Vyrazte na Vysočinu, ubytujte sa v Hoteli Svratka *** a užite si nádhernú prírodu chránenej krajinnej oblasti Žďárské vrchy aj parádne výletné ciele v okolí. V hoteli na vás budú čakať skvelé raňajky či polpenzia a po dni strávenom na výletoch či športovými aktivitami určite oceníte relax v krytom bazéne s krásnym výhľadom. Tešiť sa môžete aj na zľavu na masáže či saunu a pestré možnosti vyžitia.

O ubytovaní

Hotel Svratka sa nachádza v malebnej Českomoravskej vrchovine, obklopený krásnou prírodou CHKO Žďárské vrchy a parádnymi možnosťami vyžitia. V tesnej blízkosti hotela Svratka sa rozkladá krásne deväťjamkové golfové ihrisko, v zime tu zase budete mať k dispozícii zjazdovku o dĺžke 400 ma desiatky kilometrov bežeckých trás. V okolí ubytovania je navyše mnoho dobre značených turistických trás nielen pre zdatných turistov, ale aj pre pokojné, romantické prechádzky prírodou.

Prejdite si napríklad Cínovú cestu a navštívte Hraběnčinu studánku, Knížecí studánku alebo prírodnú pamiatku Zkamenělý zámek. Na dlhší výlet môžete vyraziť do Žďáru nad Sázavou, kde nájdete okrem iného kostola sv. Jana Nepomuckého na Zelenej Hore, ktorý je zapísaný na zoznam pamiatok UNESCO. K návšteve láka tiež hrad Pernštejn, vrchol Devět skal, skanzen Veselý Kopec alebo prírodná rezervácia Toulovcovy Maštale.

Keby vám v zime nestačila zjazdovka Svratka pri hoteli, v okruhu cca 30 km nájdete ešte niekoľko ďalších ski areálov. Vyskúšať môžete napríklad skiareál Jimramov s približne 2,5 km zjazdoviek, Ski Harusák pri Novom Mesta na Morave s 550 m dlhou zjazdovkou alebo skiareál Hlinsko s niekoľkými zjazdovkami vhodnými hlavne pre začiatočníkov a mierne pokročilých lyžiarov.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia servíruje predovšetkým špeciality tradičnej českej kuchyne. Jedlo si v lete môžete vychutnať aj na terase, na posedenie potom po celý rok láka aj bar s pestrou ponukou alkoholických i nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnete si v krytom hotelovom bazéne s príjemným výhľadom do okolitej prírody. Bazén je vybavený vodnými masážnymi tryskami a jeho rozmery sú 10,5 m x 4,5 m, hĺbka 1,40 m. Využiť môžete tiež fínsku saunu alebo ponuku masáží.

Niečo naviac

V areáli hotela je k dispozícii niekoľko druhov spoločenských hier, ako je stolný tenis, pétanque, kroket, elektronické šípky. Na recepcii sú na zapožičanie stolné hry (mikádo, puzzle, Človeče, nehnevaj sa...). Vyskúšajte aj novo otvorené vonkajšie fitness ihrisko určené pre všetky generácie. Môžete si tu posilniť telo a zároveň dýchať ten najčistejší vzduch na Českomoravskej vrchovine.

Hotel Svratka ***

Hotel Svratka ***

Na Vyhlídce 41 , Svratka
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CAFE LIVELLO a.s. IČ: 24738336


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
2,3 km

Tipy na výlet

Rozprávková dedinka Podlesíčko

Rozprávková dedinka Podlesíčko Tip na výlet

Rozprávková dedinka Podlesíčko (česky Pohádková vesnička Podlesíčko) je súčasťou ubytovacieho rezortu Hotel Podlesí v CHKO Žďárské vrchy. Pňová chalúpka Křemílka a Vochomůrky, domček Rákosníčka, Červenej čiapočky, Budulínka a ďalších obľúbených postáv z rozprávok slúžia síce predovšetkým ubytovaným hosťom, ale cez víkendy a vybrané dni si tu môžete dohodnúť prehliadku s komentárom. Alebo sa dokonca zúčastniť bohatého programu s divadelnými a bábkovými predstaveniami, trpasličími tvorivými dielničkami, karnevalmi a pod. Prehliadka vybraných častí dedinky je možná aj bez sprievodcu a programu.

Otváracia doba:

  • 1.1. - 31.12. denne od 10:00 do 18:00 hodín

Vstupné:

  • Bez programu: 140 Kč/dospelí, 80 Kč/deti, študenti a seniori a 380 Kč/rodina (2 dospelí + 2 deti)
  • S programom: 180 Kč/dospelí, 110 Kč/deti, študenti a seniori a 510 Kč/rodina (2 dospelí + 2 deti)
Viac informácií
CHKO Žďárské vrchy
CHKO Žďárské vrchy
Skaly Žďárských vrchov
Skaly Žďárských vrchov
Peklo Čertovina
Peklo Čertovina