Užite si pobyt neďaleko Budapešti v Termal Hoteli Vesta, ktorý ponúka ubytovanie v dvoj či trojlôžkovej izbe, neobmedzený vstup do vnútorného a vonkajšieho wellness s (nielen) termálnymi bazénmi a saunou, ale aj bohaté vyžitie pre deti. Pre tie sú pripravené animácie, vnútorná herňa a vonkajšie ihrisko.

Overené Travelkingom

“Rodinný víkend v Hoteli Vesta sme si parádne užili. Ubytovali nás v krásnej rodinnej izbe s veľkým balkónom a výhľadom na bazény a jazierko. Raňajky aj večere podávané formou bufetu boli bohaté a veľmi chutné. Vo wellness sme si krásne oddýchli, parádnu masáž celého tela môžem odporučiť. Najparádnejšie bolo večerné kúpanie a pobyt v termálnom bazéne pod hviezdnou oblohou. Hotel je ideálny ako polohou, tak vybavením pre rodiny s deťmi. Je tu pokoj a nachádza sa tu množstvo atrakcií, ktoré deti zabavia na celý deň. Dcérka sa ma pri odchode pýtala, kedy sa zase vrátime.” Prečítajte si celú recenziu

Zuzana Košnerová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Auguste 2022

O ubytovaní

Termal Hotel Vesta sa nachádza v príjemnom a pokojnom prostredí maďarskej obce Tápiószecső. Priamo pred hotelom sa rozprestiera jazero, v ktorom si môžete zarybárčiť. Dominantou Tápiószecső je barokový kostol svätého Mikuláša (1,5 km), ku ktorému dôjdete príjemnou prechádzkou. Vydať sa ďalej môžete napríklad na Andrássyho zámok v obci Tóalmás (10 km) alebo do kopcovitej krajiny Gödöllő (20 km), ktorá je prírodnou pamiatkou a je ideálnym cieľom pre výlety na bicykli. Centrum Budapešti je vzdialené len 40 km, a tak sa počas pobytu môžete vydať objavovať krásy maďarskej metropoly. K najznámejším budapeštianskym pamiatkam patrí Budínsky hrad, Rybárska bašta (2 km) či ikonická budova parlamentu. Štvrť okolo Budínskeho hradu a malebné brehy Dunaja plné reštaurácií, múzeí či kaviarní sú na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s balkónom s výhľadom na záhradu a jazero. K úplnému pohodliu budete mať v izbe k dispozícii klimatizáciu, WiFi pripojenie, televíziu, minibar, trezor a písací stôl. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom, županmi a kozmetikou. Pre rodiny a pobyty vo viacerých osobách je možné zaistiť priestrannejšie trojlôžkové a štvorlôžkové izby.

Na čom si pochutnáte?

Príjemným začiatkom každého dňa pobytu bude bohatý Švédsky stôl v hotelovej reštaurácii. Večere pre hotelových hostí majú podľa obsadenosti formu bufetu, alebo servírovaného trojchodového menu. V ponuke nikdy nechýbajú pokrmy bez laktózy a bez lepku.

Kde budete relaxovať?

Oázu pokoja a pohody predstavuje wellness centrum. Nájdete tu vnútorné i vonkajšie termálne bazény a tiež zážitkový bazén. V relaxácii môžete pokračovať vo vírivke, fínskej saune a soľnej komore. Súčasťou je tiež slnečná terasa.

Cestujete s deťmi?

Pobyt si tu užijú aj tí najmenší, pre ktorých je pripravený detský bazén so šmykľavkami, vnútorná herňa a vonkajšie ihrisko. Pravidelne tu prebiehajú tiež zábavné detské animačné programy. Pre staršie deti je k dispozícii miestnosť s Xboxom.

Niečo naviac

Nuda počas pobytu rozhodne nehrozí. Aktívni jedinci zaiste ocenia fitness centrum. Zabaviť sa môžete pri hraní biliardu a za priaznivého počasia využiť vonkajšie zázemie na grilovanie.

Termal Hotel Vesta

Termal Hotel Vesta

Gyógyfürdő út 1/a. , Tápiószecső
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Magdolna Lakópark Kft. IČ: 13-09-140063


+36 20 452 0788

info@vestahotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,2 km

Tipy na výlet

Budapešť

Budapešť Tip na výlet

Maďarská metropola je jedným z najkrajších miest Európy i sveta, v ktorom je navyše v ako jedinom veľkomeste na svete viac ako stovka termálnych prameňov a studní. Rozhodne stojí za dlhú návštevu, a to nielen kvôli pamiatkam, ako sú Kráľovský palác (nazývaný tiež Budínsky hrad), budova parlamentu, Margitin ostrov (Margit-sziget) či Rybárska bašta, ale tiež kvôli bohatému kultúrnemu životu, miestnym trhom, slávnym reštauráciám a ďalším turistickým lákadlám. Spomínaný Budínsky hrad sa nachádza pozdĺž brehu Dunaja, ktorý Budapešťou preteká, a je spoločne s Andrássyho triedou zapísaný na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Čo by ste v Budapešti rozhodne nemali vynechať?

  • Výstup k Matejovmu chrámu s vežou Rybárskej bašty a s nádherným výhľadom na mesto
  • Prehliadku majestátnej budovy parlamentu a jeho okolia
  • Prechádzku na Margitin ostrov uprostred Dunaja, ktorý je jedným veľkým, udržiavaným parkom
  • Preskúmanie jednej z najvýznamnejších ulíc Budapešti, Váci utca, ktorá je ukážkou meniacich sa architektonických štýlov 19. a 20. storočia
  • Návštevu niektorých z budapeštianskych kúpeľov, napríklad termálnych kúpeľov Széchenyi, kde sa lieči reumatizmus, poruchy pohybového, dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva, artritída a neuritída a ďalšie
Viac informácií
Zámok Gödöllő
Zámok Gödöllő
Rybárska bašta
Rybárska bašta
Kúpele v Budapešti
Kúpele v Budapešti