Užite si bezkonkurenčnú dovolenku v obľúbenom Hoteli Zagreb *** s plnou penziou, animáciami pre deti i dospelých a vstupom do bazénov a sauny. Hotel leží priamo na pláži, 300 m od centra a blízko je aj ostrov Pag, nudiť sa tu teda rozhodne nebudete. Dieťa do 12 rokov má pobyt zadarmo!

Overené Travelkingom

“Hotel sa nachádza pri pobrežnej promenáde a kamienkovej pláži. Medzi vodné atrakcie patrí vnútorný a vonkajší bazén a, samozrejme, more. Izba bola priestranná s veľkým balkónom a výhľadom na more aj ostrov Pag. Skvele som si v ňom oddýchol, najmä vďaka dobrej klimatizácii. Jedlo formou all inclusive bufetov bolo dobré. Alkoholické a nealkoholické nápoje sú v cene počas celého dňa. Ostrov Pag je so svojou rozmanitou krajinou naozaj výnimočnou časťou Chorvátska, ktorú odporúčam navštíviť loďou Marino.” Prečítajte si celú recenziu

Norbert Handra - Obchodný tím
Osobne overené v: Júli 2022

O ubytovaní

Hotel Zagreb *** sa nachádza v malebnom letovisku Karlobag priamo na pláži. Príjemnou prechádzkou po promenáde okolo pobrežia dôjdete až do centra mesta (500 m) s obchodíkmi, kaviarňami a reštauráciami. Okolie ponúka aj skvelé podmienky pre prevádzkovanie vodných športov, ako je napríklad jachting, windusrfing, potápanie či šnorchlovanie.

Cez most sa pešo aj autom dostanete na protiľahlý ostrov Pag (20 km). Na Pagu leží populárna pláž Zrće (29 km), ktorá je so svojimi plážovými barmi a hudobnou ponukou pokladaná za najlepšiu párty pláž v Chorvátsku. Zároveň ale patrí aj k najudržiavanejším a cez deň je vhodná aj pre rodiny s deťmi. Medzi ďalšie zaujímavé atrakcie na Pagu patrí prastarý olivovníkový háj pri dedine Lun alebo tradičná syráreň Gligora.

Milovníci turistiky a cykloturistiky by nemali vynechať návštevu národného parku Severný Velebit, ktorý sa týči priamo nad Karlobagom. Ten vás očarí krasovými skalami Hajdučki kukovi (94,6 km) a Rožanski kukovi (49,1 km), jaskyňou Lukina jama (94 km), ktorá patrí k najhlbším na svete a celou sieťou turistických chodníkov, vrátane Premužićovho chodníka (17,5 km), považovaného za najkrajší peší chodník v Chorvátsku.

More a pláže

Ten pravý odpočinok s dokonalým komfortom si užijete na mestskej pláži Karlobag, ktorú nájdete len 500 m od hotela. Pláž je prevažne betónová a kamienková, s plytčinou pre deti. Komfort je zaistený plážovým barom, ležadlami na zapožičanie a prezliekacími kabínkami.

Najznámejšou plážou v Karlobagu je Tatinja. Tá sa nachádza v pokojnej zátoke cca 700 m od apartmánu. Pláž má postupný zostup do vody a je tak vhodná aj pre rodiny s deťmi. Je prevažne kamenistá a štrková, vybavená plážovým barom a toaletami. Hneď pri pláži nájdete parkovisko, môžete sem tak vyraziť aj autom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Standard vybavenej klimatizáciou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou, minibarom a vlastnou kúpeľňou. Do izby je možné umiestniť 2 prístelky, celkovo tak ubytuje až 4 osoby.

Za príplatok je k dispozícii aj izba Standard s balkónom. Vybavenie izby zostáva rovnaké a tento variant tiež umožňuje 2 prístelky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na medzinárodných a regionálnych jedlách. Pokiaľ vás cez deň prepadne hlad alebo chuť na niečo dobré, môžete si objednať aj v bare pri bazéne.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je vnútorný a vonkajší bazén. Oddýchnuť si ďalej môžete v saune alebo pri príjemnej masáži.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravená zábava pri animačných programoch a, samozrejme, tiež ihrisko.

Niečo naviac

Milovníci športu určite uvítajú možnosť zahrať si futbal, basketbal, volejbal, mini golf či stolný tenis. Využiť môžete aj tenisové kurty.

Hotel Zagreb ***

Hotel Zagreb ***

Obala V. Nazora 25 , Karlobag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL ZAGREB D.O.O. IČ: 52455830762


+38 599 210 1423

hotelzagreb1@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od mora
10 m