Vyrazte na perfektnú dovolenku do maďarského mestečka Pápa. V krásnom Hoteli Villa Classica **** si užijete pobyt s bohatou gurmánskou polpenziou, vstupom do liečivých termálnych kúpeľov Várkert a neobmedzeným využívaním hotelovej orientálnej wellness zóny. Tešte sa aj na požičanie bicyklov a Safari club s biliardom, šípkami a stolným futbalom.

Overené Travelkingom

“Na pobyt som vyrazila s rodičmi a babičkou a všetkým sa nám v hoteli veľmi páčilo. Izby boli veľmi priestranné, interiér hotela v peknom, orientálnom dizajne a personál ústretový. Najviac nás však nadchla polpenzia, na výber sme mali z obsiahleho menu, ktoré bolo písané aj česky a nechýbali na ňom maďarské špeciality. Len nás mrzí, že sme nemali čas navštíviť wellness, ktoré podľa fotiek vyzerá skvele.”

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Júni 2020

O ubytovaní

Hotel Villa Classica **** leží v maďarskom kúpeľnom meste Pápa len pár krokov od historického centra mesta, ktoré sa pýši zachovalou barokovou architektúrou. Blízko to budete mať aj ku krásnemu zámku rodu Esterházy (800 m) a termálnym kúpeľom (1 800 m), ktoré sa skladajú z vnútorného i vonkajšieho areálu.

Milovníkov histórie určite zaujmú miestne pamiatky a múzeá. Okrem iného tu nájdete celkom 13 kostolov, čo je na menšie mesto naozaj neobvyklý počet. Navštíviť môžete tiež religiózne múzeum v Starom kostole (650 m), múzeum modrotlače (500 m), ktorého dielňa patrí k najvýznamnejším v Európe, alebo múzeum lekárnictva v lekárni Gránátalma (650 m) .

Na výlet sa vydajte do blízkeho Celldömölku (30 km) s unikátnymi kúpeľmi na úpätí vyhasnutej sopky. Sopečný pôvod miestnej pôdy dodáva jedinečný charakter aj lokálnemu vínu, ktoré rozhodne stojí za ochutnanie. Z pamiatok odporúčame na návštevu bývalý Benediktínsky kláštor z 12. storočia. Vyraziť môžete tiež do Győru (42 km) alebo Sárváru (46 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných izieb vybavených vlastnou kúpeľňou s fénom, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, trezorom, klimatizáciou a minibarom. Tešiť sa môžete na rôznorodé, prepracované interiéry a príjemnú atmosféru.

  • Izby Standard (21-29 m²) ponúka komfortné ubytovanie s výhľadom na vonkajšiu terasu. Sú vybavené pohodlnou manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami a stolíkom s posedením. Tieto izby neumožňujú prístelku.

  • Izby Superior sú priestrannejšie (30 m²), štýlovejšie a s možnosťou až 2 prísteliek. V nich navyše nájdete pohodlné posedenie, kúpeľňu s vaňou a samostatnou toaletou. Na výber sú tiež izby Superior s balkónom (30-32 m²), ktoré sú moderné, ladené do modrej a zlatej farby a ponúkajú krásny výhľad. Do týchto izieb je možné umiestniť 1 prístelku.

  • Luxury Suite (40 m²) je extra priestranný apartmán, v ktorom nájdete samostatnú spálňu, rustikálnu kuchyňu, obývaciu izbu so sedacou súpravou a kúpeľňu ladenú do barokového štýlu. Navyše je tu možné umiestniť až 2 prístelky, takže ide o izbu ideálnu pre rodiny s deťmi.

  • Tematické izby (30 m²) sú ladené do rôznych štýlov, užijete si napríklad alpskú atmosféru tirolskej izby, kúzelnú bavorskú izbu, hrejivé prostredie mexickej izby alebo romantickú izbu Moulin Rouge. Všetky tieto izby sú dvojlôžkové, majú vlastnú kúpeľňu

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia vás očarí atmosférou Ameriky 50. rokov s postavami, ako je James Dean, Elvis Presley, Louis Armstrong alebo nadpozemská Marilyn Monroe. V obsiahlom menu, ktoré je k dispozícii aj v češtine, nechýbajú tradičné maďarské i medzinárodné špeciality. Vďaka kombinácii moderných technológií a tých najčerstvejších surovín si zaručene pochutnáte. Len pozor, v nedeľu reštauráciu zatvára už o 14:30 hodín.

Kde budete relaxovať?

Dokonalú relaxáciu zažijete vo wellness centre, ktoré je ladené do orientálneho štýlu, čo spoznáte na prvý pohľad vďaka krásnej výzdobe. K dispozícii sú 3 druhy sáun (fínska, bio a infra), zážitkové sprchy, stroj na masáž nôh, masážne kreslo a relaxačné kreslá.

Niečo naviac

Zavítajte aj do štýlového Safari Clubu, kde si môžete zahrať biliard, šípky alebo spoločenské hry. V hoteli vám tiež radi zapožičajú bicykle.

Hotel Villa Classica ****

Hotel Villa Classica ****

Bástya utca 1 , Pápa
Maďarsko

+36 30 467 93 95

info@villaclassica.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,8 km
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Kúpele Várkert

Kúpele VárkertTip na výlet

Tieto kúpele v meste Pápa sú v prevádzke celoročne a ponúkajú ozdravné procedúry, relaxáciu i zábavu. Tunajšia liečivá termálna voda blahodarne pôsobí predovšetkým na reumatické ochorenia a problémy pohybového aparátu. Okrem toho tu na hostí čaká celkom 10 bazénov, 4 tobogany, 2 šmýkačky pre deti a pasívne i aktívne služby wellness. Vďaka tomu si tu každý príde na svoje. Komplex je obľúbený aj u rodín s deťmi.

Kékfestő museum
Kékfestő museum
Zámok Esterházy
Zámok Esterházy
Pannónske observatórium
Pannónske observatórium