Vyrazte do obce Loučné nad Desnou – brány Hrubého Jeseníku, a užite si dovolenku plnú krásnych výletov a zážitkov, na dosah budete mať kúpeľné mestá, rozhľadne aj zámky. Ubytujte sa v Resorte Dlouhé Stráně ***superior, kde na vás budú čakať výborné raňajky či polpenzia a za príplatok si môžete dopriať aj relax vo wellness. Pre deti je k dispozícii detský kútik.

O ubytovaní

Resort Dlouhé Stráně *** Superior sa nachádza v obci Loučná nad Desnou, bráne Hrubého Jeseníka. Hotel je svojou polohou a vybavením vhodný ako na outdoorové aktivity, tak na pobyty rodín s deťmi. V neďalekom okolí sú lyžiarske vleky, bežecké trasy, svahy pre náročných lyžiarov i snowboardistov. V lete môžete vyjsť na niektorú z rozhľadní alebo objavovať okolité zámky, múzeá, termály a ďalšie atrakcie. Priamo okolo hotela vedie cyklotrasa a nezabudnite navštíviť miestnu technickú raritu – prečerpávaciu vodnú elektráreň Dlouhé stráně.

Na výlet môžete vyraziť do neďalekých Velkých Losín, kde nájdete kúpele a najstaršiu papierenskú manufaktúru v strednej Európe. V okolí nájdete aj kúpeľné mestá Karlova Studánka, Lipová-lázně alebo Kúpele Jeseník. Na prechádzku lákajú rozhľadne na Medvědí a Borůvkové hoře a navštíviť môžete aj Skanzenmúzeum a ZOO park pri Havlíčkoch v Rapotíne, alebo zámocký park Loučná nad Desnou. V zime si užijete lyžovanie v ski areáloch Kareš (priamo oproti rezortu), Kúty, Přemyslov alebo Červenohorské sedlo.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na tradičných českých jedlách aj medzinárodných špecialitách. V ponuke sú aj bezlepkové varianty pokrmov.

Kde budete relaxovať?

Navštívte hotelové wellness a rýchlo zabudnete na stres všedných dní. Príjemne sa uvoľníte v bazéne (8×4 m) s podvodným osvetlením, masážnymi tryskami, chrličom a protiprúdom a prehriať sa môžete vo vírivke alebo infrasaune. Pokiaľ sa chcete naozaj rozmaznať, doprajte si tiež niektorú z ponuky relaxačných masáží.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti sa zabavia vo farebnom detskom kútiku s hračkami v dolnej budove.

Niečo naviac

V priestoroch hotela môžete navštíviť bowlingovú herňu s 2 dráhami, ďalej sú k dispozícii 2 asfaltové ihriská na loptové hry a tenis, ping pong a stolný futbal a stoly na biliard a karambol.

Resort Dlouhé Stráně

Resort Dlouhé Stráně

Rejhotice 72 , Loučná nad Desnou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Dlouhé Stráně, s.r.o. IČ: 48391310


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Aquapark
10,4 km
Zjazdovka
0,8 km

Tipy na výlet

Pútnické miesto Vřesová studánka

Pútnické miesto Vřesová studánka Tip na výlet

Vřesová studánka (1 313 m n. m.) je pútnické miesto nachádzajúce sa v Jeseníkoch. Dostanete sa k nej po červenej či zelenej turistickej značke vedúcej z Červenohorského sedla.

Ku studničke sa viaže povesť o zázračnej vode, ktorá vraj vyliečila jeleňa postreleného horárom. Keď to horár videl, vodu sám vyskúšal a pomohla mu vyliečiť problém s očami. Z vďačnosti tu potom zavesil svätý obrázok Panny Márie. Keď sa povesť o mieste rozšírila, zamierili sem ľudia zo širokého okolia, aby ten zázrak uvideli na vlastné oči, prípadne vyskúšali na vlastnej koži. A tak tu vzniklo pútnické miesto, ktoré sa pýši tým, že je najvyššie položené na Morave i Slezsku.

Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
Prečerpávacia vodná elektráreň Dlouhé Stráně
Vysoký vodopád
Vysoký vodopád
Skipark Filipovice
Skipark Filipovice