Zažite TOP wellness pobyt v Mjus Resorte v meste Körmend. Nechajte sa rozmaznávať v termálnych bazénoch s rozlohou 1 800 m², ale aj v bohatom saunovom svete s rôznymi druhmi sáun a vírivkami. Pochutnajte si vo fantastickej talianskej reštaurácii na strave formou polpenzie. Aby ste sa nenudili ani minútu, tak sú pre vás pripravené aj animačné programy, voucher na procedúry a pre deti zase herná zóna.

Overené Travelkingom

“Rozhodne jedno z mojich najobľúbenejších miest! Hotel má krásne, moderné izby aj dizajn. Na raňajky aj na večeru tu majú široký výber jedla. Fantastické je aj rozsiahle wellness a výhľad z jaskynného bazéna. Vrelo odporúčam predovšetkým párom, ktoré si chcú užiť trochu romantiky a relaxácie.”

Zoltan Horvath - Vedúci obchodného tímu pre Maďarsko
Osobne overené v: Máji 2019

Vedeli ste, že...?

Majitelia hotela boli pôvodne remeselníci, ktorí pracovali v malej dielni na výrobu kožených topánok v blízkosti talianskeho jazera Garda. V priebehu rokov sa firma vyvíjala, rástla, pribudli noví ľudia a bolo potrebné nájsť nové priestory. A tak došlo k rozšíreniu aj do Maďarska, kam sa rodina presunula a kde sa niekoľko rokov venovala svojmu remeslu. Neskôr sa však výroba presunula mimo Maďarsko, a tak sa rodina rozhodla v roku 2016 vybudovať hotel na mieste, kde kedysi stála ich továreň. A tak vznikol MJUS Resort & Thermal Park ****superior.


O ubytovaní

MJUS Resort & Thermal Park **** superior sa nachádza v maďarskom mestečku Körmend, ktoré leží na brehu rieky Rába neďaleko národného parku Örség. Pri vychádzke do prírody tu môžete obdivovať lúky plné pestrých kvetov, husté lesy a bohatú faunu, žijú tu napríklad najmenšie vtáky Európy - králik obyčajný a ohnivý, pri rieke zase zahliadnete rybáriky a volavky.

Samotné mestečko s nízkopodlažnými domami a veľkým námestím priamo volá na objavovanie histórie. Navštívte napríklad historický zámok z 15. storočia s krásnou zámockou záhradou. Körmend má tiež ideálnu východiskovú polohu pre mnoho atraktívnych výletov. Milovníci zvierat sa môžu vydať napríklad na konskú biofarmu Kerca (30 km) v národnom parku Örség, kde si užijete prechádzky na koni a ochutnáte špeciality regionálnej kuchyne.

V okolí sa nachádza aj množstvo významných kúpeľných miest, napríklad Szombathely (25 km), považované za najstaršie mesto v Maďarsku, ktoré vás očarí impozantnou katedrálou a bohatým kultúrnym životom. Navštíviť môžete aj Sárvár (44 km) s krásnou botanickou záhradou, Zalaegerszeg (30 km) s jedným z najväčších maďarských aquaparkov či Hévíz (60 km), známy predovšetkým vďaka najväčšiemu biologicky aktívnemu prírodnému termálnemu jazeru sveta.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej izbe s interiérom ladeným do tlmených farieb a vlastnou kúpeľňou s fénom na vlasy a sadou prírodných kozmetických produktov. Izby sú vybavené anitalergénnou podlahou, veľkými pohodlnými posteľami s matracom z pamäťovej peny, satelitnou televíziou, minibarom, pracovným stolom, WiFi pripojením a trezorom.

Izba Premium má rozlohu 27 m² a balkón. Okrem manželskej postele je súčasťou izby malá pohovka na posedenie a na prianie je možné pridať aj prístelku pre tretiu osobu.

