Mátra je najvyššie pohorie Maďarska ležiace len hodinu jazdy od Budapešti. Objavte jeho krásy aj vy. Sástó Hotel *** ponúka útulné ubytovanie, polpenziu formou bufetu a tiež neobmedzený vstup do wellness centra s bazénmi, vírivkou a 4 druhmi sáun. Iste si užijete aj šantenie v herni či bohaté animačné programy pre deti i dospelých.

O ubytovaní

Sástó Hotel *** sa nachádza v nádhernej prírode najvyššieho maďarského pohoria Mátra. Priamo vedľa hotela leží jazero Sás, ktorého okolie je ideálne pre príjemné prechádzky. Krásy tunajšej prírody môžete objavovať na mnohých kilometroch značených turistických chodníkov, ktoré vás zavedú napríklad k neďalekému hradu Benevár (2 km).

Pokiaľ si potrpíte na horskú turistiku, máme pre vás dobrú správu - zdolať môžete najvyššiu maďarskú horu Kékes, vzdialenú len cca 8 km. Úchvatné výhľady ponúka aj druhý najvyšší vrchol Galya-tető (13 km), na ktorom sa nachádza kamenná rozhľadňa. Vrcholy oboch hôr sú od seba vzdialené iba 10 km, takže ich zdatnejší turisti zvládnu navštíviť obaja za jeden deň.

Iba 10 minút chôdze od hotela sa nachádza Oxygen Adrenalin Park, kde si užijete veľa zábavy a aktivít. Za návštevu stojí tiež krásne historické mesto Eger (53 km) so stredovekým hradom, 40 m vysokým minaretom a slávnymi termálnymi kúpeľmi, alebo neďaleký Egerszalók, kde nájdete nielen moderné termálne kúpele, ale aj prírodný unikát – Soľný kopec vytvorený vyvieraním minerálnej vody.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe alebo apartmáne. Všetky izby sú klimatizované a každá má vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie. Vyberať môžete z týchto variantov:

  • Podkrovná izba meria 25 m² a nájdete v nej dvojlôžkovú posteľ (160x200 cm), malú pohovku, písací stôl, trezor malú chladničku a televíziu. V kúpeľni nájdete fén na vlasy.

  • Izba Standard na prízemí s plochou 25 m² disponuje okrem manželskej postele (160x200 cm) tiež rozkladacou pohovkou, na ktorej je možné prichystať prístelku. Nechýba televízia, trezor, chladnička, písací stôl a sušič vlasov.

  • Izba Standard s balkónom (25 m²) disponuje manželskou posteľou (160x200 cm), rozkladacou pohovkou (môže slúžiť ako prístelka), písacím stolom, chladničkou, trezorom, televíziou a fénom na vlasy. Izba dominuje vonkajšia terasa o ploche 5 m².

  • Suite Apartmán ponúka priestor 40 m² a skladá sa z 2 samostatných spální s manželskými posteľami a obývacej izby s rozkladacou pohovkou a kuchynským kútom (drez, mikrovlnná rúra, varná kanvica, chladnička).

Na čom si pochutnáte?

V areáli na vás čaká reštaurácia Tavirózsa (80 m od hotela), kde si pochutnáte na vynikajúcej regionálnej kuchyni, ale aj na obľúbených medzinárodných jedlách. Gastronomické zážitky si môžete užívať na príjemnej terase s krásnym výhľadom na jazero.

Súčasťou reštaurácie je aj Snack Bar s ponukou rýchleho občerstvenia – hamburgerov, palaciniek, zmrzliny a pod. Niečo malé na jedenie či osviežujúci nápoj si môžete dať aj počas relaxácie vo wellness bare.

V hoteli sa navyše pravidelne organizujú rôzne gastronomické akcie, pri ktorých máte šancu ochutnať tradičné maďarské jedlá, grilované špeciality a iné dobroty. Odporúčame vyskúšať aj degustáciu regionálnych vín s drobným občerstvením.

Kde budete relaxovať?

Na všetky starosti ľahko zabudnete v hotelovom wellness. Nájdete tu krytý bazén, detský bazén, tri druhy sáun (bio, fínsku, infra), parný kúpeľ a vírivku. Súčasťou je aj soľná jaskyňa, relaxačná miestnosť a drink bar s výberom osviežujúcich kokteilov. Deň si môžete vždy spríjemniť niektorou z profesionálnych masáží.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravený detský bazén vo wellness centre. Po dohode je možné zaistiť profesionálne stráženie vašich ratolestí a o ich program sa postarajú tiež skúsení animátori.

Niečo naviac

Za zábavou sa vydajte do spoločenskej miestnosti vybavenej na hranie biliardu, šípok a stolného tenisu, alebo si vyskúšajte rôzne športové lekcie, saunové ceremoniály a ďalšie aktivity, ktoré hotel ponúka.

Sástó Hotel ***

Sástó Hotel ***

Farkas u. 4. , Gyöngyös-Sástó
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Mátra Kemping Sástó Kft. IČ: 10-09-033786


+36202737888

info@sastohotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
80 m
Zjazdovka
19,9 km
Bežkovanie
19,9 km