Mesto Bogács, ležiace len 16 km od Egeru, je preslávené najmä termálnym kúpaliskom a kúpeľmi s liečivou vodou. Najbližšie to k nemu budete mať, keď sa ubytujete v Hoteli Strand ***, ktorý je s ním priamo prepojený. Tešiť sa môžete aj na chutné raňajky či polpenziu, každodenný vstup do termálov aj hotelovú saunu a fitness centrum.

O ubytovaní

Hotel Strand *** sa nachádza v srdci mestečka Bogács a je priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi. Stačí sa v izbe prezliecť do županu a vydať sa rovno za dokonalým relaxom. Iba 15 km od hotela leží nádherné mesto Eger plné barokových pamiatok. Nájdete tam stredoveký hrad, malebné historické centrum aj zaujímavé múzeá. Vynikajúce miestne víno ochutnáte v mnohých vínnych pivniciach.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Standard s možnosťou jednej prístelky. Väčšina izieb má aj balkón a všetky sú vybavené telefónom, televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa môžete tešiť na tradičnú maďarskú kuchyňu a vynikajúce miestne vína. Ráno si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Večer sa v reštaurácii servírujú večere. V letnom období je v prevádzke terasa reštaurácie.

Kde budete relaxovať?

Hotel Strand *** je priamo prepojený s termálnym kúpaliskom Bogács. Z celkových 11 bazénov je ich 6 napustených termálnou vodou s obsahom síry. Prameň s teplotou 76 °C vyviera z hĺbky 500 m. Miestna voda priaznivo ovplyvňuje reumatické ochorenia, odporúča sa aj na pitnú kúru. Vdychovanie pary pomáha pri bronchitíde. Ďalej sú k dispozícii detské, zábavné a jeden plavecký bazén.

Súčasťou hotela je ďalej fínska sauna a posilňovňa. Dopriať si môžete niektorú zo širokej ponuky masáží a kúpeľných procedúr.

Strand Hotel Bogács ***

Strand Hotel Bogács ***

Dózs György u 16 , Bogacs
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SZEPESI Kft. IČ: 0509011883


+36 495 340 29

recepcio@strandhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za poplatok 1 500 HUF/noc + DPH

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
50 m
Zastávka
10 m