Užite si skvelú dovolenku v Matilde Beach Resorte *** na brehu Jadranského mora! Čaká na vás útulný apartmán s vybavenou kuchyňou a balkónom či terasou, vynikajúca polpenzia a dva vonkajšie bazény priamo v areáli rezortu. Navyše budete doslova len pár krokov od pláže a v dostupnej vzdialenosti k Národnému parku Krka a ďalším miestnym atrakciám.

O ubytovaní

Matilde Beach Resort *** sa nachádza v malebných Vodiciach, len 30 m od najbližšej pláže a cca 10 minút chôdze do centra mesta. Užijete si tu nádhernú dovolenku v páre aj s rodinou, okolie praje všetkým milovníkom kúpania, vodných športov, ale aj kultúry a pamiatok.

Vyraziť môžete aj na výlet za pamiatkami, napríklad do starobylého Šibeniku (15,4 km). Na kopci nad mestom sa vynímajú 3 obranné pevnosti (pevnosť Barone, pevnosť sv. Michala a pevnosť sv. Jána) s úchvatným výhľadom, v mestskej zástavbe potom čaká katedrála sv. Jakuba a pevnosť sv. Mikuláša, obe pamiatky sú zapísané na Zozname UNESCO. Krásne historické centrum ale nájdete aj v samotných Vodiciach, kde si prezriete napríklad Čarićovu vežu (1,1 km), posledný pozostatok mestského opevnenia proti Turkom.

Na peší či cyklo výlet do prírody sa potom vydajte ku kúzelnému jazeru Vrana (18,3 km) alebo preskúmajte krásy Národného parku Krka. Ten vás očarí pôsobivými Skradinskými vodopádmi (32,4 km), ktoré dosahujú šírku až 4 m, starobylým mestečkom Skradin (29,8 km) alebo ostrovčekom Visovac (45,6 km), na ktorom sa nachádza františkánsky kláštor z 15. storočia.

More a pláže

Hneď pri rezorte budete mať pláž Male Vrulje (59 m) obklopenú borovicami, ktoré prepožičiavajú príjemný tieň a so zázemím vo forme spŕch, kabínok na prezlečenie sa, požičovne ležadiel a WiFi pripojenia. Pláž je zameraná hlavne na vodné športy. Náročnejší hostia si môžu dopriať pohodlie v Baloo Beach Clubu (57 m) a nielen rodiny s deťmi určite nadchne vodný park Olympia (190 m).

Na neďalekej pláži Hangar (350 m) si potom užijete veľa zábavy v prímorských reštauráciách a kluboch, kam si môžete zájsť na drink aj celonočné tanečné party. Cez deň je pláž zase rajom pre deti, ktoré zabaví detský vláčik a rôznorodé vodné aj suchozemské atrakcie. Športovci môžu využiť tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal, ale napríklad aj požičovňu vodných bicyklov a vodných skútrov alebo školu potápania. Kabínky na prezlečenie, sprchy či toalety sú tu úplnou samozrejmosťou, nechýba tu ani požičovňa ležadiel a slnečníkov či dozor plavčíka.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnom, vzdušnom apartmáne s televíziou, WiFi pripojením a kúpeľňou so sprchovacím kútom. Každý apartmán má vlastný balkón či terasu a je na vás si zvoliť, či preferujete variant s výhľadom do parku alebo priamo na morskú hladinu.

  • Apartmán Junior meria 36 m² a je umiestnený na prvom poschodí. Má 1 samostatnú spálňu s manželskou posteľou, obývacou izbou s rozkladacou pohovkou a vybavenú kuchynku. Súčasťou je balkón s plochou 6 m².

  • Apartmán Superior, ktorý nájdete na prízemí, ponúkne plochu 72 m² a zahŕňa 2 samostatné spálne - jedna je vybavená manželskou posteľou, druhá oddelenými jednolôžkami, obývacou izbou s rozkladacím gaučom a kuchynkou s vybavením. Tešiť sa môžete aj na obrovskú terasu (26 m²).

Na čom si pochutnáte?

Vyskúšajte obľúbený Restaurant Latier, kde vám naservírujú regionálne delikatesy, špeciality z grilu aj osviežujúce drinky.

Kde budete relaxovať?

Skvele si oddýchnete nielen na pláži, ale aj pri 2 bazénoch (pre dospelých a pre deti), ktoré sú súčasťou rezortu.

Matilde Beach Resort ***

Matilde Beach Resort ***

Ljudevita Gaja 6 , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Vile-Matilde d.o.o. IČ: 080308003


+385(0)22 444 950

info@mbr.hr

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od mora
50 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
0,6 km

Tipy na výlet

Vodice

Vodice Tip na výlet

Letovisko Vodice leží na brehu Jadranského mora 11 km severozápadne od Šibeniku. Vďaka mnohým vodným prameňom (odtiaľ názov Vodice) je mesto i jeho okolie plné zelenej vegetácie. Pobrežie zdobia nádherné palmy, ktoré sú údajne najkrajšie v celej Dalmácii.

Dávnu minulosť Vodice pripomínajú pamiatky ako napríklad trojposchodová obranná veža Čarićova z roku 1646. Dnes sa na nádvorí veže v letných mesiacoch konajú predstavenia divadiel a letného kina. Do samotnej veže nie je možné vojsť, pretože je vo veľmi zlom technickom stave. Ďalšou významnou stavbou je kostol svätého Kríža postavený v gotickom slohu na začiatku 15. storočia. Pozdĺž celého pobrežia vedie malebná promenáda lemovaná palmami. Po tejto promenáde sa dá dôjsť až do vedľajších letovísk Tribunj na severe a Srima na juhu.

Na kúpanie a vodným radovánkam slúžia dve najznámejšie pláže. Na zalesnenom polostrove Punta leží rovnomenná kamienková pláž s pozvoľným vstupom do vody. Ide o ideálne miesto pre rodiny s malými deťmi. Ďalej tu nájdete betónovú pláž Hagar. Celé pobrežie vrátane pláží je lemované borovicami, ktoré počas horúceho leta poskytujú príjemný tieň.

Viac informácií
Šibenik
Šibenik
Prírodné parky Vransko jazero
Prírodné parky Vransko jazero
Národný park Krka
Národný park Krka