Doprajte si dovolenku v Chorvátsku vo veľkom štýle! Ubytujte sa v Hoteli San Antonio **** len kúsok od legendárneho Splitu a užite si klimatizovanú izbu Deluxe s masážnou vaňou a výhľadom na more, bohaté raňajky formou bufetu, súkromnú pláž aj relaxáciu v krytom bazéne a saune.

O ubytovaní

Hotel San Antonio **** stojí v chorvátskej Podstrane, na kamienkovej pláži Jadranského mora, len pár kilometrov od centra slávneho Splitu. Vďaka úžasnej lokalite je hotel skvelým miestom pre odpočinkovú dovolenku v pokojnom prostredí, je ale vyhľadávaný aj nadšenými turistami, ktorí odtiaľto môžu preskúmať najkrajšie miesta Jadranu.

Neďaleký Split (10 km) je najväčším mestom na chorvátskom pobreží a očarí vás predovšetkým starobylými pamiatkami, ale aj živou kultúrou. Vynechať pri svojich potulkách mestom nesmiete Diokleciánov palác – staroveký rímsky komplex zapísaný na Zozname UNESCO, Katedrálu sv. Domnia, Jupiterov chrám či promenádu Riva. Vystúpať môžete na kopec Marjan (14,6 km) s rovnomennou prírodnou rezerváciou, alebo si užite kúpanie na plážach Žnjan, Bačvice a Kašjuni.

Kúsok od Splitu sa na úpätí hory Solin nachádza antické mesto Salona (10,7 km) – jedno z najvýznamnejších chorvátskych archeologických nálezísk. Ešte o niečo ďalej nájdete pevnosť Klis (16,2 km), ktorej história siaha až do 3. storočia pred naším letopočtom. Fanúšikovia seriálu Hra o tróny v nej určite spoznajú otrokárske mesto Meereen. Na výlet potom môžete vyraziť aj do ďalších populárnych letovísk - Sinje (38,1 km), Omišu (15,2 km) či Trogiru (31,5 km).

More a pláže

Hoci je Podstrana malé mestečko, návštevníkom ponúkne celých 9 km pláží. K tej najbližšej môžete vyraziť už z izby len v plavkách – priamo pred hotelom je totiž súkromná kamienková pláž s mólom a pozvoľným vstupom do mora. Nechýba plážový bar a požičovňa ležadiel a slnečníkov. Či sa od hotela vydáte naľavo alebo napravo, stále pôjdete po pláži, ktorá lemuje takmer celé pobrežie letoviska.

Pokiaľ preferujete piesočné pláže, vyrazte do Splitu. V pokojnej zátoke sa tu nachádza pláž Firule (9,5 km) s jemným pieskom, lemovaná stromami. Na pláži nájdete bar, sprchy a rýchle občerstvenie. Ďalšie pláže v Splite sú spravidla kamienkové, patrí medzi ne obria pláž Žnjan (7,4 km) obklopená desiatkami reštaurácií, kaviarní a barov, ktorá zaujme pestrou ponukou vodných športov a ďalšieho vyžitia; ďalej potom nádherná pláž Kašjuni (14 km) v lesoparku Marjan a menšie Bačvice (9,9 km) a Ovčice (9,7 km).

Kde budete spať?

V hoteli na vás bude čakať útulná izba Deluxe s výhľadom na more. Izba má plochu 30 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami, klimatizáciou, podlahovým kúrením, WiFi pripojením, televíziou a trezorom. Súčasťou izby je luxusná mramorová kúpeľňa s masážnou vaňou, fénom, županmi a prezuvkami. Navyše budete mať k dispozícii vlastný balkón s dych vyrážajúcim výhľadom a vonkajším posedením.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii & pizzerii na prízemí hotela si pochutnáte na lokálnych aj medzinárodných jedlách a užijete si krásny výhľad na pláž. Večernú zábavu si potom užijete v plážovom bare s pestrým výberom kokteilov a ďalších nápojov.

Kde budete relaxovať?

Nádherný relax si užijete najmä na súkromnej kamienkovej pláži s ležadlami a slnečníkmi. Oceníte ale určite aj krytý bazén a fínsku saunu priamo v hoteli.

Niečo naviac

Na aktívne vyžitie môžete využiť miestne fitness centrum a biliardovú herňu.

Hotel San Antonio ****

Hotel San Antonio ****

Grljevacka 22 , Podstrana
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel San Antonio d.o.o. IČ: 060323698


+385 21 33 61 11

info@hotel-sanantonio.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 35 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od mora
40 m
Zastávka
8 km
Aquapark
0,4 km

Tipy na výlet

Split

Split Tip na výlet

Split je druhým najväčším mestom v Chorvátsku a patrí k najslnečnejším miestam Európy. Leží na východnom pobreží Jadranského mora na polostrove v južnej časti krajiny, oblasť Dalmácie. V súčasnosti má toto významné prístavné mesto približne 200 000 obyvateľov a je obľúbenou turistickou destináciou. Jedným z najväčších lákadiel mesta je Diokleciánov palác, dnes zapísaný aj na zozname UNESCO. Stavba bola vybudovaná na sklonku 3. storočia a pomenovaná po zakladateľovi mesta, rímskom cisárovi Diokleciánovi. Na mieste, kde bývalo cisárovo mauzóleum, sa dnes nachádza Katedrála sv. Domnia. Zvonica katedrály slúži aj ako vyhliadková veža. Ešte lepší výhľad na mesto sa však naskytne zo zalesneného vrchu Marjan týčiaceho sa nad mestom. Neďaleko Splitu sa potom nachádza napríklad aj obľúbený Trogir, kam sa ľahko dostanete autom, autobusom či trajektom.

Viac informácií
Diokleciánov palác v Splite
Diokleciánov palác v Splite
Pláž Bačvice
Pláž Bačvice
Baška Voda
Baška Voda