Izba Grand, ako už jeho názov napovedá, ponúkne ešte o niečo viac priestoru, celých 31 m². Ani tejto izbe nechýba balkón, komfortná pohovka a veľká manželská posteľ. Do izby Grand je možné pridať 2 prístelky, a je tak vhodná až pre 4 osoby.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte vynikajúce raňajky vo forme bufetu. Ak kedykoľvek dostanete hlad či chuť na nejakú dobrotu, je k dispozícii pizzeria s pravou talianskou pizzou, cukráreň so zákuskami a domácou zmrzlinou, vináreň plná vynikajúcich vín, lounge bar ďalšie 3 bary v celom areáli hotela. Večer sa v reštaurácii Lo Spaghetti podáva večera formou bufetu alebo si môžete vybrať niektorú z delikates jedálneho lístka.

Kde budete relaxovať?

Úplne výnimočné zážitky si odnesiete z relaxácie v hotelovom Thermal Parku, ktorý zaberá viac ako 1 800 m² vodných plôch a 45 000 m² záhrad a je napájaný termálnou vodou, ktorá vyviera z viac ako 1 000 m pod zemou . Čo všetko tu nájdete?

  • Vonkajšie kúpalisko: osviežujúci jazerný bazén (20-25 °C) s detskou sekciou, panoramatická vírivka (28-32 °C) s výhľadom do krajiny, hydromasážna vírivka (28-32 °C), tobogany
  • Vnútorné bazény: jaskynný bazén (32-34 °C) s krásnym výhľadom, mozaikový bazén (34-36 °C) pripomínajúci staroveké rímske kúpele, detský bazén so šmykľavkou (33-35 °C)
  • Saunový svet: fínska sauna (80-90 °C), senná sauna (50-60 °C) s blahodarnými bylinami, parný kúpeľ (42-48 °C), rímsky kúpeľ (30-40 °C) , biosauna (45-55 °C), Kneippov chodník, zážitkové sprchy a relaxačná zóna s výhľadom do zelene
  • Masáže a liečebné kúry: masáž lávovými kameňmi, shiatsu masáž, hydratujúci kúpeľ a i.
  • Fitness centrum s profesionálnymi posilňovacími strojmi.

Cestujete s deťmi?

Pobyt v hoteli si užijú aj malí hostia. Súčasťou areálu kúpeľov je detský bazén a 2 tobogany pre väčšie deti. Ďalej je tu herňa s hradom, šmykľavkami a loptičkovým bazénom alebo herňa v Thermal Parku. Vonku sú umiestnené dve vonkajšie ihriská so šmykľavkami, trampolínou a hojdačkami. Každý deň je pre deti a celú rodinu pripravený animačný program s mnohými zábavnými aktivitami.

Niečo naviac

Nudiť počas pobytu sa rozhodne nebudete. Hotel ponúka naozaj širokú ponuku športových a voľnočasových aktivít. Nájdete tu zázemie pre tenis, basketbal či malý futbal. Športovci si môžu dať do tela v klasickej posilňovni vnútri aj vo vonkajšej telocvični. Rozľahlý vonkajší areál je ideálny na behanie či rýchlu chôdzu. Súčasťou hotela je aj vonkajší amfiteáter, v ktorom sa konajú rôzne vystúpenia či koncerty.

MJUS Resort & Thermal Park ****

MJUS Resort & Thermal Park ****

Rákóczi F. u. 154 , Körmend
Maďarsko

+36 94 514 111

info@mjusworld.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Szombathely

SzombathelyTip na výlet

Mesto na západe Maďarska je turisticky obľúbené kvôli pamiatkam z čias rímskeho impéria, ale aj kvôli bohatému kultúrnemu životu a príjemnému prostrediu, ktorému dominuje rybník Csónakázó s krásnym okolitým parkom. Najzaujímavejším prvkom mesta je Iseum, múzeum vystavané na mieste bývalého Isidinho chrámu.

St. Gotthard Spa & Wellness
St. Gotthard Spa & Wellness
Jezero Hársas
Jezero Hársas
Rímskokatolický kostol v Szentgotthárde
Rímskokatolický kostol v Szentgotthárde