Vydajte sa až na samý juh Maďarska a užite si dovolenku v kúpeľnom mestečku Harkány. Ametiszt Hotel *** leží len 500 m od kúpeľov a vy do nich budete mať 1 až 4 vstupenky (podľa variantu), takže si užijete relaxáciu a šantenie v horúcej liečivej vode. Čakajú vás aj chutné raňajky formou bufetu a welcome drink.

O ubytovaní

Ametiszt Hotel *** sa nachádza na juhu Maďarska, v centre pokojného kúpeľného mesta Harkány iba 500 m od miestnych kúpeľov a cca 7 km od chorvátskych hraníc. Užijete si tu prechádzky po promenáde a mestským parkom s krásnou fontánou Zsolnay (850 m). Ďalšiu zaujímavú fontánu, Millennium, nájdete pred budovou radnice (260 m). Navštíviť môžete aj galériu a múzom Pál Futó (100 m), kde sa pokocháte dielami súčasných umelcov.

Na výlet sa vydajte do neďalekého mesta Siklós (5 km), kde je obľúbený stredoveký hrad z 13. storočia. Milovníci vína by nemali vynechať návštevu obce Villány (20 km), ktorá je centrom vinárskej oblasti a vynikajúce miestne víno tam ochutnáte na každom kroku. Navyše tu stojí aj Múzeum vína, kde sa zoznámite s tradičnými vinárskymi postupmi.

Na mnoho historických pamiatok láka mesto Pécs (25 km). Nájdete v ňom okrem iného starokresťanské pohrebisko s maľovanými hrobkami, ktoré je pamiatkou UNESCO. Dominantou mesta je katedrála z 11. storočia, vydať sa môžete aj do podzemia, kde si prejdete tajomný labyrint chodieb, alebo do továrne na porcelán a keramiku Zsolnay.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba má veľkosť 22-26 m². Väčšina izieb disponuje terasou alebo balkónom a klimatizáciou. Všetky disponujú televíziou, chladničkou, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom. Môžu byť vybavené manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami.

Trojlôžková izba meria 30 m² a nájdete v nej tri jednolôžka ako pri dvojlôžkovej variante, počítajte teda s televíziou, WiFi pripojením, vlastnou kúpeľňou a chladničkou, u väčšiny izieb je aj balkón alebo terasa a klimatizácia.

Na čom si pochutnáte?

Z dôvodu prebiehajúcej rekonštrukcie nie je hotelová reštaurácia v bežnej prevádzke, a servírujú sa tak iba raňajky formou bufetu. V okolí ale nájdete množstvo obľúbených reštaurácií, kde môžete ochutnať nielen maďarské špeciality.

Kde budete relaxovať?

O dokonalý relaxačný zážitok sa postará návšteva kúpeľov Harkány, kde na vás čaká vonkajšie kúpalisko o celkovej ploche 4 250 m² (2 termálne bazény, 2 plavecké bazény, vírivka, šmykľavka), termálne kúpele s plochou 2 098 m² (3 termálne bazény, 3 vírivky, relaxačný bazén, 2 detské bazény), fínska sauna, parná komora a ochladzovací bazénik. Iste si vyberiete aj zo širokej ponuky masáží a procedúr, napríklad parafínový zábal, bankovanie, medovú masáž a iné.

Ametiszt Hotel Harkány ***

Ametiszt Hotel Harkány ***

Szent István utca 26-28. , Harkány
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Béda Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. IČ: 0209064988


+36 72 279 339

info@ametiszthotel.hu

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
07:00 - 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Termálne kúpele Harkány

Termálne kúpele HarkányTip na výlet

Termálne kúpele Harkány sú vychýrené hlavne pre svoju svetovo unikátnu liečivú vodu, ktorá už pomohla mnohým návštevníkom pri liečbe reumatických, pohybových, gynekologických či kožných ochorení. Príďte si aj vy oddýchnuť do vonkajších i vnútorných bazénov s vodou obsahujúcou vzácny karbonylsulfid, ktorý bol objavený práve v tejto lokalite. V celoročne otvorených kúpeľoch vás čaká oddych v relaxačných bazénoch, nechýba tu tiež plavecký, zážitkový či detský bazén so šmýkačkami či toboganmi. O zábavu sa postarajú tiež ihriská priamo v areáli kúpeľov.

Viac informácií
Mesto Harkány
Mesto Harkány
Zoo & Aquarium v Pécsi
Zoo & Aquarium v Pécsi
Mesto Pécs
Mesto Pécs