zrekonštruované, navyše poskytujú minibar.

Na čom si pochutnáte?

Restaurant Gourmet sa špecializuje na českú i medzinárodnú kuchyňu. K dispozícii je aj nový Vinný koktailový bar.

Kde budete relaxovať?

V hoteli si užijete aj dostatok odpočinku. K dispozícii je tu fínska sauna, kozmetický salón a tiež kúpele, kde si môžete dopriať rad procedúr ako sú masáže, kúpele, obklady, plynové injekcie, inhalácie, oxygenoterapia a ďalšie. K procedúram sa využívajú vzácne Mariánskolázeňské zdroje - liečebné pramene a rašelina.

Spa Hotel Děvín ***superior

Spa Hotel Děvín ***superior

Příkrá 618/2a , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Reprezentativní organizace odborových organizací skupiny SPG, a.s. IČ: 27450201


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 225 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 225 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
1,7 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Tip na výlet

V Mariánskych Lázňach vás čakajú preslávené kúpeľné parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, veľa kultúrneho aj spoločenského vyžitia a predovšetkým niekoľko desiatok liečivých prameňov. Najznámejšími sú Ferdinandov, ktorý bol tiež úplne prvým využívaným prameňom, ďalej Lesný prameň a Ambrožov. K pitným kúram slúžia pramene Krížový, Karolínin a Rudolfov. Mariánské Lázně sa vždy tešili obľube slávnych osobností a šľachty. Za zmienku stojí napríklad anglický kráľ Eduard VII alebo skladateľ J. W. Goethe. Dnes sú druhými najväčšími českými kúpeľmi.

Čo patrí medzi skvosty Mariánskych Lázní?

  • Spievajúca fontána
  • Hlavná kúpeľná kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandovho prameňa

Navštívte tiež Park Boheminium. Môžete tu obdivovať miniatúry českých pamiatok. K prechádzkam sú ideálne Skalníkovy sady, park u Lesného prameňa alebo vychádzková trasa Kráľovská cesta.

Ak sa chcete vydať na výlet mimo mesto, odporúčame hrad Loket alebo hrad a zámok Bečov nad Teplou, kde sa nachádza relikviár svätého Maura.

Viac informácií
Spievajúca fontána
Spievajúca fontána
Miniaturpark Boheminium
Miniaturpark Boheminium
Mestský bazén
Mestský bazén